ilişkiden sonra neden sigara içilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gökçenin sorularına meraknına alıştım artık gel gökçe gel senin meraklarını bende çok merak ediyorum sakın yanlış anlama ben sadece senin ne merak ettiğini merak ediyorum :)

şincik soruna gelicek olursak bende benim aşkımda sigara içmiyoruz ve evlendiğimiizde ilişki sonrası sigara içmiceğimiz kesin sence biz ne içsek gökçecim belki senin bi bilgin yada tecrüben vardır bu konuda?

bana nasıl konuştuğunu gördünüz.ben böyle bir insanın dediği şeyi yapar mıyım allah aşkına.işim olmaz.birşey ispatlamam gerekiyorsada ona değil size ; yani seviyeli ve terbiyesiz olmayan insanlara açıklamamı yaparım..

ben de sigara icmirem kocisim de icmiyor hatta hic bi sey icmiyoz bittikden sonra direk banyoya yikanmaya:lepi::roflol::roflol:

açıklama değil gökçecim lafı değiştirme kız olduğunu ispatla hayatım.herkez sana soruyo bunu benden başka kaç kişi erkeksin dıo sana.nedne bu lafları yıyosun ki.ispatla kurtul.

bir kere tekrar konuşmalrına dikkat etmeni tavsiye ederim.sana mı söylicem ya da ispatlıcam öfff valla cevap vermek istemiyorum sana.sen konuya geldin bana laf söyledin gittin bu nasıl bir şey ya.sende hiç saygı denen şey yok mu allah aşkına.bu yaptığın ne eleştiri ne de başka bir şey direkt hakarete giriyor.konuyu sen değiştirdin anlamadım sanma.ben her zaman burdayım,arkadaşlarımda öyle sana hiç bir şey açıklamıcam malesef.. üzgünüm :))

ya bu ne böyle ya resmen rezilliğe çeviriosunuz topic leri..
kızsa kız erkekse erkek kafanıza silah mı dayıyorlar cevap verin veya okuyun diye..
terbiye sınırlarını zorlayan kelimeler kullanıyorsunuz..
ayıp kavramından haberiniz var mı sizin..
beğenmiyorsanız çıkarsınız topic ten..
ben hiç rahatsız edici bulmuyorum gökçe nin sorularını..
mizahla karışık merak ettiklerini soruyor..
cevap vermek isteyenler veriyor..
bu sitede kimse kimseyi rencide etme hakkına sahip değildir!!

sorumuzun cevabı ise yavrucuklarım hani böyle kahveyle çikolata yersin ya ilişkiden sonra sigarada aynen böyledir...:icecream:

superisi çok sağol sana ve diğer mantıklı arkadaşlarıma erkek olmadığımı ispetlayabilirim ama o kişiye asla...

erkek olsa dayanamaz kufuru basardı kesınlıkle kız 100%100 emınım hemde hormonsuz organık:icecream:

ayrıca erkek olduğunu düşünüyosanız cevap yazmazsınız oulr biter. hatta konulardan rahatsızsanız da girmeyin. bu ne tuhaf çelişki ya. hem rahatsız olurum hem okurum.

ayrıca gökçe sigara içmek sinirliyken çok mutluyken falan iyi gider heralde ondandır:)

gokce cim senin bu merak ettigin konularin hepsini o kadar cok yasadimki,artik bunlar cooook siradan geliyor.benim icinde bu cinselligi daha renkli bir hale getirmek icin guzel bir baslik daha bul,offff sikildim artik ha guzelim varmi bir fikrin

Yorumlar kahkaha attırdı bana.Teşekkürler kızlar:roflol::roflol:
Cevaba gelince sigara içmiyoruz.Acaba o iş bittikten sonra birer tane tüttürsek daha mı fiyakalı olurtatlicadiarzu:utangac:

Yine topluca saldırmalar başlamış.Hiç hoş değil.Eğer arkadaşın erkek olduğunu düşünüyorsanız bunu yöneticilere söylersiniz olur biter.benneyaptımki
Burada sen erkeksin işte,ispat etsene ,ispat edemezsin kii gibi cümleler gereksiz.Hele hele ben senin gibi kızın....ile başlayan bir cümle hiç hoş değil.Bir bayana yakışmaz.:enbuyukkk:

dertli1986 canım sanırım bu akşam biraz agresifsin tatlım tatmam frene bas rahatla biraz bak ben bile alıştım artık gökçeye merakına ve sorularına bak bende önceleri çok sinir olurdum ama artık onun merak ettikleri neeler bende bunu merak ediyorum yavaş yavaş sende alışşş bak ben bugün çok kötü şey yaşadım http://www.kadinlarkulubu.com/bugun...abbim-ufuksuz-birakma-beni-t199369/index.html ama agresif değilim aksine gökçenin konularıyla kafam dağılıyor ve bugünü unutmaya çalışıyorum lütfen sende biraz sakinleş ne yapmasını istiyorsun sana kamera açıp ben kızım al işte buyur gösterim demesinimi?

dertli1986 canım sanırım bu akşam biraz agresifsin tatlım tatmam frene bas rahatla biraz bak ben bile alıştım artık gökçeye merakına ve sorularına bak bende önceleri çok sinir olurdum ama artık onun merak ettikleri neeler bende bunu merak ediyorum yavaş yavaş sende alışşş bak ben bugün çok kötü şey yaşadım http://www.kadinlarkulubu.com/bugun...abbim-ufuksuz-birakma-beni-t199369/index.html ama agresif değilim aksine gökçenin konularıyla kafam dağılıyor ve bugünü unutmaya çalışıyorum lütfen sende biraz sakinleş ne yapmasını istiyorsun sana kamera açıp ben kızım al işte buyur gösterim demesinimi?

bende sana alıştım :)))

Yavvvv arkadaslar,bisey söyleyecegim ama özel mi olur bilemedim.Biz sigara kullanmiyoruz ve benim esim .... sonrasinda hep kalkip meyve yer..:utangac:

gökçe bugun senin bütün topiclerine yazdım hemen hemen,

ve okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla hepimizi huzursuz eden bir şey var yazılarında...

ama sorun değil erkek kız yine de yazalım diyorsanız ben yazarım, utanmam yoktur.

Hakaret olayı çok ayıp,önceleri bende garipsiyodum ama alıştım...
gerilmek yerine eglenceli bulmayı deneyin...

Back
X