Hamilelik için niye endişelenmiyorum bilmiyor çok zor geliyor olması ya da regl öncesiydi ya o dönem olmaz diye heralde.çokta bilinçli değildim zaten normalde pimpirikliyim ama o an öyle olmadı keşke o an sorsaydım sonradan soracağıma var mı hastalığın diye![]()
adetden 2 hafta sonra yumurtlama baslar gıbı kesın bırsey yok ben adet bıtımımın hemen ertesı gun hamıle kaldım mesela
teyzemde adetıne 2 gun kala hamılelık haberını aldı hıc beklemıyordu
olabılır korunmasız asla ama asla dıkkat etmelısınız
o an hastalıgın varmı desen adam yıne yok der ne bılsın kı belkı tasıyıcı tehlıkelı sular tanıdıgınız bıldıgınız sevdıgınız bırı olur yıne korunarak once kendı saglıgınızı dusunun sonra uzulursunuz cunku
arada yazanlar ya azraıl gelırse dıyenler olmus cok guldum dusunsenıze azraıl geldıgınde dur ıkı dk tovbe edeyım mı dıyecek anlamadım cok komıgıme gıttı evlı barklı ınsanlar yasak ılıskı yasamadıgı sosyal hayatımızda ahlakımızı bozacak halka acık absurt hareketler olmadıgı surece kıme ne kımın kımınle ne yaptıgına kımse karısamaz
ama korunmasız olmamalı bırde sevgılını unutmak ıcın ... al bırını vur otekıne :) kendı ozelınızı paylastıgınız kısıye degsın barı

içim ürperdi