- 9 Ocak 2017
- 630
- 495
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Cok doğru kesinlikle katılıyorum!Yeteri kadar sevmiyorsan ve ya karsi tarafin gitmeyeceginden adin gibi eminsen o zaman guclu taraf oluyorsun.
kesinlikleYeteri kadar sevmiyorsan ve ya karsi tarafin gitmeyeceginden adin gibi eminsen o zaman guclu taraf oluyorsun.
Yeteri kadar sevmiyorsan ve ya karsi tarafin gitmeyeceginden adin gibi eminsen o zaman guclu taraf oluyorsun.
Zaten aşık olduğum kişilerde yaşıyorum bu durumu. Ama esas o ilişkilerde güçlü olabilmek lazım değil midir? Çünkü aslında istiyorsun karşı tarafı. Fakat zaafiyetimi çok fazla belli ediyorum. Birde ayrılınca ağlamalar can yanmaları, kendimi aciz hissediyorum. Forumda görüyorum bazı yazan kızları yani çok sağlam duruşları var gibi yazıyorlar. Öyle olmayı çok isterdim çünkü erkekler öyle kızlara kapılıyor . Hatta bende ber kitap var ne kadar acımasız olursan o kadar sana bağlanıyorlar yazıyor fakat ben öyle yapamıyorum. Ağlamadan incinmeden güçlü görünsem yeter gibi..
canım bu ilişkimde birkaç kez ayrıldık , malesef ilkinde bir iki gün ayrılmak istemediğimi belli etmiştim. Diğerlerinde ya belli etmedim yada sadece tek mesajlık selzenişte bulundum ama kontrolden çıkmadım. Fakat aslında çok acı çekiyorum hemen o bahsettiğim kitabı okuyorum rahatlamak için yada hemen uyumalıyım uyursam ona yazamam uzak durmuş olurum diyorum. Benimki bir de çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak oluyor. Birdaha sesini duyamıcammı ben şimdi diyorum. Kaybetmek istemiyorum aslında güçlü durmak istememin nedeni karşı tarafın bunu hissetmesi çünkü fazla güçsüz olduğunu belli eden taraf olunca genelde terk ediliyorsun ve ben onunla evlenmeyi çok istiyorum .Ağlamak insani birşey ve bizi güçsüz yapmaz, aciz yapmaz. Elbette ağlayacaksın, ben de ağladım zamanında ama çekilip köşende acını yasayıp, belli bir süre aglayarak içini temizlemek başka, birde karşıdakine belli ederek acı cekmek, yalvarıp yakarmak, ikide bir yazmak aramak başka şeyler. Bu kendini rezil etmek sadece. Bunları yapmıyorsan aciz oldugunu düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?