İliskiden sonra..

bizde önce bi 10 15 dakka sarılır koklaşırz keyfini çıkarırız.sonra duş alırız sırayla sonrada arkamızı döner uyuruz.kişiden kişiye değişir bu.uykum yoksa telde oyun oynarım yada film izlerim eşim direk uyur zaten çalışıyor adam ne yapsın.kafanıza takılcak bir durum yok bence.

Kimi uyur kalır kimi kan şekeri düştü diye acıkır.
Bana tuhaf geldi çünkü genelde yorgunluktan uyunur.
Zira ben de öyle. Sarılıp yatmak beni sıkıyor o dakkadan sonra. o_O

İnsanın kocası nasıl kullanır o konu muamma zaten.
Ancak şöyle bir durum olabilir, sırf koca istiyor diye sevişirsin, sonrasında da ödül beklersin. Yani ben senin istediğini yaptım sen de şimdi benim istediğimi yapacaksın mantığı. Yapmayınca da kullanılmış hissediyordur belki.
Ama genel durum, romantizmin sınırlarını keskin çizgilerle çizip bunları yapmasını beklemek bence. Ki seks romantik bir eylem değildir, bunun sonunu romantizme bağlamak başlı başına saçmalık.
Tabi ya. Adamin karısıyla bir problemi yoksa, normal seyrinde giden bir evlilikte sirtini dönüp uyumasi neden kullanilmak olarak algilanirki?

adam yaşlanmış yoruluyor zaar:KK53:

enerjisi bitiyor oda enerji depolamaya çalışıyor

Aaa hem bencil hem antiromantik kadın. KK'dan dışlarız bak seni.
O resimdeki biraların biri neden küçük?
Küçük olan benim,bi nedeni yok.. :)
Valla evliliğin ilk aylarında romantiklik,ben içmiyim sen içler havada uçuşuyordu ama belli bir süre sonra bencil olmanın sağlığıma yararlarını görünce böyle devam etmeye karar verdim.:KK53:

Back
X