- 31 Ağustos 2022
- 274
- 109
- 33
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
O kişinin karakterine bağlı.Herkese merhaba, sizce 26-27 yaşlarında bir erkek yaşıtı bir kadını kardeşi olarak görebilir mi? Aklına hiç "onunla olsam nasıl olur?" fikri gelmeden.
Sanki bu yaşlarda herkes birbirine evlenilebilme potansiyeli olan biri mi diye bakıyor gibi geliyorTabiki de görür. Niye sordunuz ki?
Siz bütün yaşıtlarınıza evlenme potansiyeli olan biri diye bakıyor olabilir misiniz?Sanki bu yaşlarda herkes birbirine evlenilebilme potansiyeli olan biri mi diye bakıyor gibi geliyor
Beğenmiyorsa görür.
OlabilirSiz bütün yaşıtlarınıza evlenme potansiyeli olan biri diye bakıyor olabilir misiniz?
Ahhaah ya peki, beğenip beğenmediğini, ona göre iyi davranıp davranmadığını nasıl anlayacagiz?Beğenmiyorsa görür.
Ahhaah ya peki, beğenip beğenmediğini, ona göre iyi davranıp davranmadığını nasıl anlayacagiz?
Bir gün bir şey yapıyor hoşlanıyor diyorum bir gün yüzüme bakmıyor yok diyorum. Sonra diyorum acaba kardeşi gibi görüp de mi böyle samimi davranıyor da ben yanlış anlıyorumBir erkek bir sey hissediyorsa "acaba?" Diye düşünmenize ve anlamaya çalışmaniza gerek kalmaz anlarsiniz. Şuan ortada bir şey yok belli ki. Yaşit olmaniz illa sizden hoşlanacagi anlamina gelmiyor ki belki sadece arkadaşlik istiyor.
Bu kadar cok etkilendiyseniz siz ufaktan belli edin karşilik verirse anlarsiniz diyecegim simdi nasil belli ederim sorusu gelecek diye korkuyorum.
Öfff yanık kokusu buraya kadar geldi...Olabilir
Bir gün bir şey yapıyor hoşlanıyor diyorum bir gün yüzüme bakmıyor yok diyorum. Sonra diyorum acaba kardeşi gibi görüp de mi böyle samimi davranıyor da ben yanlış anlıyorum
İş arkadasiyiz. Ben bir şey yapmadim onun bu samimi hareketlerinden dolayı ben de ilgiden hoşlanmaya başladım. Başta benim bir ilgim yoktuBu kadar kisa araliklarla bu kadar zıt duygu değişimleri varsa sizin hoşlandiginizi anlamiş ve sizinle oynuyor olabilir.
Insan bir gun samimiyken ertesi gun niye yuzune bakmasin arkadasinin. Ben olsam defederdim hayatimdan.
Arkadaslikta bile çekilesi degil.
kişi kendinden bilir işiSanki bu yaşlarda herkes birbirine evlenilebilme potansiyeli olan biri mi diye bakıyor gibi geliyor
Ben hissetmem de erkekleri bilmiyorum. Fiziksel çekim olduğunu nasıl anlayacağım peki onun açısından? Birbirimize konuşurken dokunuyoruz bu çekim belirtisi midirKardeşim demem ama çok yakın arkadaşım olarak görürüm.
Sevgili olarak görmek için bir fiziksel çekim olmalı diye düşünüyorum. Siz herkese fiziksel çekim hisseder misiniz?
Bu yaşa bağlı değil ki erkeğin biraz nefsine bağlı durum. Kimi erkek arkadaşca kalabilir karşı cinsle kimisi arkadaşca başlar sonra nefsine yenik düşüp gönlü kayar bunu biz bilemeyiz. Çok fazla kız arkadaşları varsa tek sen değilsen o fikirlere pek girmez.Herkese merhaba, sizce 26-27 yaşlarında bir erkek yaşıtı bir kadını kardeşi olarak görebilir mi? Aklına hiç "onunla olsam nasıl olur?" fikri gelmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?