ilişkilerde biri esas kadın digerleri takılmalık olurmu

nasıl esas(!)harbi bir kadın olmalı adamın nefsini köreltmesine izin vereceksin göz göze göre..senin yanında hemcinsini aşağılayacak sen esas olduğun için sevinecekmisin? ,seni enayi yerine koyacak hatta arkadan teneke çalacak,onurunu ayaklar altına alacak ve sen onun başka birini de aptal yerine koymasına göz yumacaksın..bu esas olmak mıdır?peki o canım ailemdeki kenan adam sıfatındamı sence?bence feride halimle yeni bir aşka yelken açacak..rest çeksen senden değerlisi olmaz diyeyim..

Son düzenleme:
bir ilişkide; boyutu çıkmalık evlenmelik nolursa olsun
erkek kendine ne reva görüyosa ben de aynı hakkında 2 mislini kendimde görürüm
dişe diştir felsefem hep....
deli divane aşık bile olsam canımı yakıyorsa canını yakarım...
yok efendim ben esas hatunmuşum diğerleri konuk oyuncuymuş falan anlamam
o zaman ben de bi yedek kulubesi oluştururum gorur gününü :mymeka:

diğerleri mi ??? şaka mı bu yaaa... diğeri bile varsa artık ben yokumdur...

aşktır ; vazgeçilmezdir ; unutulmazdır vs.... bunların hepsi hikaye... gör bak diğerlerinden biri esas kız olunca nasıl unutulacaksın ve unutmak zorunda kalacaksın...

ayrılmayı bile denemişsin ama elinden geleni yapmışsın demek değil bu... elinden gelenin en iyisini yapacaksın ve bu adama bir daha yüzünü göstermeyeceksin... 2. şansı verdim dayanamadım diyorsan da bir zahmet adam olsun...

yoksa Allahın hakkı 3 dersin yakında...

tek ben olmalıyım öncekileride beni bağlamaz sonrakileride benleyken yaptıkları önemli zaten benimle beraberken birde takılmalık ayrı kişilerle görüşüyorsa anlarımki bu adam benide onlarla bir görüyor o yüzden işim olmaz

cinsellik anlamında sadece bir paylaşım olması halinde olabilir ama bunun ne oldugunu derecesini bilemezsin,yada senin onun gercekten esasımı oldugunu bilemezsin.
oyüzden olmaz olamaz bunu yapan insan beni kaybeder,ilişkim için herşeyi yaparım,ama iş diğeri (diğerleri bile değil) çeker giderim.

nası yani....
sevdigi hatunla cinselliği yaşayamıyor diye sırf bu salakça ihtiyaç için başkalarına gitmesine göz mü yumulmalı?
pehh pehh peh......
yerim öyle aşkı da ilişkiyi de herifi de!

ben yummam ama cevremde yuman birçok insan tanıyorum ve evlenmeyi düşünüyorlar sebepleri -sonuçları bu noktada kesişiyor.bunu demek istedim.

oyarım vallaha bana bakarken bile doymalı adam başlarım onun tatminine :mymeka:

:lepi::lepi: bencede
senin aklından zorun mu var bırak gitsin ne hali varsa görsün..Aklı başkasında olan kişiye değil yüzük ne takarsan tak yine gider....
ve aldattığını bile bile yok ben esasın o takılmalık gibi şeylere kanıyorsan kusura bakma ama sen aldatılmayı hakediyorsun...

Bu yorumun altına imzamı atarım.alkisalkisalkis

öylesine böylesine anlmama ben erkek dediğin de kadın dediğinde tek eşli olmalı aramıyor diye ilgilenmiyor anlamına gelemez.
Ben katlanamam bu duruma katlanana da üstüne su içsin artık ne diyim ben esasım onlar öylesine diyenn de bunu kabullenen de bana göre değildir

bence hiç sağlıklı bi ilişki değil açık açık bazı şeyleri anlamışsınız yaani nasıl güvenebilirsinizki o insana güven olmadan da hiçbişey olmaz yada bile bile lades diyeceksiniz o zaman ama oda körü körüne gitmek olur bence yapmayın çantada keklik olmayın.

Herkes kendine kendi hakkettiği değeri biçer... Bilmem anlatabildim mi?

esas kız olayı şöyle bişey sanırım bir erkek eski sevgilisini unutamamıştır ama unutmak için başka kızlarla beraber oluyordur bu durumda unutulamayan eski sevgili esas kızdır -tatlicadiarzu-
hakkaten acaip bi konu ama ben böyle şeylerle uğraşmazdım uğraşmadımda eski sevgilisiyle arkadaş(!) olduğunu öğrendiğim anda bitirdim öyle hergün acaba ben mi esas kızım yoksa o mu esas kızdı diye karışık işlerle uğraşmaya değmez canım ya bırak gitsin sal ipini :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…