İlişkiler mi değişti , insanlar mı ? Hadi gelin içeri

loyanoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
52
50
3
Merhaba sevgili KK nasılsınız iyisinizdir umarım
Bilenler bilir ben yıllar önce genç yaşta evlilik yaşayıp ayrılan biriyim 28 yaşındayım . Bugün sizlere birşey danışmaya geldim. Benden hoşlanan , seven veya benim hoşlandığım beylerle konuşmaya başlayınca öyle yada böyle bir şekilde konuyu cinselliğe getiriyorlar ne kadar frenlesem tavır da koysam buna engel olamıyorum . Artık tanıştığım insanlara mesaj atmayı yasakladım o derece. Tamam cinsellik konuşmak kötü birşey değil hayatın gerçeği vs ama beğendiğin kişi ile 3 . gün cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun vs soruları almak canımı sıkıyor . Dedimki acaba ben mi yüz veriyorum yada dış görünüşümde kaşara benzeyen bir hal mı var ama yok . Hastanede çalışmanın verdiği mahremiyetsizlik iş arkadaşlarıma bbulaşmış tabii ki ama polisi de, öğretmenide cinsellik açmadan duramıyor. Çok hızlı ilerliyor. Bu konuyu dün evli bekar karışık kız iş arkadaşlarımla konuştum ve bana güldüler . kezbansın filan dediler , sen bırak konuşmayı evde kaldın gibi yorumlar. içlerinde güvendiğine fotoğraf atan bile varmış çıplak yani. b
İlişkiler mi değişti , zamandan dolayı mı böyle oldu bana bir akıl verin nolur ..Ben mi geri kaldım, böyle cinsellik konuşmak , fotoğraflar normal de ben mi kezbanım cidden :halay:

bence ağırdan almak en iyisidir. size kezban diyip o elin erkeğine çıplak resim atan yarın öbür gün tutuşup sevgilim beni tehtid ediyor diye gelip burada konu açarlar. afedersin ama her görüştüğünün altına yatmak marifet değil. siz bence haklısınız ve zaman çok kötü kmseye güvenmeyin

Boşandığınızı söylüyorsanız eğer onlara, onlar da böyle saçma bir cesaretle gelip soruyorlardır cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyorsun diye.

Bunlara göre boşanmış kadınlar bunlara açmış kollarını gelseler de cinsel ihtiyaçlarımızı bir karşılasak diye bekliyorlar...

3.günde konuyu cinselliğe getiren adamın niyeti belli bence. Ciddi bir ilişki isteyen bunu böyle ortaya getirmez yani bekler bi ilişki biraz ilerlesin samimiyet artsın. Ne bileyim o fotograf gönderen arkadaşlarınız da bence cinsel amaçlı konuşuyor sadece.

3.günde getiriyorsa ne ala ,aylar- yıllar sonra asıl niyetini belli edenler var.

normalleri aynı olan , tabuları aynı olan insanlar bir araya gelmeli..
Allah herkesin niyetine göre versin diyin

Boşandığınızı söylüyorsanız eğer onlara, onlar da böyle saçma bir cesaretle gelip soruyorlardır cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyorsun diye.

Bunlara göre boşanmış kadınlar bunlara açmış kollarını gelseler de cinsel ihtiyaçlarımızı bir karşılasak diye bekliyorlar...
Boşanmış olduğumu aynı hastahaneden olanlar biliyor ama diğer alakasız kiiiler bilmiyor hiç

Sizi uzmek istemem ama malesef bosanmis olunca aptal bi zihniyet hemen cinselligi dusunuyor.sanki bosandiktan sonra herseyi yapabiliriz kafasina giriyorlar tabi her erkek degil.siz dogrusunu yapiyosunuz 3 gunluk iliskide cinselligi dusunen birinden hic birsey olmaz.insallah karsiniza dogru birileri cikar

O çıplak resim atanı görürüz. Sonra gelip konu açıyorlar burada.
Ben 5 yıllık eşime atmıyorum dünya hali her şey olabilir diye. Ki o da böyle ezikçe şeyler talep etmez zaten...

3.gün gerçek bir terim mi benzetme mi?
3 günde bana bunu soracak adamı itin g.t.ne sokmak farzdır.

Çiftler arasında yakınlaşma olabilir normaldir. Olmaması tuhaftır. Ama yeni tanıştığınız biri soruyorsa niyeti sevgi, saygı, sadakat değildir. Net..

Tam tersi karakter sahibi erkekler de vardır mutkaka..

Konunun bence boşanmış yada boşanmamışla alakası yok insanlar değişti ve bu normal bişimiş gibi yansıtılıyor.

O çıplak resim atanı görürüz. Sonra gelip konu açıyorlar burada.
Ben 5 yıllık eşime atmıyorum dünya hali her şey olabilir diye. Ki o da böyle ezikçe şeyler talep etmez zaten...

3.gün gerçek bir terim mi benzetme mi?
3 günde bana bunu soracak adamı itin g.t.ne sokmak farzdır.

Çiftler arasında yakınlaşma olabilir normaldir. Olmaması tuhaftır. Ama yeni tanıştığınız biri soruyorsa niyeti sevgi, saygı, sadakat değildir. Net..

Tam tersi karakter sahibi erkekler de vardır mutkaka..
örnek vereyim 8 aydır tanıyorum iş arkadaşım kendisi yeri geliyor birlikte sabaha kadar çalışıyoruz bu kişi hep hanımefendiliğimi beğendiği söyler ve bana yemeğe çıkma teklifi etti önce iş arkadaşım diye korktum aynı ortamda olacağız yüz yüze bakacağız sonuçta hiç girmek istemedim bu işe sonrasında kabul ettim tam 6 gün boyunca nerdesin, nasılsın akşam boş olunca birlikte avm ye filan gittik tabi o 6 günde neden boşandığımı , bidaha neden evlenmediğimi sordu ve 6. gece mesajlaşırken cinselliğe çekti konuyu . Resti çektim , konuşmuyoruz . Özür dolu bir mesaj attı ama cevap atmadım. okay bu

• Beğen
Reactions: KV_
ilk olarak üslup bakımından aşırı çirkin bir yazı olmuş, dışarıdan kaşar gibi mi görünüyorum vs hiç hoş olmayan cümleler bunlar, kezban benzetmesi de öyle.

doğru insanlarla karşılaşmamışsınız, size uygun değiller demek ki. genelleme yapmak yanlış olur herkes böyle değil.

ilk olarak üslup bakımından aşırı çirkin bir yazı olmuş, dışarıdan kaşar gibi mi görünüyorum vs hiç hoş olmayan cümleler bunlar, kezban benzetmesi de öyle.

doğru insanlarla karşılaşmamışsınız, size uygun değiller demek ki. genelleme yapmak yanlış olur herkes böyle değil.
Haklısınız benzetme hoş değil ama acaba bende mi sorun var , veya dışarıdan neye benziyorum diye insan soruyor kendine ister istemez .

Oofff bu erkeklerr:olamaz:
Hayır kesinlikle sorun sizde değil.
Bende 25 yaşındayım, daha önce evlilik yapmadım. Tanıştığım çoğu erkek mastürbasyon konusundan girip boşalma konusundan çıkıyorlar.
Bende sizin gibi acaba ben mi öyle gösteriyorum kendimi diye düşünüyorum ama hayır değil.
O erkeklerin sapıklığı:sopa:

Oofff bu erkeklerr:olamaz:
Hayır kesinlikle sorun sizde değil.
Bende 25 yaşındayım, daha önce evlilik yapmadım. Tanıştığım çoğu erkek mastürbasyon konusundan girip boşalma konusundan çıkıyorlar.
Bende sizin gibi acaba ben mi öyle gösteriyorum kendimi diye düşünüyorum ama hayır değil.
O erkeklerin sapıklığı:sopa:
Rahatladım şu an demek aynı durumdan muzdarip hemcinsim varmış

Back
X