Üniversitede uyuşuk , berbat bir sevgilim vardı, bütün planları ben yapardım, sürüye sürüye eşlik ederdi. Tez vakitte ondan kurtuldum,yoğun bir aşkla romantik,ne desem yapan biriyle ilişkiye başladım. O da iyiydi ama 'ne desem' yapardı, hiç kendi aklına birşey yapmak gelmezdi. Bütün planlar,şunlar bunlar, hatta onun kazandığı paranın yönetimi bile bendeydi. Ondan ayrıldım bu sefer kötü bir ülkeden Türkiye'ye gelmiş biriyle ilişkiye başladım. İyiydi hostu ama 'ben ülkeyi bilmiyorum' ayağına onunla da tümmm planları ben yapardım . Her şeye ben karar verirdim, gidilecek yerler,yapılacak hobiler... Derken ayrıldım, arkadaş çevresi bol bir adamla ilişkiye başladım. O da benle tanışınca bütün arkadaşlarıyla ilişkisini kesti, evden çıkmayan biri oldu. Her yere sürüye sürüye götürürdüm, o da her şeyini yapmadan sorardı 7 yaşında oğlummuş gibi. Nihayetinde onu da def edip(abv) dünyayı gezen bir Amerikalıyla flört etmeye başladım. Dünyayı gezmiş adam iş bana gelince miy miy, uyuş uyuş birşey oldu. "Sen karar ver, sen baksana haritadan, ne varmis orada? Amaan oraya gitmeyelim yorgunum, alt tarafı kilise,boşver. Şu parkta uyusam olur mu" :)) ondan da ayrıldım bu sefer çok daha başka bir ülkeden biriyle başladım. Bu sefer herşey farklı olacak diye düşünmüştüm ama maalesef binilecek otobusten yenecek yemege,akla gelecek herşeyle ama herşeyle ben ilgilendim.
7 yıllık ilişki geçmişim bu ve ben her seferinde plan yapmaktan hoşlanmayan, her şeyi bana iteleyen, 'bana farketmez' isimli o iğrenç cümleyi söyleyen adamlara denk geldim:)
Ayrıca bir iki curuk yumurtayi atarsak hepsinin ortak özelliği sakin mizaçlı olmaları, kıskanç olmamaları, eski ilişkiler-gercek duygular vs her konuda dürüstçe konuşup asla alınıp kirilmamalari, duygusal ve hassas olmaları,sevgisini belli etmekten kaçınmamalari...
Prototip bu.
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu tip dışına çıkamadım.
Nasıl başladıysan oyle gidiyor sanirim ilişkiler...