iliskilerde erkelerde evlenmeden önce (bu) hep var mi?

Burdaki arkadaşlarda Nasıl akıllar veriyor yahu,sen kesinlikle böyle erkeklerden uzak dur seni seven ve ciddi düşünen kesinlikle böyle isteklerde bulunmaz'elini tutar sever öper oda içinden gelen sevgi göstergesidir ki buda zamanla olur.Ve evet erkeklerin çoğu böyledir Nasıl kullansam diye düşünür söylemeyeceği yalan yoktur inanma asla.

Cnm tabiki böyle degil sana sapiklari denk gelmis
Çevremdede hep evlenince olur bu isler benimde bi kac erkek ark.oldu ama hiç bole talepleri olmadi
Senin muhafazakar olmani sevdim evlilik oncesi iliski yanlistir cogu genc kiz bu yanlisa dusup evlenemiyor sonrada hayatina dizgunbiri cikinca bekaretinden bahsedemiyor cikilmaz yola giriyor yada hamile kaliyor vs.
Kanma bole insanlara bilmem kac yasiba kadar kendini dizginlemisde seni goruncemi istekleri akklina gelmis cok istiyosa elini cabuk tutsn 2 yil ciktik esimle 1 yilin sonunda elimi tuttu nisana yakin optu beni karsi ciksam onu bile yapmazdi seven erkek sabreder

Asıl seven ve ciddi düşünen erkek uzun süreli bir ilişkide cinsellik de ister bu arabesk tavırlar bitmedi mi hala ya?
Ondan sonra kocalar gay çıkınca, cinsel yönden sorunlu çıkınca dertler derya oluyor doktor doktor geziliyor. cinselliğe öcü gibi bakmaktan vazgeçmek lazım.
ilk günlerden seks isterim diyen heriflerden bahsetmiyoruz ki.. Bu ''nasıl kullansam'' lafı da açık bir eziklik resmen sanki cinsellik sadece erkeğe özelmiş gibi.. azalarak bitin.

ilişkiye girdi diye evlenecek diye bir kural yok ki bunu biz dayatıyoruz kendi kendimize. cinsellik doğal bir duygudur ve evlilik öncesi-sonrası olmaz. hele seven erkek sabreder kısmı tam bizim gibi gelişmemiş ülkelerde yapılan bir dayatma erkeğin erkeklik güdüsünü dizginlemesini istiyoruz onca zaman durmuş diyorsunuz sevgilisi olmasa ya geneleve gider ya da masturbasyon yapacak ancak fazla masturbasyon cinselliği öldürüyor. vücut cinsellik yerine masturbasyona yöneliyor sonra buralarda kocam ilişkiye yanaşmıyor diye tonla konu açılıyor. ee benim kocamla sorunum yok diyorsanız bir kaç sene sonra tekrar konuşalım :)

yıllardır gelişmiş ülkelerde giden yapı mı yanlış sizinkiler mi?
ben kadınların en fazla hangi ülkelerde mutlu olduğuna bakarım. orada ilişkiler nasıl ilerliyor ona bakarım.

eh ülkemiz de bu konuda son sıralardaysa demek ki anlattıklarınızda bir yanlış var doğru olan bu değil. kadınlar ilişkiye girince mutsuz olacaksa seksin olağan karşılandığı ülkelerde kadınlar neden mutlu acaba? bizim gibi ülkelerden de bir o kadar oralara gitmek isteyen var bir de.

Ben işi tamamen dini kısmından ele alacağım ve kesinlikle evlilik öncesi bir cinsel ilişkiye girmemeni tavsiye edeceğim. Madem ki evlilik öncesi bir ilişki yaşayacaksın tatlım o zaman hanzo kıro türklerle yaşayacağına git Georgela Davidle yaşa.Fransız sevgilim var İtalyan sevgilim var dersin. Yapacaksan tam yap. :)))) (Bu işin şakası)

Bu arada erkeklerin cinsel problemleri oluyormuş yok işte gay oluyorlarmış anlamıyormuşsun diyen arkadaşı da çok garip karşıladım kardeş o zaman tüm kızlar evlenmeden yatsın mazallah adamlar gay çıkar diyerek mi çocuk yetiştireceğiz ahlakımız bu mu olacak? Gay adam konuşma tarzından, arkadaşlarından, hareketlerinden, ilgi duyduğu alanlardan, gittiği ortamlardan da anlaşılır. Zaten ben bu devirde gaylerle takılmak varken kadınlarla takılanını da görmedim ki beğenmiyorlar bizi :)

Bizim kültürümüzde dedelerimiz ve babalarımız mastürbasyonu sık sık yapmak zorunda kalmadılar çünkü askerden dönünce 20li yaşlarda evlendiler. Şimdi evlenme yaşı ilerledi aslında geri kalmışlık, körlük cinselliği yaşamamaktan değil doğru düzgün erkek çocuğu yetiştirmemekten, kendi kendine yetebileni mutlu, akli dengesi yerinde birey sayımızın az olmasından ve bir o kadar da kadın döven öldüren sayımızın fazla olmasından kaynaklanmakta.

Kadınların en fazla mutlu olduğu ülke Finlandiya ve Norveç. Bunun sebebi de kadınlara tanınan sonsuz sınırsız haklar, kız çocuklarının baskı ve eziklikle yetişmemesi, anne haklarını kamuda dahi harika şekilde düzenlenmesi veeeeee inanılmaz derecede anlayışlı ve evlilik hayatında yardımcı kocalardır. Yoksa Almanyada son bir anket yapılmış kadınlar neden evlenmiyor diye malum nüfusları da az. Evlenilecek adam bulamıyoruz, baba olacak yetenekte insan yok demişler yoksa seks yapamadım yaptım zart zurt değil.

Ayrıca poposunu suyla temizlemeyip afedersiniz b..lu b..lu yemek yiyen ve bunun için en ileri düzeyde salgın ve parazit hastalığının bulunduğu (bilimsel makalelerde yazıyor) İngiltere mi gelişmiş? Sapıklığın lezbiyenliğin soruk noktası Amsterdam mı? Yeniden bekareti önemseyelim sınıflarda ders olarak okutma kararı alalım diyen ABD mi? Adamlar gazetelere bile haber oldular. Yani kısacası iyi bir evlilik kararı cinsellik yolundan geçmiyor. Adam bana cehennemi yaşatıyorsa yatakta iyiymiş bana ne? Zaten kadınların zevk alması da duygusaldır. Secmediğin bir adamdan zevk de almazsın.

Kısaca konu sahibine notum: Yok belli yaştan sonra erkeğin ihtiyacıymış yok onun beklentisiymiş valla evlendikten sonra kirli çorabını gidip kirli sepetine atmayacak :) Onun değil senin ihtiyacın, senin isteğin önemli diyorum. Ben ne kapılarda köpek olup bekleyen erkekler gördüm cinsellik yaşamadan diyorum ve konuyu kapatıyorum.

Çok saçma. Butyn insanlar belli bi yaşın ustundediye ilişkilerinde cinsellik yaşiycak diye bişy yok. Ve bunun tesetturlu olup olmamaklada hiç alakası yok. Siz goruştuğunuzde veya konu açıldığınızda kurallarınızı isteklerinizi belirtin. Kabul eder etmez ona gore de yolunuza devam edersiniz.

Canım büyük ihtimal bu cocuk senden o manada bir seyler isteyecektir.
Istemiyorsan hayir dersin dunyada baska erkek mi kalmadi
Benim de erkek arkadasim olmamisti hic esimle tanistim 1 sene sonra da evlendim
Hicbir zaman bu taleple bana yaklasmadi
Ikimizde sınırlarımizi bastan belirtmistik birbirimize.
Hakkinda hayirlisi olsun.

owwwww , saygıyla eğiliyorum onunde. Ve ellerim patlarcasına alkışlıyorum

Aynen benim eşim ne görücü usulüyle tanıstiķ ne muhafazakar biridir
Ben nasıl bulduysam herkes de bulabilir
Bunu imkansiz bir sey gibi gormemek gerek pek ala da var boyle erkekler

Aynen benim eşim ne görücü usulüyle tanıstiķ ne muhafazakar biridir
Ben nasıl bulduysam herkes de bulabilir
Bunu imkansiz bir sey gibi gormemek gerek pek ala da var boyle erkekler

Benim eşim de öyle maşallah diyelim o vakit :)) Allahim istiyen herkese hayırlı eş nasip eylesin inşallah

Ben senin bakış açının garip olduğunu düşünüyorum.
Yani erkekler hep abaza ya da başı kapalı kadın istiyor. Kızlar da ya ayrılıyorlar bu adamlardan ya da "izin veriyorlar". Yahu bu erkeğin kadın üzerinde uyguladığı operasyon değil ki. Hele hele tek taraflı bir şey hiç değil olmamalı da. Sevişmek iki kişi ile karşılıklı yapılan bişeydir. İkisi de istemiyorsa arzulamıyorsa onun tadı hiç olmaz zaten. Kimsenin de böyle bişeyi isteyeceğini sanmıyorum. Yani bir adam çıkacak da benim sevgilim olsun bana izin versin istemesine beni arzulamasına gerek yok ben sevişeyim gideyim mutlu olalım. Yani bu sadece benim görüşüm tabii ama ters geliyor.

Ayrıca ilk günden söylemesini yanlış bulmuşsunuz. Evet ilk günden konuşulacak bir konu değil ama sizin durumunuzda bunun isteyceğiniz bir şey olması gerekmez miydi? Yani siz kesinlikle evlenmeden bu tip şeyler yaşamak istemiyorsunuz. E hadi adamla konuşmadınız 6 ay sevgili oldunuz. Sarıldınız öpüştünüz. Ama adam bundan sonrasının gelmesini çok doğal görüyor ama siz karşısınız. O zaman çıkıp e istiyosan evlen diyip mecbur mu bırakacaksınız? Yoksa 6 ayda yumuşarım ikna olurum diye mi düşünüyorsunuz? Yani eğer böyle katı bir görüşünüz varsa bence sevgili olmadan önce sizin konuyu açıp belirtmeniz gerekiyor. Adam size iyilik yapıyor siz sapık diye nitelendiriyorsunuz. Olabilir tabii ki tanımıyorum.Eğer ilk buluşmada ha bu arada ben evlenmeden sevişmem dese o zaman da konu açtığı için sapık olacak mıydı yoksa istemediği için uygun aday mı olacaktı?

Sapik dememdeki sebep sadece o son soyledigi degil adamin uckrundan baska derdi yok. Benim iliskiden istedigim bekledigim duygu sevmek sevilmek onun ose sadee sevismekti beledigi. Her firsatta dedim bak ben sana gore degilim birak pesimi dedim oda kend bile dedi bensapiim birakmiyacagim sapi oldugum icinde eyeziyorm sna dedi. Ben konusmayinca cvp vermeyince saka yaptim dedi bende inandim saka yaptigina cunku hic oyle biri gibi durmuyordu. Yani dis gorun7sten insanin karakter anlasilmiyormis malesef.
Bu anlattigim adan 26 yasinda bendenonceki sevgilisi ole 16 17 yasindaymis bana 23 yasjndaydi dedi yalan soylemis. Sence normalmi. 16 yasinda bir kizla sevgili olan adam. O kiz daha cocuk.
2.si tabiki de demiyorum sonra yumusarim tava gelirim ya da evlenmeye mecbur birakirim illa cinsellik isterse diye. Yasamadan bilemem. Cok kati kurallarim yok ama bazi prensiplerim var hepsi bu. Kimseyi zorla evlensin benle diye ugrasmam. Zaten fırsat bıraksa bnde soylerdim bell cizglerim var dye ilk gunden kabulse devam degilse gule gule. Hemde niyetinin ciddi olup olmadgini da sorarim. Kimse ile oylesine bir iliski yasamam. Bu dediyim kisinin niyeti sadece uckuruymus her firsatda evleniriz demesjne ragmen. Duygusallk sifirl sence normal mi bu. Bana no4,al gelen.
Asik olirsun birbirini tanirsin cinsellik yasarwin yasamasin orasi iliskiyi yasayan insanlara kalmis sonrada evlemirsin bana normal gelen bu.
Ilk gunden sevisiriz ne ben anlayamadim ve hic normal gelmedi.

Haklısın canım kusura bakma o zaman ben yanlış anlamışım tabii ki de öyle bir şey olmaz. Sevgili olmanın ilk şartıdır zaten sevmek kelimenin içinde var. Umarım istediğin gibi birisini bulursun. Ayrıca öyle birisiyle zaten sevgili olmaman çok hayırlı olmuş senin için. İyi ki kendini belli etmiş.

Sagol canim insallah.

Yaşınız kaç?
En onemlisi sizsiniz. Eger istemiyorsanız ne olursa olsun hayır deyin. Herkes o şekilde yaşıyor diye siz de yaşamak zorunda değilsiniz

yok yok böyle beklentisi mecburi şart değil
kendi ilişkimden örnek verebilirim çokşükür ki ben öyle bir durumla karşılaşmadım herkesin o yüzden öyle olmayacağını düşnüüyorum
ama senin dediğini ben de çok düşünürdüm ya benden ilişki beklerse naaprım diye illa sevgili olunca bişeyler yaşamak şart mı diye ...endişeni anlıyorum ama şart değil ve hatta evliliği sabırsızlıkla bekliyorlar inşallah çok mutlu olursun:)

Mesajının neresinden tutsam elimde kalıyor o kadar basmakalıp ve hafif ırkçılık kokuyor ki..
bir kere tüm kızların evlenmeden yatmasında ne sakınca var? evet, yatabilirler gay mi değil mi kontrol için. hatta günübirlik ilişkiler de yaşayabilirler bu onların kişisel hayatıdır. bunu öcü gibi göstermenin kimseye faydası yok. erkekler yaparken iyi de bize gelince mi sorun?

sonra kendinle çelişen yorumların var.
bir kere kadınların mutlu olduğu ülkelerde ilişkileri anlatmışım. demişsin onlarda baskı yok şu yok bu yok. evet, baskı yok. cinsellikte de özgürler o sebeple. bizde çok namusluyuz sözde ama kadın cinayetleri, namus cinayetleri, pedofili kol geziyor. evet evlenmeden cinsellik cıs ama çocuklarla evlenmek, kadın öldürmek gani.
bu mu ahlak?
bu mu namus?
adamlar da yok öyle bişey. almanya'da bahsettiğin anketi bi görmek isterim ayrıca.

avrupa'da bireysel yaşam yaygındır. çünkü genel ideoloji o şekilde. bu da kültürel bir durum.

3 sene amerika'da yaşadım o bahsettiğin bekaret konusunu görmedim. hangi eyaletin hangi şehrinde?

eşcinsellik sapıklık değildir. o senin yorumun. kıç yıkama konusunu da kendine dert etme. kullandığın her şey o kıç yıkamayanların eseri. o iş taharetle olsaydı hepsini bizimkiler üretirdi ama bırak ülkeyi müslüman dünyasının ürettiği hiçbir şey yok. kıç yıkamayla olmuyor bu işler.
kültürel bir durum da olabilir. başka kültürlere saygın yok belli ki.

evlenmeden cinsellik kişisel bir durumdur. iyi evlilik içinde cinsel uyum da gerekir. bunu anlamak için de cinsel ilişki ya da şehvet içeren temaslar gerekir. bunlar size uymuyorsa sevgili olmayın.

bu kafayla devam edin. sonra ne namus cinayetimiz eksilir ne tacizimiz ne kadınların ezilmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…