İlişkiler ve tereddütler

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Kızlar merhaba,

5 aydır hayatımda biri var, güzel giden bir ilişkimiz vardı. Görünürde yine hiçbir sorun yok ancak biraz zaman geçtikçe, konuştukça ve takıldığı olayları gördükçe maalesef yeterli olgunluğa ulaşamamış olduğunu fark ettim ve ışık hızıyla soğudum.

Bunun dışında inanılmaz fazla konuşuyor ve bunalmaya başlıyorum. Örneğin Instagram'ı açıyor fotoğraflara bakarken "bak bu benim dayımın torununun kız arkadaşı, bu kızın hayatında böyle böyle olaylar vardı şimdi çok iyi" gibi gereksiz ve yersiz detaylar veriyor. Üstelik bunu herkese ve her seferinde tekrarlıyor.

İnanın görünürde çok iyi biri, 30 yaşında, anlayışlı ve saygılı. Hayatıma müdahale etmeye yeltenmiyor bile, ne giyeceğini nerede nasıl davranacağını en iyi sen bilirsin diyor ve niyeti evlenmek. Evli kadınlar çok daha iyi bilir ki evlilik bazı şeyleri kaldıramaz maalesef. Basit örneklerle açıklamaya çalışacağım:

Twitter'da attığım bir tweete cevap veriyor ve "ben sana cevap verdim sen neden bana cevap vermedin " diye soruyor.

Instagram'da fotoğraf paylaştığım an yorum yazıyor ve yine aynı şekilde yoruma neden cevap vermedin diyor.

Geçen gece inanılmaz sancım vardı ve 1 saat boyunca Whatsapp'ında bir sorun olduğunu ve kapattığında çevrimiçi olup olmadığına bakmamı falan istedi.

Son olarak bugün, evimin adresini istiyordu bir süredir. Ancak ben açık adres vermeye çok sıcak bakmıyorum. Halam merdivenden düşmüş ve ameliyata alınmış, evden acil çıkmam gerekiyor mesaj atıp durumu söyledim ve bana cevap olarak "bana acil adresin lazım" dedi, bu konudaki duyarsızlığına da ayrıca sinirlendim.

Bu gece artık daha fazla dayanamayarak çok çocukça davrandığını ve benim ilişkide kendimi anne gibi hissettiğimi, kafamın karışık olduğunu söyledim. Kendini düzelteceğine yeminler etti, sözler verdi falan bilirsiniz klasik. İkna olmadım ancak "benim zamana ihtiyacım var üstüme gelme lütfen" dedim. Cevap olarak da "sen düşün ben bu arada seni ikna edeceğim, değiştiğimi göstereceğim" falan dedi.

Uzun oldu biraz canlar, ben bu ilişkide mutlu olabileceğime inanmıyorum. Gerçekten çok büyük sorun değil belki ama ilerisini düşündüğüm zaman inanın allak bullak oluyorum. Benim ideal ilişki tanımımda karşımdaki adam böyle bir adam değil maalesef. Şimdi sizce anında kestirip atmalı mıyım yoksa zamana yayarak mı sonlandırmalıyım?

Not: Annem ve erkek kardeşim de tanıştılar ancak asla sana göre değil, seni taşıyamaz diyerek onay vermediler. Karar yine senin ama en fazla 2 ay dayanabilirsin, senin yapına çok ters ailesi de aile yapımıza uymuyor diyerek kesinlikle onaylamadıklarını belli ettiler.

Not 2: Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, o İzmir'de ben Ankara'dayım. Ayda 1-2 kere görüşüyoruz.

Ben de böyle bir adamla asla yapamazdım. Koskoca adamı koyun gibi güdeceğimi düşündükçe afakanlar basıyor. Devamlı nerede nasıl davranacağını, hangi davranışının yersiz olduğunu anlatmaya çalışmak insanı yorar. Siz hastaneye koşuyorsunuz o hala adres peşinde yani halden de mi anlamaz 30 yaşında adam?

Söyledikten sonra fark ediyor her şeyi ama inan o kadar yorucu ve yıpratıcı oluyor ki, kızdım "hastaneye gidiyorum farkında mısın ve neyle karşılaşacağımı bilmiyorum" dedim "çiçek gönderecektim amacım buydu özür dilerim" dedi.

Ohooo bu ne böyle ergen gibi twitter, instagram, whatsapp muhabbeti falan. Sosyal medyayı amma ciddiye almış.

Hiç 30 yaşında adam gibi davranmamış, ben olsam ayrılırdım.

Kamu spotu : 30undan sonra ergenlik yaşayan erkeklerden ışık hızıyla uzaklaşın.

Canım ben de bitirmek için bir ön konuşma yaptım, yeterince olgun olmadığı için nasıl davranacağından emin değilim.

Birebir aynı şeyleri yaşadığım bir ilişkim oldu, niyet hep iyi aslında ve başlarda o yüzden kıyamadım kızamadım. Ama o kadar yorucu hale geliyor ki en sonunda "ne iyi niyeti ya, beni düşünse allahın verdiği aklı kullanır iki dakika mantıklı düşünüp olması gerektiği gibi davranır" moduna geldim. Tahammül edemedim. O an ihtiyaç evine çiçek gelmesi değil. Hal böyleyken iyi bir şey yapmış olmuyor ama farkında değil.

Aynen öyle ve söyledikten sonra farkına varması da inanılmaz sinir bozucu olmaya başladı. Ben de sırf niyetinin iyi olduğunu bildiğim için kızıp kıyamadım ama inan 5 ayda sinir hastası oldum. İlişkimi ailemden saklamak istemedim daha önce bir evlilik yaşadığım için, ailesiyle tanışmaya geldiler. Resmiyet hemen olmasın ama aileler birbirini görsünler dedik. Tam 10 saat oturdular ailesi de bir garip

Mutlu olmadığını görebiliyorum. Ama kıyamıyorsun da. Sadece birbirinize göre değilsiniz olay bundan ibaret, o da zamanla kabul edecektir. Tahammül sınırları daha geniş ya da daha çocuksu bir kadın bulabilir kendine.

Benim gibi bir yapın var anladığım kadarıyla, özel alanına düşkünsün. Ben de öyle tweet takibi yapan yorumlarımı kovalayan biriyle bunalırdım. Üstelik ailesi de hemen içli dışlı olan tipte insanlar belli ki. Eğer eminsen pişman olmayacaksan ayrılmalısın bana kalırsa.

Ailesiyle on saat mı otırdular?

Adam düşüncesiz.Biraz saftirik.Nerde nasıl davranışta sıkıntı var.Zamanla düzelir sen eğiterek ama sevgin yoksa sen bilirsin.Artıları da çokmuş ama

Aynen anlattığın gibi her şey. Eminim, pişman olacağımı sanmıyorum çünkü gerçekten tahammül edemiyorum. Ayrılacağım ancak bugünkü konuşmadan sonra hemen bitirmeli miyim sence? Yoksa biraz zaman geçtikten sonra olmayacak mı demeliyim?

Ailesiyle on saat mı otırdular?

Adam düşüncesiz.Biraz saftirik.Nerde nasıl davranışta sıkıntı var.Zamanla düzelir sen eğiterek ama sevgin yoksa sen bilirsin.Artıları da çokmuş ama

Canım adam ve ailesi düşüncesiz, samimiyet anlayışları biraz farklı. Benim gerçekten onu değiştirmeye düzeltmeye mecalim yok, şimdiden yoruldum ve sıkıldım bu ilişkiden.

Şimdiden gıcık olmuşsun. Evlensen bogarsin adamı. Her iyi olanı sevmek zorunda değiliz

Evet gerçekten ve ben tahammülüm bittiği zaman gerçekten çirkefleşiyorum her söylediği batmaya başladı şimdiden.

Zaten bugün bir sinyal vermişsin, birkaç gün soğuk davranıp kendini hazırlamasını sağla bence. Fazla da üzülmesin. Hala merhamet peşindeyiz bak :) Ama kötü biri değil anladığım kadarıyla o yüzden kıyamadım.

Çok iyi biri, ama iyilikle bu kadar oldu :) Çok sağol canım benimle aynı düşüncelerde olman mükemmel bir his.

Çok iyi biri, ama iyilikle bu kadar oldu :) Çok sağol canım benimle aynı düşüncelerde olman mükemmel bir his.

Yukarıda bir üye demiş ya her iyi olanı sevmek zorunda değiliz diye. Maalesef acı ama gerçek. Kendi mutluluğumuz söz konusuyken başkası üzülmesin diye istemediğimiz gibi davranamayız. Biliyorum ki vicdan yapacaksın ama yapma, kalsan da mutlu olamazdınız :) Umarım çok mutlu olursun bundan sonra

Reactions: KV_

Görünürde basit şeyler gibi duruyor ama inanin değil.
Su sosyal mecralarda yaptığı çocukluğa ben tahammül edemezdim mesela.
Bir de erkeğin çok konuşanı bende saygınlık hissi uyandirmiyor. Basit duruyor.
Şimdiden olan bu ufak tefek şeyler aslında sonrası için ipucu size.
Zaten her şeyin farkindasiniz. Boşa kürek çekmeyin ve zamanınızı harcamayın derim.

Reactions: KV_
30 yaşındaki adamı değiştirmekle uğraşmayın boşuna , çok konuşup bir de boş konuşuyorsa hiç çekilmez.
Ailece fazla samimiyetten hoşlanıyorlar belli ki , uyarmışsınız zaten içiniz rahat etmiyorsa bitirmeniz en doğrusu.

Gerçekten çok fazla konuşuyor ve boş konuşuyor. Konuşmak için konuşuyor yani, hiç alakadar olmadığım ilgi duymadığım şeylerden bahsediyor ve saatlerce susmuyor.

Ben de ayrılacağım, dün gece bir konuşma yaptım mutlu olmadığıma dair falan. Bir anda kestirip atamadım sadece, iyi niyetli olduğunu bildiğim için...

Haklısınız 30 yaşında bir adam kişiliği oturmuş ve aklı başında olmalı zaten. Bunca zaman olmadıysa benim çabamla da olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…