ben varsam bı ıkıncı olamaz !
nası yani....cinsellik anlamında sadece bir paylaşım olması halinde olabilir ama bunun ne oldugunu derecesini bilemezsin,yada senin onun gercekten esasımı oldugunu bilemezsin.
oyüzden olmaz olamaz bunu yapan insan beni kaybeder,ilişkim için herşeyi yaparım,ama iş diğeri (diğerleri bile değil) çeker giderim.
cinsellik anlamında sadece bir paylaşım olması halinde olabilir ama bunun ne oldugunu derecesini bilemezsin,yada senin onun gercekten esasımı oldugunu bilemezsin.
oyüzden olmaz olamaz bunu yapan insan beni kaybeder,ilişkim için herşeyi yaparım,ama iş diğeri (diğerleri bile değil) çeker giderim.
oyarım vallaha bana bakarken bile doymalı adam başlarım onun tatminine :mymeka:
:lepi::lepi: bencedeben anlamadım aslolan kadın ,kıymetlimi yani onumu anlatmaya çalışıyorsun.ben aldatıldıktan sona as olsam ne yazar kupa kızı olsam ne yazar.her halükarda hepsi aldatılıyor. gerçek aşkı sen olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun, yada kim düşünüyorsa yanılıyo bence.o ilerde ailesine ve kendisine hizmet ve çocuk doğurmak için seçilmiş olan kurbandır yazık ona,ilerde kocası dışarda o takıldıklarıyla takılmaya devam ederken as olduğunu sanan kız evde temizlik ,yemek,çocuk bakımı gibi işlerle uğraşacak.hatta diğer yedekler daha şanslı diyebiliriz,onlar kocasının parasını yiyip sefasını sürerken aslolan kadın evde o cibiliyetsiz herifin cefasını çakacak.bilipte evlenenede acımıyorum. kötükedihüso
senin aklından zorun mu var bırak gitsin ne hali varsa görsün..Aklı başkasında olan kişiye değil yüzük ne takarsan tak yine gider....biliyorum farkındayım herşeyi yaptım ayrıldım bile...ne dediysem herşeyimi kabul etti yüzük takmayı bile..işi cddiye dkmeyi bile söz verdi..bende bir şansı daha hakkettgini düşündüm..belki kendimce onun iyi ynlerini düşünüyorum..yaptıgı herşeyde onu haklı cıkarmaya calısıyorum...kendimi byle savunuyorumm belkide...keşke dnmeseydi keşke aramasaydıı benııı..dogru haklısın ben bile kendmden yoruldum siz nasıl youlmayasınızzz
bir ilişkide; boyutu çıkmalık evlenmelik nolursa olsun
erkek kendine ne reva görüyosa ben de aynı hakkında 2 mislini kendimde görürüm
dişe diştir felsefem hep....
deli divane aşık bile olsam canımı yakıyorsa canını yakarım...
yok efendim ben esas hatunmuşum diğerleri konuk oyuncuymuş falan anlamam
o zaman ben de bi yedek kulubesi oluştururum gorur gününü :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?