İlişkiden sonra..

Yani işte insan takmadan edemiyor
Hiç aklına getirmedin mi yani başarabildin mi bunu

Ben 4 yıl yaşadım düşünsene bi ve hiç bir sorun yoktu hangi doktora gittiysem hamile kalmak için yapma bu işi dedi hatta biri afedersin anın tadını çıkar çocuk olacak diye yapma dedi öyle kafanda bitiyor uğraş bul kendine inşallah sonucunu görürsün

Valla sabaha kadar beklemeye gerek yok . Ben 15 dk bekledim sonra kalktım tuvalete gittim su gibi aktı ve hamileyim . Doktorlar spermlerin 2 dk içinde ilerlediğini söylüyor . O sıvının akıp akmaması önemli değil hamile kalmak için . Giden zaten 2 dk içinde gidiyormus o akan sıvı sperm değil meni zaten . 10 dk içinde de sıvılaşıyor su gibi oluyor .o sıvının içinde kalmasına da gerek yok .

Kızlar mrb benimde iliski sırasinda spermler hep dışarı akıyo hatta sürekli çarsafları degistiriyorum bu yüzden tabii icimde kalanlarda oluyo hatta yatakta sağ sol yapsam hemen dışarı fışkırıyo bu ay ilk defa 4 gün gecikti çook ümitliydim ama ne yazıkki adet oldum insallah bidahaki ay a hamiş oluruz hepimiz

Ah canim insallahh o gunlerde gelir yazarim herke bikti benden bu ay burayi terk ediyorum adetime 3 4 gun kala geri gelirim

Canım esine afedersin ama sonuna kadar icindeylen bosalmasini soyle hatta dr bana 1 dk icinde beklesin yavas yavas ciksn demisti sende hareket etmedigin surece disari cikmaz kalkarkende pecete koy biyere bulasmaz.. insallah bidahaki ay hepimizin dilegi duaso kabul olur canim.. rabbim gonlumuze gore versn

Aminn cnm esim zaten tamami icimdeyken bosaliyo iliski sırasinda spermler biraz dışarı cikiyo

Bu yüzdende yataga dökülüyo neyse yatak sorun degilde acaba böyle hamile kalirmiyim hepsinin icimde kalmasina gerek yok demii

Bende yikandim hep bi sure bekledikten sonra. Aynen sabah zor oldugu icin aksamdan aliyodum bende hep.

Kızlar günaydın bende altına yastık bez serip 1 saat yatanlardanim ama aylardır sonuç hüsran ama icin izin rahat etti yolları denemek lsazim kimisi 5 ek bekler kimisi 1 saat . Yengem doktora gitti nde doktor spermin çok hızlı olduğunu sırt üstü bile yatmasak hamilelik olacagini soylemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…