İlişkiden sonra..

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlar bisey merak ediyorum simdiden affola..

Simdi iliskiden sonra en fazla yarim saat yatip sonra dusa gidiyorum kosa kosa..

Facedeki hamilelikle ilgili hersey diye bi grup var orda okudum sabah kalkip banyo yapsaniz daha iyi olur diyolar. Hamilelik sansi dahada artiyomus..
Bende sabah namaza kalktigim icin mecbur dusa giriyorm.. Sizce hangisi uygun ?? Yarim saat sonra yikanmakmi yoksa sabah mi?

Yarım saat ideal canım bende öyleyim hatta onbeş dk falan zor bekliyorum ben hamile kaldığıma göre sende kalırsın inşallah

Canım istersen sabah namazından yarım saat önce dusunu al ben kendi adıma konuşuyorum şahsen ben hep öyle yaptım bide belinin altına yastık koy daha az akiyo dışarı

Ben sabah namazından önce uyanıp yıkanıyorum bence en doğrusu bu çünkü hemen yıkanmak caiz değil yani bi müddet beklemek gerekiyo
Güneş 8:20'de falan doğuyor zaten ben hergün 7'de uyandığım için o saattede yıkanabilirsin bacım

Yarım saat ideal canım bende öyleyim hatta onbeş dk falan zor bekliyorum ben hamile kaldığıma göre sende kalırsın inşallah

Orda birisi yazmis ben o sekilde hamile kaldim falan diye.. bende yarim saat zor duruyorm zaten sonra hemen dusa

O akma olayının hiç yaşanmaması için ilişki öncesinde yastığı ikiye katlayıp kalçanızın altına koyup o şekilde başlarsanız o an bir damla bile dışarı akmaz

Canım istersen sabah namazından yarım saat önce dusunu al ben kendi adıma konuşuyorum şahsen ben hep öyle yaptım bide belinin altına yastık koy daha az akiyo dışarı

Yastik koyuyorum canim.. yarim saat oncede uykulu oluyo insan zor olur diye dusunuyorum.. yarim saat durmak yeterliyse sabah birakmaya gerek yok ozaman

O akma olayının hiç yaşanmaması için ilişki öncesinde yastığı ikiye katlayıp kalçanızın altına koyup o şekilde başlarsanız o an bir damla bile dışarı akmaz

Kac kez oyle denedim hic disa akmadan yarim saat bekledim ama bi turlu bebis gelmiyo :)

hemen yıkanmanın neresi caiz değil?

Orda birisi yazmis ben o sekilde hamile kaldim falan diye.. bende yarim saat zor duruyorm zaten sonra hemen dusa
Emin ol yeterli oluyor için rahat olsun doktorumla konuştuğumda bazen hanımlar çok abartıyor demişti bana yarım saat yeterli demişti ama ben psikolojikmen rahat edemiyorum o yüzden on beş dk zar zor bekliyorum

.

hemen yıkanmanın neresi caiz değil?

Kadının içinin temizlenmesi için belli bi müddet beklemesi gerek onlar hemen çıkmıyor zaten bu konuda bir hadis var internette araştırırsanız çıkar belli bi müddet uyuyun diye tavsiye edilmiş amaç onların çıkmasını sağlamak neticede gusül abdesti bu

Kac kez oyle denedim hic disa akmadan yarim saat bekledim ama bi turlu bebis gelmiyo :)

Zamanı gelmemiştir bacım sabret ALLAH bizim için en doğrusunu bilendir inşallah hayırlısını versin

Bende soyle okumustum bi yerde.. iliskiden sonra hemen dus almanin suresi iki namaz vakti kadarmis.. o sureyi gecirmemk gerekiyormus
Aynen bide ölüm insana ne zaman gelir tartışılır her daim hazırlıklı olmak lazım benim düşüncem bu yönde kesinlikle sabaha kadar o şekilde bekleyemem

İçin rahat etmiyorsa bi saat sonra yıkan canm spermlere 15 dakika yeterli diyor dr.lar
Çok fazla içinde tutmak enfeksiyon ve mantara zemin hazırlar zaten..

Aynen ben hafızm ama hemen yıkanmanın neresi caiz değil onu anlamadım..

Hemen ve tamamen çıkması 48 saati buluyor canm beklemek doğrumu ki.. şahsen ben iki gün süren akıntılarımı bilirim

uydurma çünkü. tam aksine, o şekilde uzun süre kalmak caiz değil.

Ben uzun süre diye bişey demedim zaten 1 namaz vakti geçilmemeli
illa sabaha kadar beklemek şart değil sadece belli bi müddetten bahsedilmiş ben o temizlenmenin sağlanması için yarım saatin yeterli olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…