benim artık sana diyecek sözüm kalmadı arkadaşım...sadece uzaktan takip etmekle yetineceğim konularını...çünkü dilimde tüy bitti...:1no2:
ben anlamadım aslolan kadın ,kıymetlimi yani onumu anlatmaya çalışıyorsun.ben aldatıldıktan sona as olsam ne yazar kupa kızı olsam ne yazar.her halükarda hepsi aldatılıyor. gerçek aşkı sen olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun, yada kim düşünüyorsa yanılıyo bence.o ilerde ailesine ve kendisine hizmet ve çocuk doğurmak için seçilmiş olan kurbandır yazık ona,ilerde kocası dışarda o takıldıklarıyla takılmaya devam ederken as olduğunu sanan kız evde temizlik ,yemek,çocuk bakımı gibi işlerle uğraşacak.hatta diğer yedekler daha şanslı diyebiliriz,onlar kocasının parasını yiyip sefasını sürerken aslolan kadın evde o cibiliyetsiz herifin cefasını çakacak.bilipte evlenenede acımıyorum. kötükedihüso
biliyorum farkındayım herşeyi yaptım ayrıldım bile...ne dediysem herşeyimi kabul etti yüzük takmayı bile..işi cddiye dkmeyi bile söz verdi..bende bir şansı daha hakkettgini düşündüm..belki kendimce onun iyi ynlerini düşünüyorum..yaptıgı herşeyde onu haklı cıkarmaya calısıyorum...kendimi byle savunuyorumm belkide...keşke dnmeseydi keşke aramasaydıı benııı..dogru haklısın ben bile kendmden yoruldum siz nasıl youlmayasınızzz
bilmyorum öyle düşünüyorum kendimce..kendimi de kandırıyo olabilirim..işte sevgi bazen bunu ble düşündürüyo insana..ben ilişkimde öyle bişey oldugunu düşünüyorum aslında..sanki birileri var esas hatun benım gibi..kendimiide kandırıyo olabilirim...belki takılmalık benım esas kişi başka offf ne biliyim sadece bildigim acayıp çapkın bir erkek arkadasımın olması...veya benım byle hissediyor olmam...veya o potansiyeli olan ve rahatlıkla yapıcak ortamı oldugu için byle düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?