ilişkiden sonra neden sigara içilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sengözlerimebaksanabpardon bu çok doğru ve yerinde bir soru olmuş tebrik ediyorum canım seni:1closedeyes:evet cevap bekliyoruzfisfisfis

genel gozlemlerınden yola cıkmıstır belkı:1closedeyes:tatlicadiarzu

yaa ben anlamadım neden ilişkiden sonra sigara içilirki:uhm:
Yani varmı böyle birşey...

ilk kez gökçenin bi konusunu baştan sona okudum...yorumlara çok güldüm ne yalan sölim:roflol:
sigara olayına gelince evet ecenur var öle bişi..:)
nedenine gelince bilmiyom ama öle iştegamyoncuiremsu

ben geldim ..kızlar ilişki sırasında sesler çıkartılmalıdır adlı konum silinmiş.kavga çıkmış ben yokken.çok üzüldüm..lütfen kavga etmeyelim arkadaşlar oldu mu .ben şimdi yeni bir konu düşünüyorum

kız sana ne dicem şöle bir konu açalım ilişkiden sonra ben çok susuyorum bunu yaz neden susanır diye hehehe

kız sana ne dicem şöle bir konu açalım ilişkiden sonra ben çok susuyorum bunu yaz neden susanır diye hehehe

:roflol::roflol::roflol: süperrr çok enrji harcıyor olmayasın koşunca insan susar ya hani:roflol:

arkadaşlar gelin bi oyun kuralım... gökçenin bundan sonraki cinsellik sorusu ne olur?
birinççççç..
penis boyu önemlimidir??? diyebilir mesela yada boyumu işlevimi???:dance::dance::dance:

sengözlerimebaksanabpardon bu çok doğru ve yerinde bir soru olmuş tebrik ediyorum canım seni:1closedeyes:evet cevap bekliyoruzfisfisfis

Cevap vermioki canim ya yeni konu acmakdan eskisine zamani kalmio tatlicadiarzu
tatlica cadi ben büyümek istiommm merak ettimm:roflol:
Senin yasin kücük anlaman deme bana büyüycemmmm:dance::dance:

:roflol:
derttenmı zevktenmı nan sapukk:roflol::roflol::roflol:
tabiki derten nan ne zaman 2 kişilik yaşiycam bu duyguyu diye cigaraya vuruyom kendimi:çok üzgünüm:tatlicadiarzu
ilk kez gökçenin bi konusunu baştan sona okudum...yorumlara çok güldüm ne yalan sölim:roflol:
sigara olayına gelince evet ecenur var öle bişi..:)
nedenine gelince bilmiyom ama öle iştegamyoncuiremsu

engin bilgilerinizle aydinlatsaydiniz bizi birazcık napiyonuz nasil yapiyonuz falan:asigim:tatlicadiarzu

ben geldim ..kızlar ilişki sırasında sesler çıkartılmalıdır adlı konum silinmiş.kavga çıkmış ben yokken.çok üzüldüm..lütfen kavga etmeyelim arkadaşlar oldu mu .ben şimdi yeni bir konu düşünüyorum

şişşşttt, kıpraşmadan bekleyin bakim, gökçenin kafasını karıştırmayın:mymeka:

düşün sen gökçeciğim:teselli:

nedeni yok beyin de bitiyor...
içmek istediğin için içiyorsun başka şeyler arkasına saklanmak niye....kandırmayalım kendimizi...
sewgilerle....

ne kadar faideli bilgiler paylaşıyoz yarebbim. gökçe sen çok yaşa emi. boşver kim ne derse desin. yürü gökçe kim tutar seni...bilgilenelim, paylaşalım, öğrenelim arkadaşlar. bilmemek ayıp değil öğrnmemek ayıp değil mi?

Iste biz kadinlarin hatasi adamlar hayati duzyasiyo kadinlarda ne var ne yok irdeliyo kendi kendini yiyo sonra.

Adamin cani cekmis icmis sigara ama kadiniz ya altinda birsey ariyoruz.Birak icsin canim gidip sorsan admama sacmalama der inan.

valla o hissin ardından en iyi sigara gidiyo da ondan.. sonra ılık bi duş.. sonra da tatlı bi akşamüstü uykusu.. uyanınca da birer kase taze profiterol.. ee enerji toplamak lazımm Şeniz

Valla seksten sonra sigarayı eşimle ben keyiften içiyoruz................:delphin::utangac:

Back
X