- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Çarşaf çarşaf konu açtın bu adamla ilgili herkes olmaz dedi gittin gene sevgili oldun üstüne seviştin sana bi konun da ben olsam istediğimi yaparım ama sonrasında da üzülmem sen öyle biri değilsin demiştim teyze diye konuşmuştun benle hiç yanılmıyorum neyse kinormal ruh halin yok bu kafayla da olacağını sanmiyorum.
Sevgilin icin o kadınla evlenecek değil ya demiştin senle evlenecek mi peki
Sevgili olduğum için üzülmedim ki.. benim çoğu ilişkide bu oluyor sevgi aşk mevzusu zaman orantisi konusunda merak edip soruyorum insanlara niye bu kadar her konuma saldırma gereği duyuyorsun ki mesela teyze dedim çünkü bana oranla öylesin... Evet sen üzülmezsn çünkü yaşam tarzın bana oranla large olabilir ve bide olgunluk tabi . Bana illa sen üzülürsün dedin diye seni dinleyecek değildim ki bak haklıyım filan yaklasimin yine teyze gibi sonra da alınıyorsun. Dediydim ben filan tamam dedin en haklı sensin nedir derdin anlamadım valla. Benle evlenmesine gelince evet evlenir şuan ev alacak ve planları bu yönde illa bi çomak sokmaya çalışmak vs. cidden kafası iyi olmayan sensin her konumu sabote etmen çok fazla yani.. kendi dunyanla ilgilensene mesela .. veya ne bileyim ciddi anlamda beni düşünüyorsan bunu bu şekilde ifade etmen garip . Düşünmedigin kesin ya sadece konuma girip ay can sıkmaya çalışayım laf sokayım diye uğraşıp çıkıyorsun ilginç şekilde sen bilirsin ya kimseyi değiştiremeyiz seninde ruhun bu laf sokma bilmişlik taslama can sıkma herkese yaklaşımın bu görüyorum ..