iliskilerde erkelerde evlenmeden önce (bu) hep var mi?

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
Bu konuda gercekden tecrubesizim Bu yasima kadar hic sevgilim olmadi. Benimle sevgili olmak, evlenmek isteyenleri ben istemedim. Benim istediklerimde beni istemedi gerci sessiz kaldim begendigim kisilere karsi onlarda baskalarina gitti. Genelde böyle oldu durum.
Bundan 6 ay once eski okulumdan biriyle yazisiyorduk. Beni begendigini hoslandigini kiz arkadasi olmami istedi. Bende ondan hoslandigim icin kabul ettim. Ama isi bir muddet sonra sapikliga vurdu. Lafi donup dolasip oraya getiriyordu ben kizincada yasinin ileri oldugunu ihtiyaclari oldugunu birliktelik yasarsak beni ortada birakmayacagini evlenecegimizi soyledi bende yapamayacagimi soyledim ayrildik.

Sorum su Şu an baska birinden hoslaniyorum o da benden hoslaniyor gibi henuz sevgili degiliz ama o yonde ilerliyoruz. Bu cocukda benden onceki kiz arkadasi ile o anlamda birseyler yasamisdi birlikte kaliyorlardi birlikte yatiyorlardi. Ikimizde ayni yastayiz eger sevgili olursak bendende boyle bir talebi olurmu benim hic sevgilim olmadigini biliyor. evlenmeden bu tip konulara soguk baktigimi ne yapıda birioldugumu az cok biliyor. Bunlari bile bile onceki beni bu yuzden terk eden kisi gibi boyle isteklerde bulunur mu tahminen? muneccim degilsiniz biliyorum. Bu isler nasil yurur biliyorsunuzdur. Okuyorum bir cogunuzun uzun sure sevgilik nisanlilk donemlerinizin oldudugunu bu donemlerde karsi tarafin tavri beklentileri nasil oluyor.Erkekler sevgililerinden boyle seyler bekler mi hep? Iliskiler de erkekler hep boyle midir?

Ya tabii ki belli bir yaştaki insanlar elele tutuşup sinemaya gitmiyor buralarda.
Gerçekten temas edilmesini istemiyorsanız ya görücü usulü ya da muhafazakar bir çevreden arkadaş edinmelisiniz.

Ya tabii ki belli bir yaştaki insanlar elele tutuşup sinemaya gitmiyor buralarda.
Gerçekten temas edilmesini istemiyorsanız ya görücü usulü ya da muhafazakar bir çevreden arkadaş edinmelisiniz.
Canim haklisin görücü usulunu beklersem evde kalacam.
Istedigim gibi biri gorucu gelmiyor.
Genelde muhafazakar cevrwler kendi cevrelerinden basortulu bayanlar tercih ediyor ben basi acik biriyim. Oyuzden suan karsima boyle biri cikti seviyorumda nolcak bilmiyorum. Saniyorum 1 kac yil evlenmeyede niyeti yok. :-( eger boyle bir talebi olursa ayrilik olur yine baslamadan biter.

Son düzenleme:
Evet böyle seyler bekler ki bu gayete normal bir durum. Arada tutku varsa tensel temas önemlidir lakin siz istemediginizi belirtirseniz karsinizdaki insan buna saygi duymak zorunda. Eger saygi duymuyorsa yada istesede duyamayacaksa bu aranizdaki uyumsuzlugu gösterir bana göre.

Mesela bir onceki gorustugum kisi daha sevgili oldugumuz gun boyle talepleri hani oldugunj soyledi ileri bile gidebiliriz dedi ayrildik. Hani biraz zaman gecer anlarim cok ileri gitmemek sartiyla sarilmak vs. Ama pat diyede soylenmezki boyle. Oda biliyordu hic sevgilimin olmadigini bile bile kostu pesimden.

Simdikide biliyor nasil biri oldugumu bu da boyle pat diye soylerse kalpden giderim.

tatlım ne kadar masumsun.ilk önce şunu söylemek istiyorum:bahsettiğin ilk çocuktan ayrılmakla gayet iyi etmişsin.kimse seni yapmak istemediğin bir şeye zorluyamaz.bu yüzden ayrıldıysa zaten seni sevmemiş.

cinselliği birlikte olduğu kişiyle kadın olsun erkek olsun ister.evli ya da daha evlenmemiş olsun.erkeklerde bu hormonlar daha da fazla.yalnız bizim belli toplumsal kurallarımız var.dini inançlarımız var.bu yüzden erkek olsam karşımdaki kadını seviyorsam beklerdim.çünkü hayatta ne olacağı belli değil.kesin evlenecez gözüyle bakarsın.sonra olmaz.erkek için sorun yok ama kadın için zor.hayatını etkiliyor.erkek olursa el kiri.kadın o.....u .anlatabildim her halde.

Belirli bir yaştan sonra ciddi ilişkilerde erkeğin istediği bir durumdur bu,sonuçta artık el tutup bakışmalar atmayı geçmiş yaştalar ,ciddi olmadan günlük geçiren erkeklere bulaşmamanı öneriyorum.
Bu dedigim cocuk canim bir kizla 7 8 yil ciddi birliktelikleri oldu. Hatta 2 yil unide beraber kaldilar ayni yatakda yattilar. Kiz hic birsey yapmiyoruz diyodu ama belliki bircok seyi yasadilar. Sonra uniden sonra kiz bu cocugu aldattigi icin ayrildilar. O yuzden evlenmedi yoksa evleneceklerdi,

Benim korkum basimada bir kere geldi bununda durumu boyle bendende boyle beklentileri olmasi.

Ben aynı düşüncede degilim. Tamam kabul çoğunluk olarak erkekler temasta bulunmak ister ama istisnalar da var. Oyle birinin olması için de illa görücü usulü ya da muhafazakar bir erkek olmasına gerek yok illaki vardır böyle şeylerden hoşlanmayan nişanlılık ve ya evlilik sonrasına bırakmak isteyen. Yani af buyurun ben uzayda yaşamıyorum ama sevgili olmak için illa beraber yatmaları gerekmiyor .!

Senin rızan olmadan sana bir şey yapamaz zaten :) ciddi ilişkilerde olması gereken bir şey cinsellik (kendi görüşüm)

Iyiki o ilkiyle olmamis amaci belli. Tutkulu olmak baska akli seyinde olmak bambaska.

Tesekkur ederim canim yorumun icin.
Aynen zaten tehlikeli bir iste calisiyor Allah göstermesin aurilmasak bile basina bisey gelirse ondan sonrasi benim icmn sıkınti toplum olarak en azindan benim yasadigim cevre bakis acisi genis bir cevre degil. Kendimi korumak zorundayim. Hem bende istemiyorum kisilik yapima ters ne yasayacaksam evlenince esimle yasayayim istiyorum.

Konu ya ne kadar yakın bilemedim ama bazı erkeklerde seni denemek için yapar.seviyorsa üzúlmeni istemez.ortak nokta bulunur.

Bende bu konuda orta yolun bulunacagı dusunceaindeyim. Madem cok arzuluyor evlenelim diye dusuuurum o 28 ben 27 yasondayim neyi bekliyecegiz.
Iste o evlenene kadar olan sureci atlatmak beni, icin sıkıntılı.

Konu ya ne kadar yakın bilemedim ama bazı erkeklerde seni denemek için yapar.seviyorsa üzúlmeni istemez.ortak nokta bulunur.
Bende o ayrildigim kiside aynisini dusundum deniyor sandim oyle degilmis.
Bunda insallah böyle bir skıntı olmaz. Ortak nokta bulunur.

yani hani evet derse "evlenilmeyecek" kiz oldugunu düsündüklerindenmi :/

Son söylediginize katiliyorum gercekten seviyorsa karsi tarafin üzülmesini istemez asla ve ortak nokta bulmaya calisir.

Bende bu konuda orta yolun bulunacagı dusunceaindeyim. Madem cok arzuluyor evlenelim diye dusuuurum o 28 ben 27 yasondayim neyi bekliyecegiz.
Iste o evlenene kadar olan sureci atlatmak beni, icin sıkıntılı.

Canım profilinde 19 yaziyodu yas olarak ama sen 27 demissin. Kendi şahsım olarak soylim benden daha bilincli olman gerekiyordu ne kadar yasamasan da illaki cevrende gormuş duymuş bilmiş olman gerekiyodu. :) Şahsen benim eşimin de hiç sevgilisi olmamıştı 4 sene flört ettik elimi tuttu sadece 4 sene içinde 2-3 defa tek gordum ayrı illerdeydik. Gordugum zaman da 3-5 dk en uzun 15 dk olmustur. Her erkek bir degil. Zaten ilişki ilerleyince karşılıklı duygular içinde samimiyet oluyo illaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…