ilişkiiye gırmeden kanama

cucuma

~hukuk güzeli~
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
159
0
96
İstanbul
selam bayanlar

ilk sorumu sormak istiyorum ama nasıl anlatsam bılmıyorum -tatlicadiarzu-

ben sevgılımle bulustugumda cinsel ilişkiye girmediğim halde sırf öpüşüp sarmas dolaş otursam bile kanamam oluyor :1shok:

bu ne ki acaba bilen var mı :uhm:

daha once kadın dogum uzmanına gıtmıstım adet duzensızlıgı sebebıyle bır sorunum olmadıgını soylemıstı şimdi bu nerden cıktı anlamadım fisfisfis

Tabi ki de sarıldın öpüştün sarmaş dolaş oldun diye kanaman bundan kaynaklanmıyor.
Başka bir kadın doğumcuya görün derim...
Olmadı başka bir bölümden doktora gidin başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir...

adet kanaması gıbı degıl de koyu bir leke şeklınde senağlama

bi yerde kasılmalardan dolayı oldugunu okumustum ama :uhm:

kasılmadan bile olsa doktora görün çünkü bu durum herkeste olan birşey değil. başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim. ciddi bişey yoktur inşallah.

Bu durum sadece sevgilinle buluştuğunda mı oluyor?

Ben anlamadım valla olmaması lazım bence sen bir dr a daha git canım....

vayyy be ben anneme böle bişey sölesem heralde beni gördüğü ilk adamla evlendirir bu kadar geniş oldukmu bi yaaaa

ama bu normal olmayan bir durum yani, bi sağlık sorunu..cinsellikle alakası yok. neden söylemesin ki...

canım bence mutlaka başka bi doktora git olur mu ? bence normal değil.

annenle durumu konuş. biz bunu en yakınımıza değil de kime anlatıcaz ve kadın doğum uzmanına git. muayene edip bir bakar tahlil yapar.

çünkü öpüşmöekle yada yüzeysel ilişkiyle kanama olmaz.

o malüm yere mutlaka sert bir cisim gelmeli ve bu da her zaman olmaz.

Pco'dan kaynaklanabilir mi? Bende de o tarz (kahverengine daha yakın) akıntı olurdu ama seninkinin zamanlaması biraz tuhaf. Yani sadece sevgilinle birşeyler yaşadığın zaman mı oluyor bu durum, yoksa normal zamanlarda da oluyor mu bu önemli. Bu bahsettiğin akıntı bence, jinekoloğa mutlaka görün.

tam 1 ay once doktora gıttıgımde ultrasonla bıle bakmıstı ve bana bunun normal oldugunu stresten kaynaklanabılecegını -final önemımdeyım- yumurtladıgımın bır gostergesı oldugunu soylemıstı tam ıkı regl dönemımın ortasında dek gelıyor :uhm:

bugune kadar yoktu bugun sevgılımle bulustum ve yaklasık 12 saat tuvalete gıdemedım eve geldıgımde boyle bırsey oldu :1no2: sanırım bana yıne doktor yolları gozukuyor senağlama

inşallah pco degildir netten baktım da kısırlık felan dıyor ALLAH korusun

sıkma canını kötü şeyler düşünüp üzülme lütfen. herşeyin bir çaresi vardır.

ama ihmal etme mutlaka dr. ile görüş

canim doktorunun soyledigi seyi takip ettin mi?? ben de ayni sikayetle gitmistim. bana da yumurtlama gostergesi demisti ve hala takip ederim hep ayni donemde olur. adetimin son gununden sonraki bir haftalik donemde. en sonki kanaman bu donemin disina mi denk geldi????

ayrica eger denk gelmediyse bile stresten de yumurtlama duzenin degismis olabilir. panige kapilmadan once takvim tutma yontemine gec. her adet disi kanaman oldugunda not et. doktora da goster bunu. belki de kendi icinde duzeli ve tutarli bir kanamadir. umarim cidddi birsey deildir...

her ay reglımın baslamasından 10-12 gun once bır en fazla ıkı gun suruyor sadece tuvalete gıttıgımde senağlama

ben de takıp ederım takvıme ısaretlerım gunlerımı doktor çok küçük kistler var ama tedavı gerektırmıyor kafana takma dedi bu ay hep sıavlarım var bır dahakı ay gıdebılıcem ancak :sm_confused:

saolun ilgilendıgınız için henuz 20 yasındayım ve biraz korku var annemle konusmam mumkun degıl zaten :çok üzgünüm:

canim annene erkek arkadas boyutunu anlatmana gerek yok. takvimine gore yumurtlama donemi disinda kanamalarinin oldugunu soyle. sevgili ayrintisini gerekirse doktora soylersin. insallah birsey yoktur ama artik sikica takip etki doktora yol gosterebilesin. bu arada hormon testi fln yaptirmissindir. nette normal degerlerin neler olmasi gerektigi fln yazior. eger cok endiseliysen bi bilgi edinmek adina bakabilirsin. ama bence bu doneme ozgu normal bir durum ama yine de sakaya gelmez en iyisi doktora danismak

bende ilk defa duydum böyle bişi...
ilginç tuhaf baska sebebi olmalı ihmal etme sakın

Küçük kistlerin olduğunu söylemişsin, pco işte canım. Korkulacak birşey yok ama ilaç tedavisi verecektir doktor, ihmal etme.

sadece sevgılımle opustugum zaman olmuyor ama bu ay olmasını beklemıyordum ben bir ayarlamaya calısayım şu doktor işini zaten 10 gune reglı olurum...ayrıca hormon testı yapmadı doktor nıye bılmıyorum sikayetlerımı sordu ve sadece ultrasona soktu beni..

çok tesekkur ederım kızlar..

ii ce dikkat ettinmii sarılınca falan geliyomu die
en azındann her zaman geliyomu
belki içindi birikenn kann
öpüştüğünde senden gelenn sıvıyla dışa çıkıyodurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…