İlişkiden sonra..

evet 1 namaz vakti geçilmemeli

Hemen ve tamamen çıkması 48 saati buluyor canm beklemek doğrumu ki.. şahsen ben iki gün süren akıntılarımı bilirim

Bide sunu dusunelim ozman dr.lar spermin icerde 3 gun yasayabildigini soyluyorlar onlarin tamamen bitmesini cikmasini bekleyemeyiz zaten . O an disari cikanlari temizlemek yeterli diye dusunuyorum

Hemen ve tamamen çıkması 48 saati buluyor canm beklemek doğrumu ki.. şahsen ben iki gün süren akıntılarımı bilirim

Doğrudur canım daha sonradanda gelebiliyor tabi ama en azından biz aceleci davranmadan üstümüze düşeni yapmış oluruz diye düşünüyorum

Bide sunu dusunelim ozman dr.lar spermin icerde 3 gun yasayabildigini soyluyorlar onlarin tamamen bitmesini cikmasini bekleyemeyiz zaten . O an disari cikanlari temizlemek yeterli diye dusunuyorum

Öyle zaten onları bekleyemeyiz tabiki arkadaş iki namaz arası beklenmeli diye düşünüyor oda mantıklı bi şekilde

Dogru canim 1 namaz vakti suremiz var.. gece iliskisinden sonra sabah namazindan once temizlenelimde kac dk veya saat beklemek bize kalmis.. konu baska yerlere gidiyo tartismayalim :)

Ben 5 dakka yatıyordum canım. Sabaha kadar beklemene gerek yok bence. Olacağı varda oluyor eğer yoksa istersen 2 gün yat :)
İnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberler

kizlar hepsii booos ben nelet neler yaptim hamile kalmak icin sabahlari banyo yapiyordm altima yastik koyuyordum ayagimi havaya dikiyordum bi seneye yakkn ve hamile kalamadim ve sonra artik yeter dedim hic bisey yapmadım iliskkye bile 3 kez fln girdim ve hemen dus aliyordum aninda ayagi kalkıyordum vee sonuuc hamileyim

Dogru canim 1 namaz vakti suremiz var.. gece iliskisinden sonra sabah namazindan once temizlenelimde kac dk veya saat beklemek bize kalmis.. konu baska yerlere gidiyo tartismayalim :)

Aynen bende bunu demeye çalıştım zaten sadece önemli olan acele hareket etmemek vajenin içi en azından tamamen temizlenmesi lazım
Rahmin derinliklerine gidenleri heralde bekleyecek halimiz yok:)

Ben 5 dakka yatıyordum canım. Sabaha kadar beklemene gerek yok bence. Olacağı varda oluyor eğer yoksa istersen 2 gün yat :)
İnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberler

Senin surende baya kisaymis kiz herkes baska bisey diyo Dedigin gibi Allah vakti zamanini biliyor aslinda ne kadar yatarsak yatalim olaagi varsa olur

Kızlar ben 15 filan da bekleyemiyorum. Bi harekette hemen çıkıyor. Uyuyanlar nasıl uyuyor ped filan takmak lazım heralde. Bi de bekleyerek deneyim ama ben de zaten ilişki sırasında gitmesi gerekenler gidiyor diye okumuştum. Kimisi de beklemek gerek diyor doktorlar da farklı görüşlerde. Gusül konusunda da mesela gusülü aldık sonra içimizden akıntı geldi. Kadın kendi boşalma sıvısı olduğunu düşünürse tekrar yıkanması gerekiyor. Ama erkeğinkiyse tekrar gerekmiyor diye okumuştum. Çünkü onun çıkması zaten 2 gün filan sürüyor maalesef.

Zaten hepsi kafaya takmamktan geciyo sirf bebek olsun psikolojisiyle iliskiye girilmemesi gerekiyo ama insan cok isteyince dusunmeden edemiyo rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur insallah bizimde

Zaten hepsi kafaya takmamktan geciyo sirf bebek olsun psikolojisiyle iliskiye girilmemesi gerekiyo ama insan cok isteyince dusunmeden edemiyo rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur insallah bizimde
Doktor bana tatile falan çık demişti :)) her ay ağlayacak duruma geliyordum psikolojik olarak adet gecikmesi yaşıyordum ve inanirmisin tüm hamilelik belirtileride yaşıyordum :)) sonra baktım olacak gibi değil boş verdim o ay hamile kaldım kendini rahat bırak inşallah olur

Kendini 'nasıl' rahat bıraktığından biraz bahseder misin cnim zirâ ben ne kadar takmıyorum desemde ayın sonunda nolcak acaba test alsam mı diye düşünür halde buluyorum kendimi

Ben evleneli 6 ay oldu 5 aydir deniyoruz ama bir dusugum oldu sonrasinda 3 aydir denemeye devam ediyorz olmuyo her iliskide bebk olsun diye aklima geliyo ama yok. Benimlw birlikte evlenenler 5 6aylik hamile bi ben degilim.diye kendimi uzuyorum. Ama herseyin hayirlisi tabi :) nasipten ote yol yok..

İlk bebeğimde hemen duşa giriyordum 5 dk bile beklemeden hamile kaldım şükür. Bunda uyuyakalmışım sabah namaza kalktım öyle duş aldım. Kendini pskolojik şartlama yastık koy yarım saat dinlen sonra duşunu al. Giden spermler Zaten o dakikalar içinde yol alıyor. Sende bi hayırlıca hamileyim yaz şu kk ya da inşlh

insallah rabbim hepinize verir hayirlisiyla allaha sığınin rabbim yardimciniz olsun ben biliyorum o duyguyu bende aylarca ugrastim hamile kalmak icin ama gercekten en sonda kafamdan cikardim ve hamile kaldim

Çok da olmamış daha bence üzülme. Daha yenisin olur yine

Kendini 'nasıl' rahat bıraktığından biraz bahseder misin cnim zirâ ben ne kadar takmıyorum desemde ayın sonunda nolcak acaba test alsam mı diye düşünür halde buluyorum kendimi

Sorma bende ayni.durumdayim her ayin sonunda test aliyorum nehatifi goruyorum bidahaki ay 1 hafta gecikiraem anca oyle yaparim diyorum ama olmuyo mesela suan elimde 1 tane test var hazirda bidahaki ay gelsin yine yaparim

Önce umudumu yitirdim saçma ama hiç bir zaman anne olamicam sanırım diye bir psikolojiye burunmustum çünkü her ay hüsran 4 yıl olmadı böyle doktor kafana taktığın sürece olmaz bu iş dedi sonra vardır allahin bir bildiği dedim ve kendime uğraş buldum boş vakitlerimde aşçılık kursuna gittim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…