iliskilerde erkelerde evlenmeden önce (bu) hep var mi?

Ya zaten sana gore dogru insan olunca bu konular sorun bile olmaz...cunku ya seni anlayisla karsilar ya da zaten ondan once sen istersin...bir de unutma seni seven insan seni anlar zorlamaz..en azindan ilk etapta

Samimiyeti kastetmiyorum canim ileri gitmeyi kasdediyorum.
Cevremde yapsalarda yapiyoruz evet demezlerki. Sözüm ona herkes liseliler gibi takiliyor ama bir bakiborsun bazen ati alan üsküdari gecmis.
Ben masumiyetten yanayim sarilirsin öpersin anlarım ama is diger türlu kisma gelince o beni bozar. Yatakda olanlari kasdediyorum ileri gidilsin gidilmesin.
Banada hep abazalar denk geliyor.
Bu dedigim adam benden onceki kiz arkadasiyla yasadi hir cok seyi her ne kadar simdi benden saklamaya calissada. Ama kiz da izin verdi benim derdim simdu benim hic kimseyle sevgili olmadigimi ne yapida biri oldugumu biliyor bu sekilde gelir mi banada belli bi muddet sonra yaninda kalmami falan isteyebilir mi.

Illaki sizin gibi masum ask yasayanlar var ama bazende buradan okuyorum nisanlimla sunu yaptim sevgilimle bunu yaptim.ne zaman boyle bir toplum olduk bilmiyorum. Ben mi geri kaldim diye dusunmeden edemiyor insan.
Cevremde gorduklerimle internette okuduklarim celisiyor. Butun kiz arkadaslarim beraber lahve ocmwkden sinemaya gitmekden ote seyler yapmiyorlar sozde. O yuzden soruyorum. Bide bu adamda zamaninda yasamis olmasi tedirgin etti beni.
Evet yanlis yazmisim yasimi profilime 27 yasindayim canim.

Ya zaten sana gore dogru insan olunca bu konular sorun bile olmaz...cunku ya seni anlayisla karsilar ya da zaten ondan once sen istersin...bir de unutma seni seven insan seni anlar zorlamaz..en azindan ilk etapta
Iste ilk etapda zorlamasindan cekiniyorum. Nir onceki gorustugum ilk gunden soyledi iste ben isterim boyle seyler var misin diye. Bende yokum gule guke dedim.
Evet amaci sadece cinsellikdi onun. Yinede merak ettim hep boyle midir diye ;-)

Canım ben de senin gibi " ben mi çok geri kaldım" diyorum vallahi ne hallere gelmisiz. Samimiyet dediğim zaten öpüp sarılmak ya da sevismekti ilerisi zaten yazdıklarından anladığım kadarıyla aynı fikirdeyiz onlar evlendikten sonra olmalı. Orf adet disinda Dini konuya girmek istemiyorum ama eminim anlamissindir :)

Yukarida bir üye demis zaten gercekten seven adam seni kesinlikle zorlamaz. Gecmisinde beraberlikler yasamis olabilir bu sendende isteyecegi anlamina gelmez. Helleki sen istemedigini acikca söylediysen sana deger veriyorsa talep etmemeli. Bunlarin ancak zaman icinde görürsün.

Iste ilk etapda zorlamasindan cekiniyorum. Nir onceki gorustugum ilk gunden soyledi iste ben isterim boyle seyler var misin diye. Bende yokum gule guke dedim.
Evet amaci sadece cinsellikdi onun. Yinede merak ettim hep boyle midir diye ;-)

cnm benmde basıma boyle bırsey geldı. cocuk 2.gunde basladı ben karımın cesıt cesıt ıccamasırları gıymesını ısterım vs demeye. sonra tabı bana cınsellıık ıcın yaklastıgıın ıtıraf etti. bende ırtıbatı gectım. ılk gunlerde soylemesı abes kacıyor. zaman ılerlese bana deger verseydı sevgı goserseydı hadı yakınlasma olabılırdı ama bana guven bıle vermıyordu. ben nıye guven vermeyen biriyle yatayım sonra ayrıldıkdan sonra netten yatacak kız bulmaya basladı. hergun ınstagranda facede tanımadıgı 5 -6 kızı eklıyordu.. ustelık onlarla bulusuordu. bırgun bırıyle sakaryada bırıyle bı bakmıssın sılıvrıde..bende onun abaza oldugunu anladım.. benden uzak olsun aman

Ayaynisi ya. Benim o resti cektigimde bana surekli ben sapigim diyo ben daha henuz kabul etmedim sevgli olmayi. ben diyorum ben oylenbir kiz degilim hit kendine kendin gibisini bul sonra saka yaptim dedi sonra zayifla muhabbetlerine gordi cinsellikde sevmezmis bir gun cvp vermedim mesajlarina erteai gun yine saka yaptim dedi. Eskiden beri tanidigim icin inandim kabul ettim sevgili olmayi. Bi basladi bu sen cok agir hi kizsin eminmisin benle sevgili olmak istedigine iste ben sevgililerimden sunu isterim bunu isteri, gerekirse ileri bile gideriz iste ortada birakmam. Bende agzima geleni saydim resti cektim ondan beridir gorusmuyoruz arayip sormadida amaci dirwk cinsellikmis. Yabide aynen huven de vermiyor bennguvenmedigim adamla cay bile icemem bi dene dedim kendi kendime sans ver onyarhili olma dedim ama hisleeim beni yaniltmadi yine. Boyle erkekler uzak olsun bizden cnm dedigin gibi sapik boyleleri. Duygusallik uok ask uok sevgi yok saygi yok hayvandan farklari uok diyecem ama hayvanlara hakaret olur. Benim muhabbet kuslarim var erkek olan disisinden baskasin yavsamiyor diger diai kusim uzerine hittigi halde basiuor kafasina gagayi hayvanda bile bir namus var. Bumlar kiz olsunda ne olursa olsun derdinde. Pislik sapiklar.

Aynen canım. benimkisi çok fenaydi tam seytandi canım. hem net bagimlisi cunku netten kız avina cikiyordu. hemde s.. bagimlisiydi. diye düşünüyorum. hergün kızlar izlemeler Buluşmalar falan çok fenaydi. ustelik kizlarin ilgisini cekmeye calisiordu. birgün bunu sahte hesap alarak islettim ordada beni yaniltmadi. benim kim olduğumu bilmeden beni evine davet etti . tam pislik bunlar

Ayni durum benim o dedigimde de vardi sanirim surekli resim istiyordu. Ben ugrasmadim ama sahte hesapdan eklemekle falan ne hali varsa gorsun.
Insallah bizim yuzumuzde guker bir gun canm duzgun insanlar cikar karsimiza.

Arkadasin kactigi el tutmak vs. Degilki adam resmen kullanmak istemis ve akilkilik yapip kullandirmamis kendisini. Evde bekle ne demek?
Illa kendini kullandirsin mi?

Bence sen cizgini hic bozma. Madem nasilsa evlenecek beklesin evlenene kadar ozaman.
Ihtiyaci varsada cabuk evlensin ozaman laylaylom yapacagina.

Sen onum bunun (erkeklerin) dedigine bakmayin. Erkeklerin piskolik baskisidir. Beni sevmiyorsun istemiyorsun. Istesen benle beraber olurdun vs. Vs. Ucuz numaralar bunlar.
Cizginizi bozmayin. Akli fikri seyde olandan hayir gelmez

Biz sevgililik kavramını çok yanlış anlıyoruz bilmiyoruz bu işleri ülke olarak sorunluyuz.
sevgililik demek elbette içinde cinselliğin seksin de olduğu bir durumdur. yoksa herhangi bir erkekten ne farkı var. oturup masa tepesinde bir iki saat sohbet edeceksem erkek çok ama gerçekten sevgilimse o erkek elbette tensel temas da olacak.

buna kullanma vs. diye ancak bizim gibi gelişmemiş ülkelerde derler. oysa cinsellik erkek odaklı bişey midir?
bizlerin cinsel isteği olamaz mı?
seks yaşanınca neden kadın kullanılıyor gibi bakılıyor ne saçma bir durum?

buradan ilk günden hadi yatalım diyen bir erkeğin sapıkça durumunu söylemiyorum o zaten totosuna tekmeyi hakediyor ancak belli bir düzende iyi bir ilişkide cinsellik seks şehvet olması gerekendir yoksa sorun vardır ondan sonra evlenince tonla konu açılıyor eşimle aramız soğuk eşimle ten uyumumuz yok vs.

bütün bunlar size tersse ilişki yaşamayın sevgili olmayın.

yukarıdaki bilgisiz bir hanım da aa ihtiyacı varsa çabuk evlensin vs. demiş, işte evliliği sadece cinsellik odaklı gören saçma zihniyetin insanları sürüklediği hal. fikir olarak, maddi olarak, psikolojik olarak hazır olmadan aman seks yapalım diye hemen evlenenlerin yaşadığı sorunları anlamak için sadece bu foruma da bakmak yeterli. lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

erkek elbette cinsel isteği olacak benim nasıl cinsel isteğim varsa.
bunun yerini zamanını tutturamayanla zaten yollar ayrılır ama belli bir süre ilişki varsa zaten cinsellik yoksa o ilişki sorunludur.

yani diyeceğim sevgili olmak temsel teması, cinsel talebi, seksüel arzuları da getirir. yoksa sevgili olmayın. okulunuzdaki erkek arkadaşınızla yapacağınız gibi sıradan sohbetleri de sevgilim dediğiniz adamla yapacaksınız neden sevgili yapıyorsunuz?

hem öyle hem böyle olmaz.

Gerçekten seven bi insan sizden zaten direk boyle talepte bulunmaz. Bunun için sizden de ayrılmaz. Benımde 8 aylık ilişkim var bende az cok sızın kafada bı ınsanım ve her zaman sınırları belirlemişimdir. kendını kaptırma ve surekli ya su olursa ya bu olursa diye dusunme cinselligi gec belki anlasamıcaksınız ve konusmayı kesıceksınız. diger kızla kendını kıyaslama o kız kendınden odun vermıstır bunları sorun etmemıstır ve yasamıslardır ne yasadılarsa ama senın karakterın farklı senın bazı cızgilerin var ve bu cizgileri sen istemedıkçe aşmanı önermem senın gibi dusunen bırı olarak :)

Henuz o kadar avrupali oldugumuzu dusunmuyorum.soylediklerinizin coguna katilmakla birlikte. Biz ne kadar biz kadinlar her ne kadar kullanilmak kavramini kabul etmesekde. Biz de erkekleri kullaniyoruz desekde degil iste oyle. Bir kzila bir erkek beraber olur erlek milli olur kiz o...... bu toplum boyleyken kimse bana evlenmeden cinsellik yasanilmali ay yoksa normal arkadaslar gibi mi takilcaksiniz dememeli. Malum cinsellikde sikintimiz var konularinin oldugu kadar bekaretimi nerede ameliyat ettirebilirim konularida var. Yani kadin me yapsa sıkintı bu toplumda cinselligi yasasa sıkıntı yasamasa sıkıntı.
Ileride evlenecegin adami tanimak istemek mi yanlis. Cinsellik olmadan taniyamiyacak miyim ben simdi.
Gorucu bekleyeyim tamam buradaki bir cok arkadasin tavsiyesi. Bem universite mezunuyum akrabalarimdan isteyenler var ilkokul mezunu en iyisi lise mezunu mahalleden isteyenler var ayni sekilde onlari kucumsedigimden soylemiyorum.ama uyusamiyorum anlasamiyorumnonlarla.kendi arkadas cevremden haric baska turlu evlenme sansim yok duzen boyleyse elbette bende konusup gorusup evlenirim bunun en dogal hakkim oldugunu dusunuyorum.
Emin olum herkes sizinnkadar bilgili ama iste erkeginki el kiri kadinin ki bilmem ne diye buyutulen kızlar ne kadar dogrusunu bilsede evlenmeden cinsellik yasamakdan korkuyor hakli olarak. Dusundugumuz zaman hoyle bir cevrede koy tabanli bir cevre yasayan bir kizgitti yasadi cinselligi bir guzel hamile kaldi kiz erkek istemedi topukladi kacti ne olacak bu kizin hali ya bebegini aldircak yada dogurup omur boyu basina kakic yapacak.
Oyle adaletsiz oyle zalim ki bu duzen cahillik iyisimi onlarin istedigi gibi yasayip gitmek boyle gelmis boylengider.
Ablam sevdigi cocukla evlendi diyebailemden habersiz neler yasadi. Cevrenin akrabalarin dedigine gore kacmisnoldu. Henuz 15byasinda bir cocukken ailemin neler yasadigina sahit oldum ben bi kizina sahip cikamadi dediler. Yillar sonra bilr basimiza kakildi olayi bilmeyen or dan burdan duyanlar sknradan tanistiklarimiz bile basimoza kakti.ben anneme ayni ya da benzet seyleri yasatmak istemiyorum.
Tek istedigim taniyip anlasip sevip evlenmek. Sonunda evlilik olmayacak adamlada gorusmem zaten bastan niyetini bilmeliyim.

Son düzenleme:

bu elinin kiri meselesi bizim toplumun saçmalıklarından bunu kafaya takıp uyum sağlarsanız o zaman bu şeyler değişmez böyle kalır yarın sizin kızınız olduğunda da aynı şeyleri yaşar. bekaret takıntısı filan bunlar hep bizim gibi ülkelerde var olan şeyler üstelik onca ahlaksızlık çocuk gelinler tacizler kol gezerken buna susan toplumun iki yetişkinin cinsel hayatına göz dikmesi bütün sorunların temeli. siz de aa insanlar böyle diyor diye kendinizi mutsuz ediyorsunuz farkında mısınız?
köy yerinde cinsellik yaşamak konusunda korunma yolları daha genç yaşta öğretilen bir kız olsa bunlar yaşanmaz. hadi bir ihtimal oldu zaten devlet destek olması gerekir. olmuyor mu?
daha çok ensar gibi rezaletler yaşanır.
yani bir ahlaklı bir toplum değiliz ikiyüzlü bir toplumuz.

ve ben bu toplum böyleyken evet cinsellik yaşanmalı diyorum. asıl bu toplumun riyakarlığını kabul ettikçe artıyor bu zihniyet azalmıyor. siz cinsellikten illa birleşme olarak bakmayın. temaslar da önemli.

ileride evleneceğiniz erkeği tanımak yanlış değil zaten kendini tanıtıyor ilk adımda diyor ki ilk günden ben seks isterim bu da o erkeğin beklentisi. size uymazsa hemen bitirirsiniz. ancak ilerlemek istiyorsanız arada cinsellik namına bişeyler olmalı. yoksa yarım olur.
yarın evlendiniz ten uyumunuzun olmadığını anlayınca ne olacak?
ten uyumu için cinsellik yaşanması gerekmez illa ama belli bir temasınız olacak.

siz direk temas da olmasın istiyorsunuz.
öyle oturalım arkadaş gibi lak lak kah kah hah tamam diyip evlenelim diyorsunuz.
bu mümkün mü?
hem de yaşınız 27. tanışacağınız adam da 30 olsa en az. elbette bir şeyler bekler. beklemezse cinsellik namına sorunlu olduğunu düşünürüm.

size tavsiyem tanışın ama ilişkinizi ileriye götürmek istiyorsanız cinsel bir takım yakınlaşmalar da olması gerektiğini bilin. yoksa sevgili olmayın dememin sebebi bu.

avrupalılaşmaksa bu avrupalılaşacağız. bu riyakar tavırlardan ancak böyle kurtuluruz. zaten avrupa adayı değil miyiz?

Dedigim gibi sòulediklerinize katiliyorum. kesinlikle iki yuzle bir toplumiz. 15 yasindakj kozlari 30 yasindaki erkeklerle evlendiriyorlar. O kizin hayalleri var mi diye kimse sormuyor. Insamlarin ozgurlugu kisitlanihor dedikodularla bazen oyle oluyorku yapmasan hile yapti oluyor. Toplum olarak cahiloz ne yazikki namuslu gecinorken altindan neler cikan aileler. bekar bir kadin biriyle gorseler o.. derler ama kendilerj karilarini kadinlar kocalarini aldatir namuslu olurlat. Cunku gizlice uapiyprsur. Kapalidirlar muhafazakardirlar. Yeri gelir senin bainin acikligina kadar laf ederler.
Basit bir olay anlatayim mezuniyet torenim vardi dogal olarak suslendim giyindim annemle gittik. Teyzemde torwnde cicek almis bana. Annemle teyzem torenden sonra eve donduler beni orada biraktilar arkadaslarimla vakit gecirmem icin. Arabamiz olmadigi icjn bende dolmusla dondum eve mahalllede daha binaya girmeden kotu kotu bakislar. Biriyle bulismus o da bana cicek almis imaji cizdim cunku, sonra binada surwkli karsilastigim ve konusmadigim hir kadin gordu beni. Dikkatlj dikkali bakti. Aradan bir hafta gecti bu kadin diger bu komsuyla beraber toplanmislla ablamisa cagirdilar iste kardesini al ge. Kahveniciyorz filan kiside fal bakiyor ablamla gittuk. Kadin bana dal bakarken dediki sana biri cicek aliyor boyle sari sari cicekler saclarin gibi bilmemne benimde hayatimsa kimse yk he he diyorum sonradan aklima geldi. O beni ciceklerle gorwn kadin giybetjmi yapmis. Bak ne kadar basit bir olay nasilda abartildiua b ide sevgilim alir ne var buna neden dedikodumu yapiyonuz. Sonra annm duymuski fal bakanin kocasi karisini kadin kocasini aldatiyor. Bunlar ama namuslu oluyor. Sirf benim sacim acigim ve elimde cicek var diye dedokodum yapiyliyor ama... goruyorsumki ne kadar sıkıntılı bir ortamda yasiyorum.

5 ay onceku flortum olan kiside sıkıntım temas degildi canin elbetteki zaman gecince sarilirsin opersin belki hirseyle yasarsin ve ben ona o bana tam olarak asik oldugunuzda bir seyler yasanabilirdi.
Benim sıkıntım ilk gùnden ben onu hayatima almaya karar verdigim ve ona bunu soyledigim an sylemesin dogru bulmuyorum. Tamam tanisikligimiz vardi ama 2 3 yildir gormemisjz birbirimizi ve daha hic bulusmamisiz mesajla soyledim tamam seninle gorusmeyi kabul
Ediyorum Dedim. O da direk dediki benim beklentilerim var sunu isterim bunu osterim gerekorse ileri gideriz dedi. Tabiki kabul etmedim cunku zaten adamin akli fikri seksde. Daha sonra sosyal medya hesaplarini incwledigimde gordum ki baska bir kiza eski sevgilisine gondermeler yapmis. Hem de benimle konustugu bana yalvardigi donemlerdw bile. Hani bend3 hic sevmiyorum hu tabiri ama gercekden kullanip atacakmis beni. Ben ona askla sevgiyle yaklasirken o bana sadece cinsellik amacli yaklastigi icin diyorum kullanip atcakdi kandiracakdi beni. Merakim hep mi boyle ilk gunden yine oylemi olacakdi kafamdaki soru.ki bunun kisiden kisiye gore degisebilecegini anladim.

E tamam işte bak ne diyorum o herifin isteği cinsellikmiş ilk günden söylemiş sana ben bunu isterim diye açıkca söylemiş sen de bana uymaz demişsin ve bitmiş gitmiş. herkes böyle olmaz ancak dediğim gibi sevgili olacaksan uzun süre bir erkekle görüşeceksen elbette bir temas bişeyler olacak.

sen yaşadığın yerdeki cahil tiplerin etkisinden kalmışsın hele işin için örtü saç muhabbeti girmiş ya ohooo.. en büyük tehlike bu başörtülü muhafazakar toplumlardan çıkıyor ne yazık ki.. bak ensar gibi yerlere neler yaşanmış meğer halbuki dışarıdan baksan dininde imanında bir yer zannederler.

dinimizde başörtüsü diye bir şey yok aslında. bunlar hep mezhep olayları yüzünden olan şeyler. öyle bir noktaya geldi ki iş din eşittir örtü oldu ve emin ol o insanlar senin hayatını içten içe kıskanan insanlar. sen rahat rahat dolaşırken onlar o kadar rahat olamıyorlar diye bunları yapıyorlar. biz rahat değilsek o da olmasın derler. kendilerine benzetmeye çalışırlar. yoksa bıraktım cinselliği yarın bir erkek arkadaşın olsa sana çiçek alması gayet doğal değil mi?

imkanın varsa o yerden taşın. rahat bir yerde, kimsenin kimseyi didiklemediği bir yerde yaşa. başka türlü bu kaygılardan kurtulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…