- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.528
- 548
- 27
Yargılayan olursa boşver,herkes dönüp kendisine baksın.Yanlış anlamıyorum tabi ki.burda bana yardımcı olmak için yazan çok az kişi var
Bak şimdi.
İstanbuldaysan Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesini öneririm. Devlet hastanesi ama randevu alırsanız özelden bir farkı kalmıyor.
Ayrıca doktorunuz ne yazık ki iyi değil,bu konu hakkında bayağı korkup araştırma yapmış biri olarak söyleyebilirim ki ilişkiden 10-15 gün sonra test yaptırıp negatif gören daha sonra pozitife dönen çok insan var. O yüzden ilişkiden 10-15 gün sonra yaptırdığında daha antikor bile üretmemiş olur vücudun,bu da yanıltıcı sonuç yalancı negatif demek.
Ayrıca doktorunun bunları da yaptırması gerekiyor. Belki sen mantar kaptın,enfeksiyon kaptın. İhmal nedeniyle daha da çok acı çekme diye söylüyorum.
O yüzden en iyisi güzel bir hastaneye git testlerini yaptır,kültürlerini ver,smear aldır. Bi 70-80 gün sonra da hiv testini falan yaptırırsın.
Ben hiv'i baz alarak konuştum ama hpv içinde aşı olmasınız,ilişkiye başlayıp başlamadığınız önemli değil. Hpv aşısı olun bence. Daha sonra diğer hastalıklara da mutlaka baktırın. Çok kişiyle takılıyor diyorsunuz,belki pis insanlardan hastalık kapmıştır.