İlişkilerde Çekim

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
arkadaşlar , konulara bakıyorum kimi demiş cimrileri çekiyorum kimi demiş yalancıları çekiyorum, niye böyle oluyor bunu izah edebilecek biri var mı ? Eskiden cimrileri çekiyordum bende mesela ama nedeni nedir bilmiyorum... kesinlikle bir durum buna neden oluyor, bilinçaltı mı veya açıklaması olan ?

arkadaşlar , konulara bakıyorum kimi demiş cimrileri çekiyorum kimi demiş yalancıları çekiyorum, niye böyle oluyor bunu izah edebilecek biri var mı ? Eskiden cimrileri çekiyordum bende mesela ama nedeni nedir bilmiyorum... kesinlikle bir durum buna neden oluyor, bilinçaltı mı veya açıklaması olan ?
Cekim yasasi :))

Ilk 4 ilişkin boynuz ile bitti.
Çekiyordum. Inşallah bu öyle olmaz.

Kişilik kriteri belirlemiyoruz biz kadınlar. İlk elektrik mevzusu sonra evi arabası vs somut şeyler..
Bi bak adama insanlarla diyaloğu nasıl, ortamda yeri var mi toplumdaki yeri nedir, yemeğe çıkıldığında bi izle stres yapıyor mu (aman fazla olmasın hesap) rahat mi sipariş verirken, nazik mi garsona.
Sana aslan dışarıya kedi mi bi gözlemle.. daha ne tüyolar var karakter analizi için..

Biz kaşı gözü tamam kara sevda bir giriş, iyi tanıyamamışım gelişme, şiddet var ilgisiz boşanıyoruz sonuç

Kişilik kriteri belirlemiyoruz biz kadınlar. İlk elektrik mevzusu sonra evi arabası vs somut şeyler..
Bi bak adama insanlarla diyaloğu nasıl, ortamda yeri var mi toplumdaki yeri nedir, yemeğe çıkıldığında bi izle stres yapıyor mu (aman fazla olmasın hesap) rahat mi sipariş verirken, nazik mi garsona.
Sana aslan dışarıya kedi mi bi gözlemle.. daha ne tüyolar var karakter analizi için..

Biz kaşı gözü tamam kara sevda bir giriş, iyi tanıyamamışım gelişme, şiddet var ilgisiz boşanıyoruz sonuç
Karakter analizi için bir kaynak Öneriniz var mı?

Bence şans meselesi biraz da ya. Kimsenin alnında ben cimriyim, ben yalancıyım, ben eşimi aldatırım gibi şeyler yazmıyor. Kimi insan yıllarca çaktırmıyor bile, evlendikten sonra yeni yeni huyları ortaya çıkabiliyor. Tanıdıkça böyle anlayacaksınız, çekim diye düşünmeyin bence bunu.

Benim de hayatıma giren herkesin belli başlı aynı özellikleri oluyor. Ama o kadar zitlar ki, hatta bazılarının milliyeti, kitasi bile farklı.
Ama kurdukları cümleler, gönül alma biçimleri,iltifat ettikleri şeyler .. hep ayni
Bir tip var, hep o tipi buluyorum, hem de seçmeden, düşünmeden...
Çok şikayetçi değilim ama ben de o çekime inaniyorum.

Üniversitede uyuşuk , berbat bir sevgilim vardı, bütün planları ben yapardım, sürüye sürüye eşlik ederdi. Tez vakitte ondan kurtuldum,yoğun bir aşkla romantik,ne desem yapan biriyle ilişkiye başladım. O da iyiydi ama 'ne desem' yapardı, hiç kendi aklına birşey yapmak gelmezdi. Bütün planlar,şunlar bunlar, hatta onun kazandığı paranın yönetimi bile bendeydi. Ondan ayrıldım bu sefer kötü bir ülkeden Türkiye'ye gelmiş biriyle ilişkiye başladım. İyiydi hostu ama 'ben ülkeyi bilmiyorum' ayağına onunla da tümmm planları ben yapardım . Her şeye ben karar verirdim, gidilecek yerler,yapılacak hobiler... Derken ayrıldım, arkadaş çevresi bol bir adamla ilişkiye başladım. O da benle tanışınca bütün arkadaşlarıyla ilişkisini kesti, evden çıkmayan biri oldu. Her yere sürüye sürüye götürürdüm, o da her şeyini yapmadan sorardı 7 yaşında oğlummuş gibi. Nihayetinde onu da def edip(abv) dünyayı gezen bir Amerikalıyla flört etmeye başladım. Dünyayı gezmiş adam iş bana gelince miy miy, uyuş uyuş birşey oldu. "Sen karar ver, sen baksana haritadan, ne varmis orada? Amaan oraya gitmeyelim yorgunum, alt tarafı kilise,boşver. Şu parkta uyusam olur mu" :)) ondan da ayrıldım bu sefer çok daha başka bir ülkeden biriyle başladım. Bu sefer herşey farklı olacak diye düşünmüştüm ama maalesef binilecek otobusten yenecek yemege,akla gelecek herşeyle ama herşeyle ben ilgilendim.
7 yıllık ilişki geçmişim bu ve ben her seferinde plan yapmaktan hoşlanmayan, her şeyi bana iteleyen, 'bana farketmez' isimli o iğrenç cümleyi söyleyen adamlara denk geldim:)
Ayrıca bir iki curuk yumurtayi atarsak hepsinin ortak özelliği sakin mizaçlı olmaları, kıskanç olmamaları, eski ilişkiler-gercek duygular vs her konuda dürüstçe konuşup asla alınıp kirilmamalari, duygusal ve hassas olmaları,sevgisini belli etmekten kaçınmamalari...
Prototip bu.
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu tip dışına çıkamadım.
Nasıl başladıysan oyle gidiyor sanirim ilişkiler...

gözünü açacaksın. o pembe tozları dağıtıp . yukarda bi arkadaşın dediği gibi farklı ortamlarda farkli insanlarla ilişkisini gözlemleyeceksin. bir alışverişe çıktığınızda tepkileri nasıl vs. çekim falan değil bu bildiğiniz secim yapıyorsunuz bunu yaparken daha uyanık olmak lazim

Çekim yasası kesinlikle. Her ilişkinde acaba bu da cimri olabilir mi, cimri midir ?! diye sürekli aklında bu sorularla yaşarsan cimri gelir seni bulur. Korktuğun şey başına gelir hesabı yani:bicak:

Bende cekim yasasi madurlarindanim. 4.cude kiracagim bu zinciri ona inaniyorum :)))

Ben de ilgisiz hödükleri diyim o zaman. Şaka bir yana bence doğru seçmiyordum artık akıllandım dikkatli titiz olursam istediğim gibi biri olacak yani artık her şeye anlayış tahmmül göstermeyeceğim.

Çekim yasasının direkt sizinle ilintili bir şey olduğunu biliyorsunuzdur. Fakat bu ille de siz de cimrisiniz anlamına gelmiyor ya da cimriliği sadece maddi yönden sınırlandıramayız. Paylaşıma açık bir yapınız olmayabilir, başkalarının isteklerine duyarsız biri olabilirsiniz, çok ketum biri olabilirsiniz, farkında olmadığınız bir kıtlık bilincinin olması vs her şey olabilir. Üstelik ailenizi de bu yönden gözlemlemeniz gerekiyor. Önceleri bu konularla çok ilgiliydim ve hatrı sayılır sayıda da kitap okudum. Şimdilerde tamamen ilgi alanım dışında çünkü buralardan yola çıkıp artık farklı konulara uzandım. Ama siz isterseniz bilinçaltı çalışmaları, aile dizilimi gibi konulara yönelip anlamaya çalışabilirsiniz. Bana kendimi tanımam açısından çok yardımcı oldu ve başka kapılar açtı. Uzun bir yol, kolay gelsin.

Back
X