ilişkilerde biri esas kadın digerleri takılmalık olurmu

Ne "esas kadın" diye bir şey; ne de "takılmalık kadın" diye bir şey vardır...
Bir erkeğin hayatında, tek bir kadın; bir kadının hayatında tek bir erkek olmalıdır...

Bunu ikiye, üçe çıkaran erkekler; benim tabirimle "Orospu Ruhlu" erkeklerdir..

evet dogru aslında bile bile lades diyorum bende..kendimce katlanmamın sebebleri var salında..belkide böyle bişey yok belkide ben güvensizm diycem ama..bugun bile ailesnin yanına gittim çapkın oldugunu söyliyim mi sizinkilere dedim..yok öyle bişey öyle bişey demiyiceksin dimi dedi...al burdan yak şimdi..
ailesi ondan hevesli evlenmek için ne garip bir hikaye bu böyle anlamadım..allah kimsenin basına vermesin..birde utanmadan bana diyo kararsızsın sen diyee..karsıdan net birşey göremiyorum ki kararlı olayım...ailesi diyo bana ailenle tanısalım artık diye..karımdak net degilki bende bir cevap veriyim o yüzden vermiyorum kısmet diyorum ne kadar dogru ne kadar yanlış yapıyorum bilmiyorum..acba suc bende mii..

bence arkdasın anlatmak ıstedgnı cogumuz yanlıs anlamıs.Sanırım onun bahsettıgı aldatmak yada aldatılmak kısmından degıl tabıkıde ben varsam ıkıncı olamaz ama bu ıkıncı kavramı degıl.Her erkegın hayatında bıtane esas kadın vardır herseyını paylasır aılesı cevresı bılır cıddıdır ama erkek bu aldatıcak demıyorum yanlıs anlasılmasın lutfen hayatında bırı varken tanısır baskasıyla kımılerı o anlıktır (kımılerı dıyorum yanlıs anlasılmasın:)soyle mesela,yenı bır ıse basladı ordada bı kız var belkıde muhabbetı hosuna gıtmıs olabılır vs ama hayatında hep sız varsınızdır ve o tanıstgı kızda sızı bılıyordur mesela ben cok grudm normal erkek arkdslrımda adamın 5-6 senelık sevgılsıı var gelır anlatr ya boyle boyle bı kızla tanıstım dıye e dıyorum ya dgrı duyarsa duymaz der ..Ve ınanın arkdslr herkes bız gıbı degıl 2.kadın olmayı kabul eden cok kız var askından sevgısınden.yanlıs ama yapılıyor ıste erkek enınde sonunda esas kadınla oluyor o her zaman kenarda ama erkek ıste at gozlugu taktıramıyorsun..Ben 4 senedır aldatıldgımı duymadım gormedım anlamadım suana kdr ama hıc aldatılmam aldatılmadımda demedım ne olacagı bellı olmaz cunku kımse buyuk konusmasa ıyı olur bıde boyle basıt bır konuda kızcagız hıcbısey solememıs boyle buyuk tepkıler yanlıs bence..Konu sorumlusununda dedgı gıbı tartısmaya gerek yook:1closedeyes:

Tepki verildiğini göremedim ben canım...
Genel bir soru sorulmuş, genel bir cevap alınmış.
Herkes dünya görüşünü yazmış...

nasıl oluyor anlamadım.....öyle heriflere güven olmaz....birgün senide o takılmalıklar listesine alır...esas kızın koltuğunada başka bi kız oturur....eğer olacaksan tek olacaksın...

bende aynen böyle dusunuyordum..
tek değilsen zaten aldatılıyrsundur..

takılmalık değilde ben bunu yedekte tutma olarak bılıyorum..benım arkadaslarımdanda vardı; 2 kişiyi aynı anda idare edıyorlar gun gelıyor devran donuyor aynı sey baslarına gelıncede kıyameti kopartıyorlar ..
bunların canı ''can'' diğerlerinin canı ''patlıcan..

ayy ilk defa duydum esas kadın takılmadık kadınııı

öyle şeymi olurmuş :1shok:

Ne ben esas kız olmak isterim ; ne de sevgilimi esas erkek yapmak...Yapım buna müsait olmadı hiçbir zaman...

Ne beni esas kız yapacak kişiler seçtim, ne de esas erkek yapacağım kişiler oldu...

Bende aşk iki kişiliktir , üçüncü bir şahısa yer yoktur...

Adına da "esas kız" dersek , güya yüceltmiş ve hoşlaştırmış oluyoruz bu olayı...Bunun adı düpedüz "aldatılan kız" olur ; esaslık filan hikaye...

oldu esas kadın takılmalık kadın'mış bunu diyen verya söyleyen erkeğin alnının ortasını karışlarım ben.. yada aynen şöyle bir cevap vererim o erkek müsvettesine, esas erkek ve tkılmalık erkekte olur ozaman die alır cavabını oturur aşağı

Yaşın kaç bilmiyorum ama koca koca kadınlarla alay ediyorsun sen sırf eğlence olsun diye konu açmışsın bizi alavlendirip kendin sigaranı tellendirip yazdıklarımızı okuyup alay ediyorsun.yardım falan istemiyorsun.dalga geçiyorsun bizimle sen ya..dalga geçmesen yazdıklarımızdan bir nebze olsun etkilenirdin,bunca laftan sonra hala aynı cümleleri sayıklıyorsun bizi takmıycaksan niye soruyorsun niye yardım istiyorsunki.sen kararını vermişsin yolun açık olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir musibet bin nasihatten iyidir derler..bence dilimizde tüy bitireceğimize susalım..yolun açık olsun arkadaşım...yarın öbür gün tepende çıkanlar yüzünden kapıdan bile içeri giremediğinde bu başlığı hatırlarsın arwencim..o da sana der ki sen kaşındın..

Son düzenleme:
böyle biseyide ilk kez duyuyorum yaa.. ne demek esas kadin ve takilmalik kadin.. .. komik :))

vallah öle seylerden kacarim bacim.. bence sende uzak dursan ii olur..
ya varsin ya yoksun..

Olmaz olursa da omur boyu biri esas digerleri hep takilmalik olur...

ya nedemek esas kadın takılmalık kadın. evliler için mi geçerli bu durum :uhm:
ne bilim karıştım sanırım biraz, ben varsam ve diğerinin varlığını biliyorsam neden onunlayım ki

ilişkide esas kadın takılmalık kadınmı olurmuş yaaa
ben varsam baskası yoktur !
tek ve sadece benimdir.
kadın=erkek ikisinde bu böyle olmalı ve aynı gecerlidir
erkek kendine neyi reva görüyosa bende onu görürüm !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…