evet 1 namaz vakti geçilmemeliBen uzun süre diye bişey demedim zaten 1 namaz vakti geçilmemeli
illa sabaha kadar beklemek şart değil sadece belli bi müddetten bahsedilmiş ben o temizlenmenin sağlanması için yarım saatin yeterli olduğunu düşünmüyorum
Hemen ve tamamen çıkması 48 saati buluyor canm beklemek doğrumu ki.. şahsen ben iki gün süren akıntılarımı bilirim
Hemen ve tamamen çıkması 48 saati buluyor canm beklemek doğrumu ki.. şahsen ben iki gün süren akıntılarımı bilirim
Bide sunu dusunelim ozman dr.lar spermin icerde 3 gun yasayabildigini soyluyorlar onlarin tamamen bitmesini cikmasini bekleyemeyiz zaten . O an disari cikanlari temizlemek yeterli diye dusunuyorum
Ben uzun süre diye bişey demedim zaten 1 namaz vakti geçilmemeli
illa sabaha kadar beklemek şart değil sadece belli bi müddetten bahsedilmiş ben o temizlenmenin sağlanması için yarım saatin yeterli olduğunu düşünmüyorum
Dogru canim 1 namaz vakti suremiz var.. gece iliskisinden sonra sabah namazindan once temizlenelimde kac dk veya saat beklemek bize kalmis.. konu baska yerlere gidiyo tartismayalim :)
Ben 5 dakka yatıyordum canım. Sabaha kadar beklemene gerek yok bence. Olacağı varda oluyor eğer yoksa istersen 2 gün yat :)
İnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberler
kizlar hepsii booos ben nelet neler yaptim hamile kalmak icin sabahlari banyo yapiyordm altima yastik koyuyordum ayagimi havaya dikiyordum bi seneye yakkn ve hamile kalamadim ve sonra artik yeter dedim hic bisey yapmadım iliskkye bile 3 kez fln girdim ve hemen dus aliyordum aninda ayagi kalkıyordum vee sonuuc hamileyim
Doktor bana tatile falan çık demişti :)) her ay ağlayacak duruma geliyordum psikolojik olarak adet gecikmesi yaşıyordum ve inanirmisin tüm hamilelik belirtileride yaşıyordum :)) sonra baktım olacak gibi değil boş verdim o ay hamile kaldım kendini rahat bırak inşallah olurZaten hepsi kafaya takmamktan geciyo sirf bebek olsun psikolojisiyle iliskiye girilmemesi gerekiyo ama insan cok isteyince dusunmeden edemiyo rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur insallah bizimde
Doktor bana tatile falan çık demişti :)) her ay ağlayacak duruma geliyordum psikolojik olarak adet gecikmesi yaşıyordum ve inanirmisin tüm hamilelik belirtileride yaşıyordum :)) sonra baktım olacak gibi değil boş verdim o ay hamile kaldım kendini rahat bırak inşallah olur
Doktor bana tatile falan çık demişti :)) her ay ağlayacak duruma geliyordum psikolojik olarak adet gecikmesi yaşıyordum ve inanirmisin tüm hamilelik belirtileride yaşıyordum :)) sonra baktım olacak gibi değil boş verdim o ay hamile kaldım kendini rahat bırak inşallah olur
Çok da olmamış daha bence üzülme. Daha yenisin olur yineBen evleneli 6 ay oldu 5 aydir deniyoruz ama bir dusugum oldu sonrasinda 3 aydir denemeye devam ediyorz olmuyo her iliskide bebk olsun diye aklima geliyo ama yok. Benimlw birlikte evlenenler 5 6aylik hamile bi ben degilim.diye kendimi uzuyorum. Ama herseyin hayirlisi tabi :) nasipten ote yol yok..
Kendini 'nasıl' rahat bıraktığından biraz bahseder misin cnimzirâ ben ne kadar takmıyorum desemde ayın sonunda nolcak acaba test alsam mı diye düşünür halde buluyorum kendimi
Sorma sürekli test yapıyorum ben deKendini 'nasıl' rahat bıraktığından biraz bahseder misin cnimzirâ ben ne kadar takmıyorum desemde ayın sonunda nolcak acaba test alsam mı diye düşünür halde buluyorum kendimi
Önce umudumu yitirdim saçma ama hiç bir zaman anne olamicam sanırım diye bir psikolojiye burunmustum çünkü her ay hüsran 4 yıl olmadı böyle doktor kafana taktığın sürece olmaz bu iş dedi sonra vardır allahin bir bildiği dedim ve kendime uğraş buldum boş vakitlerimde aşçılık kursuna gittim :))Kendini 'nasıl' rahat bıraktığından biraz bahseder misin cnimzirâ ben ne kadar takmıyorum desemde ayın sonunda nolcak acaba test alsam mı diye düşünür halde buluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?