Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

Ee teyze de biraz haksız değilmiş :KK70: ama en önemlisi izin iyice tanımanız ve evleneceğiniz adam olduğuna kanaat getirmeniz.Eğer kararlıysanız hiç bişey de gözünüzü korkutmasın bence herşey gönlünüzce olsun :)
aminnn, cok sagolun..:) sizin de tüm istekleriniz gercek olsun ;)

Esim bana açıldı o gün de telefonla konuştuk ettik herneyse ertesi gunde bana evlenelim dedi bende kabul ettim size biraz sacma gelebilir ama zaten o bana açılmadan once de onu seviyordum

Biz de 9. yılımızda evlendik :KK48: :nazar:O kadar yıl boyunca elbet zorlukları oluyor ama tanıdığın, her şeyini bildiğin, birlikte büyüdüğün adamla evleniyorsun. Saygı ve sevgiyi yitirmeyenler için bu çok güzel bir şey.

Tanistiktan 4 ay sonra evlendik. 1 senelik evliyim ve bi omrum daha olsa esime adarim. Bence tamamiyle sans meselesi tanidim demekle taninmiyo kimse

Tanıştık 3 ay sonra bu boyle olmaz dedi ne yap caz dedim evlenmemiz lazım dedi çok direndim 23 yaşındaydım ama çok özgür ruhluydum evliliği hapis gibi görürdüm nasıl oldu bilmiyorum evet dedim 1 yıl içinde nisan düğün derken evlendik rabbime binlerce şükür hiç pişman olmadım rabbimde etmesin inşallah

Biz 5 sene çıktık. Üniversite ve sonrasında. Askere gidip geldi. E hadi evlenelim dedik. Aileler tanıştı vs.

Extra bi konuşma geçmedi yani.

aynı biz
biz de 6 yıl çıktık üniversite ve sonrasında
kısa dönem askerlik yaptı, e hadi evlenelim dedik, evlendik
bizde de ekstra bi konuşma hiç geçmedi
tek fark, ailelerimiz biz sevgiliyken de tanışmıştıHoppa

Uzun iliski illa evlilikle sonuclanicak diye bisi olamaz bence. Yani yari yolda birakmim verilmis emekler var diye bazi seyleri gozardi edip evlenme zorunlulugu olamaz kimsenin. Dolayisiyla uzun iliski evlilik icin kistas degil bence. Evlilik lafi erkekleri ciddi anlamda sogutuyo iliskiden. O sekilde baslayan bi kiz itici gelir ve bastan kaybeder. Mantik,kader,kismet iste

ya şu ilişkinin başında evleneceğini hisseden hatunlar gibi bende hissetmiştim evliliği gereksiz görmeme rağmen, exiusta 3.günde bana sen benim gelecek düşündüğüm kadınsın demişti,2 ay sonra miktir oldu gitti:KK53::KK53::KK53:
yanlış mı hissettim ben noldu şimdi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya şu ilişkinin başında evleneceğini hisseden hatunlar gibi bende hissetmiştim evliliği gereksiz görmeme rağmen, exiusta 3.günde bana sen benim gelecek düşündüğüm kadınsın demişti,2 ay sonra miktir oldu gitti:KK53::KK53::KK53:
yanlış mı hissettim ben noldu şimdi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
2 aylık bir gelecekten bahsediyormuş demekki :D :D :D

Değişir herkese göre. Biz eşimle tanıştıktan 2 yıl sonra nikah masasındaydık, evlilik muhabbeti geçmedi ama ciddi ilişki kendini saygı sevgi ve bağlılıkla belli eder.
Ben de aman asla evlenip çocuk yapmam diyenlerdendim.
Şimdi meyvemiz bile geliyor çok şükür.

Valla özel bişey yapılması gerekiyosa bende bilmiyorum.Benimde şuan 5. yılın içinde olduğumuz bir ilişkim var.İlk sene evlilik konuşmadık, ikinci sene o bişeyler söyledi evlensek etsek diye.Sonra okul bitince evlenelime döndü.Sonra ben okula devam edicem diyince evlilik askıya alındı, şimdi bu okul bitsinde evlensek diye bekliyoruz.Ama dersenki evlenme teklifi geldimi yani yüzükler benimle evlenir misinler filan yok valla gelmedi.Öyle laf arasında geçen spontane gelişen konuşmalarla oldu bunlar.

Sadece bu yuzden degil canim. Son 3 aydir surekli kendisiyle mesgul olup, beni asiri derecede ihmal eder hale gelmisti. Artik sevgisine inanmakta zorluk cekiyordum falan felan. Yani sadece bu evlenemiyoruz yuzunden degil, zamanla onun bendenden oncelikli islerinin yogunlasmasindan da bitti bizim iliskimiz
5 senelik ilişkimiz var bu yazdığınız her şeyi bende düşünüyorum. Bi süre sonra sıkılıyoruz galiba. Bu aralar kafam karışık. Bırakamıyorum da, devam da edemiyorum

Özel bir şey yapmaya gerek olmuyor. Zaten şöyle bir durum oluyor ben bu adamla evlenirim dersen sorun olma ihtimali yüksek oluyor ama hiç ummadığın anda biri karşına çıkıyor ve senin evliliğe dair düşüncen bile yokken bir bakmışsın " abim damat oluyor sıra da bana geliyor " modundasın. :KK53:
5 sene dışarıda gezdik tozduk eşimle. Evliliğe dair de pek konuşmadık, birbirimizi sıkboğaz etmedik sonra gel gör ki bir gün pat diye nişan yapmışız bir hafta sonrasında da nikah :KK68:

Yani fazla düşünme böyle şeyleri olacağına varır her şey.

Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.

Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)

Kaderrrr kısmeeettt ...Hazırlık + üniversite boyunca beraberdik.. Koskaca 5 yıl.. Bi anda bitti gayet ciddiydik ailelerle tanıştık felan:KK70: Aman ne üzüldüm ağladım. 8 kilo verdim 1 haftada :mad: Sonra unuttum gitti. Kısmet değilmiş hakikaten. Eşimle tanıştık 1 ay içinde evlenme teklif etti. 7 ay içinde evlendik. Çok şükür, bin şükür :KK68:

4 yillik bi iliskim vardi 20yasindaydik ozaman tabi cilki cikti okul var is guc yok evlilik imkansizdi tabi entrikalar sorunlar hep oldu ve sogudum ben ama dedim yeniden birini tanimaya takatim yok ve evlenmeye karar verdik guzel bi evlenme teklifi etti o yuzugu taktik aileler girdi sorunlar buyudu sogudugum icin de cekemedim kiskancliklar yasaklar baskilar artti ve yuzugu attim aradan 2yil gecti
bende baya toparladim o ara annem dedi goruculeri geri cevirmicen artik tamam dedim arkadas vesilesiyle suanki esimle tanistim tanistihimiz gun ciddiydi zaten 1ay sonra mukemmel bi evlilik teklifi etti 4 yil yasamadigim mutlulugu esimde yasadim 6ay icinde soz nisan oldu 4aydir da evliyim
zamanlama onemli is durumu ve erkegin gercekten istemesi cok onemli
uzayinca isin kadifesi cikiyo

Peki en yakın arkadaşım dediğin kişiyi de önceki sevgilin gibi aşık olduğunu düşünüyor musun? Yoksa saygı sevgi mantık çerçevesi mi diyorsun?
Canım ben bu arkadaşlıktan sevgiliye geçişleri falan hiç anlamazdım aslında. Anlatılırdı çevremde bense o aşk değil derdim birbirinize alışkanlıktan, yakınlıktan dolayı ortaya çıkan bişey derdim. Hayatta büyük konuşmamak gerekiyor. Ben hayatımda 3 kere büyük konuştum 3ü de başıma geldi :KK23:
Aşık mısın diyosun ya? Evet çok daha fazla aşığım. Gün içinde yüzü sesi aklımdan çıkmıyor. Onunla uyuyup onunla uyanıyorum. Ama karakteri ve tarzı benim aşık olma kriterlerime oturduğu için aşık olduğumu düşünüyorum. Öyle mesela, bir anda göreyim kaşına gözüne fiziksel çekimine kapılayım tarzı değil. Bir erkek beni etkileyecekse çok nezaket sahibi ve sonsuz saygılı olmalı mesela. Öyle sadece bana karşı falan da değil. Günlük hayatındaki herkese karşı. Bir de onun mutluluğunun sebebi benim mutlu olmam olsun isterim. Yani ben iyiysem iyi olsun ben iyi değilsem bunu kendine dert edinsin isterim. Umursamayan, vurdumduymaz biri kesinlikle beni çok çok mutsuz eder. Yürümez de zaten. Yürümedi de zaten :)
Yani Allahıma çok şükür gönlüme göre olanı çıkardı karşıma. Hepimize mutluluğu nasip etsin inşallah canım. Bize hayatımızı güzelleştirecek eşler, sevgililer, hayat arkadaşları lazım. Dibe çekecek değil :KK54:

Tanıştıktan 3 ay sonra evlenme teklifi aldım.
6. ayımızda nişanlı 16. ayımızda evli idik :KK53::KK53::KK53:
Çok şükür 9 yıldır da evliyiz

Evlilik fobim var. Buna rağmen gayri ciddi bir ilişki hiç istemedim. 3 gün onla 5 gün bunla olmadım. (Hem evlenmek istemiyorum hem ciddiye alınmak istiyorum garip insan evladıyım.)
Adam bana ilk başta ben 30 dan önce evlenmem, seni seviyorum falan demesi bile uzun sürdü. Ne zaman sevgili olduk hiç anlamadım zaten. Lafını yuttu 1 senenin sonunda. Sana aşığım evlenelim. Artık böyle görüşmeler yetmiyor. Yanımda istiyorumlar falan filan. Evlenme teklifi etmeden evlenme moduna girdi.:KK70: Dur dedim naptın sen önce bana sor. :rolleyes: Tamam dedim mi bir sor :KK70:
Evlenmekten hala korkuyorum ama bu yaz evleniyorum inşallah :KK70:3 yıldır evlenelim diye bekliyor. :KK53:

Uzun ilişki de dönem dönem monotonlaşmalar oluyor. Kafa yapınız uyumluysa, zaten şartlarda uygunsa olay evliliğe kendi kendine gidiyor.:KK8:

Back
X