İlişkiler ve tereddütler

Mantığınıza hitap etmiyor anladığım kadarıyla kalbinizede.
Adam size batıyor şimdiden eyvallah diyin kurtulun .
Anlattığınıza gore çok itici

Bence kestirip bitirin ,bir noktadan sonra sizde artık alışıyorsunuz ve ona uyuyorsunuz ister istemez elde olmadan . O whatsapp ,instagram o kadar çocukça şeyler ki benim eski sevgilim öyleydi sen niye yazmıyorsun bana ,whatsapp a girip bana niye yazmıyorsun ,ne yapıyorsun felan illallah ettirici şeyler .Kendinize göre birini bulun .Herkesin hayatında istediği bir erkek kriteri vardır ve buna göre hayatınıza alın o insanı .Kendinize göre olmadığını bildiğiniz insanla uğraşmayın boşa boşverin .

canım bence hemen karar verme. Emin ol dışardakiler bundan farksız . ama rahatsız oldugun şeyleri söyle sen biraz sessiz kalmışsın yani tatsızlık cıkmasın dıye ya da onu rencide etmemek için ama biraz tepkini göster hataları yapmasına izin verme ama ben hemen ayrılma taraftarı degilim

Kac kurtar kendini,, sen dadi degilsin, kendi degerinin farkina var. uzaktan iliski mi yasanir. bu adamla evlensen anasi da karsir herseyine dikkatli ol.

Hislerin kuvvetli olsaydı tam yontulabilir mükemmel erkeğe dönüşebilirmiş. Ama işte insan aşık olmayınca çabalayamaz düzeltmeye. Aşık olunca evde kırıp döken döven adamlara bile düzelir diye bekleniyor.

Uzak mesafelerde sağlıklı ilişki kurulamıyor.Telefonla mesajla nereye kadar.Bir de insan bir gününü paylaşamadıktan sinemaya gidemedikten oturup yüzyüze shobet edemedikten bir likte bir çay kahve içemedikten sonra telefonla ne diye bir ilişkimsi şey yaşasın.5 ay tanıma süreci ve sen tanıdıkça uymadığına karar vermişsin.Uzatma bırak.Zaten uzak şehirlerdesiniz.

Değişmez.. Kaybetme korkusu ile değişik davranır. Bir süre sonra da o kendisi olamamaktan mutsuz olur ya da siz sürekli kendinizi baskıcı, eli maşalı hissedersiniz.
Maalesef bu bir problem. Başkasına anlatsanız ne güzel saf, temiz, çocuk ruhlu der. Ama babalarımızdan gördüğümüz işte erkeklerden bekliyoruz.
Bazen biz de tartışıyoruz erkek arkadaşımla, yani kavga boyutlu değil ama yapı meselesi.
Sizi epey rahatsız etmiş, kendinizi yanında kadın gibi hissedemiyorsanız olmaz.

"sen düşün ben bu arada seni ikna edeceğim, değiştiğimi göstereceğim"

davranış değişikliğine gidebilmek öyle kolay değil
yukarıdaki lafları ne kadar kolayca söylemiş, bunu basit bir şey gibi görüyor anlaşılan.
oysa hiç kimse kolay kolay değişmez,
annenize katılmamak mümkün değil, yaşı 30 olsa da belli ki olgunluk çağıda değil henüz

Ne yalan söyliyim canım ben inan kötü bi niyet göremiyorum.Sen sadece bence aşık değilsin.Yani sana değer verdiğini gösterir onun bu hareketleri.Sen ilgi seven biri olmayabilirsin.Ama hastane olayinda ev adresi sormasi belki yardimci olmak icin gelmek istemesidir.Onun bu harekwtleri sana asik oldugunu gosteriyo.Eger gercekten istemiyosan bence direkt ayrilmalisin.Cunku gun gectikce sana daha cok baglanicak

Ikinci evliligini yapcaksin o yuzden daha emin adimlarla ilerlemen lazim.Adam biraz bana cocukca geldi ben asla dinlemezdim yok dayisinin torununun bilmem neyini hatta terslerdim dedikoducu musun bizene diye.Ev adresi istemesi cok abes gelmedi cicek gondercekmis.Bos seylerle cok ugrasiyor gibi geldi ben yapamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…