- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
+1Yeteri kadar sevmiyorsan ve ya karsi tarafin gitmeyeceginden adin gibi eminsen o zaman guclu taraf oluyorsun.
+1Ben sağlıklı ilişkilerde iki dinamiğe inanırım: 1-kendine saygının olması, 2-karşındaki insanın düzgün olması. Bu kadın için de erkek için de geçerli, bu ikisi olduğunda ne yalvaran taraf olur ne de istismar eden taraf. Bi taraf paspas öteki taraf köpek çeken olmadığı sürece kişilerden biri daha güçlü (daha zor vazgeçilen) olabilir bana göre normal bu, nasip tabi ama bu kişi kadın olmalı bence
Konuyu takipteyim. Aynı durumdayız çünkü.Kızlar şimdi size 3 ilişkimdeki tavrımdan bahsedicem. İlk aşık olduğum sevgilim üniversitemdeydi herşey çok güzeldi okulum bitince bitti bile demeden durup dururken aramayı kesti ve telefonlarımı açmadı bunu kolay kolay atlatamadım 1 yıla yakın ağlamıştım.
2. Değer verdiğim erkek arkadaşımdan hep uzak durdum aramadığında niye aramadın vs demedim hiç, üzülmemek için uzak tuttum kendimi. Seviyorum bile demedim. Kendimi korumaya çalıştım, duygusal olarak yaralanmamak için. Bir şekilde bitti. Ayrıldığımızda sadece ilk gün etkilendim. Kendimi duygusal olarak uzak tuttuğum herşeyin, üzülmeyerek meyvesini aldım.
3. Şuanki sevgilim ve buna aşığım bu ilişkimde ilk iki ilişkimin karışımı gibiyim aramadın sormadın vs dememeye çalışıyorum fakat bazen patlayabiliyorum yada bazen ayrılabiliyoruz fakat ikimizinde birbirimize karşı zafı var kopmadık hiç . Ben şu bitti kelimesini duyduğum an birden ağlamaya başlıyorum bunu nasıl yenebilirim. Nefesim daralıyor. Acı çekiyorum . Bunları gerçekten yaşamak istemiyorum. Hassas bir kızım ve ben olması gerektiği gibi güçlü bir karakter olmak istiyorum ilişkilerde?
Senin tavırların nasıl canım peki ilişkilerinde ve bu tavrın nasıl sonuçlar doğuruyor bahseder misin?Konuyu takipteyim. Aynı durumdayız çünkü.
Güçlü olmaktan kastınız ayrılınca uzulmemekse yok öyle birşey. Insanız sonuçta, dokunur incitir sarsar. Güçlü olabilmek için kendini taniman gerekli. Karar verme mekanizman iyi çalışmalı. Ki bunu yapabilirsen daima kararlı ve dik durursun.
merhaba bencede eğer karşındakini çok sevmiyorsan her zaman gçlü oluyorsun.ben mesela burdada konu açtım hatta çok seviyordum gitti başkasıyla evlendi hala unutamıyorum onu.bekliyorum ondan mutsuzum lafını ama bekleyerek ömrüm geçiyor.
başşkasıyla bir ilişki yaşayayım dedim adam üzerime düşüyordu tartışıyorduk haklıydı ama gitmemem için nasıl yalvarıyordu.onu diğeri gibi sevmediğm için güçlü taraf bendim bu ilişkide ama öncekinde güçlü taraf karşıdakiydi.
kimseyi çok sevmeyin.hakedeni sevin.ancak o zman mutlu olursunuz tabi kalbinize söz geçirebilirseniz
bende senin gibiydim. eski sevgilimle ayrıldığımızda çok güçsüzleşip zavallı bi hal alıyodum. barışıyoduk sonra. yani son ayrılığa kadar. hatta güzsüzlüğümden bazı hatalrını yuttum yani. ha kötü gitmiyodu nihayetinde ama öz saygımı kaybettim. onu çok sevdiğim için değil bağımlı bir kişiliğim olduğu için ayrılık anksiyetem vardı. paranoyak kıskanç bi hale gelmiştim. bağımlı kişilikle ilgili yazılar okumaya başladım. motivasyon yazıları okudum bu konuda. bazı zor durumlar yaşadım filan derken anladım ki, ölene kadar yanımda kalıp güvenebileceğim tek bir şey var o da benim. kendime çok haksızlık ettiğimi farkettim. beni zorlayan ne varsa salıyorum şimdi.Kızlar şimdi size 3 ilişkimdeki tavrımdan bahsedicem. İlk aşık olduğum sevgilim üniversitemdeydi herşey çok güzeldi okulum bitince bitti bile demeden durup dururken aramayı kesti ve telefonlarımı açmadı bunu kolay kolay atlatamadım 1 yıla yakın ağlamıştım.
2. Değer verdiğim erkek arkadaşımdan hep uzak durdum aramadığında niye aramadın vs demedim hiç, üzülmemek için uzak tuttum kendimi. Seviyorum bile demedim. Kendimi korumaya çalıştım, duygusal olarak yaralanmamak için. Bir şekilde bitti. Ayrıldığımızda sadece ilk gün etkilendim. Kendimi duygusal olarak uzak tuttuğum herşeyin, üzülmeyerek meyvesini aldım.
3. Şuanki sevgilim ve buna aşığım bu ilişkimde ilk iki ilişkimin karışımı gibiyim aramadın sormadın vs dememeye çalışıyorum fakat bazen patlayabiliyorum yada bazen ayrılabiliyoruz fakat ikimizinde birbirimize karşı zafı var kopmadık hiç . Ben şu bitti kelimesini duyduğum an birden ağlamaya başlıyorum bunu nasıl yenebilirim. Nefesim daralıyor. Acı çekiyorum . Bunları gerçekten yaşamak istemiyorum. Hassas bir kızım ve ben olması gerektiği gibi güçlü bir karakter olmak istiyorum ilişkilerde?
Senin tavırların nasıl canım peki ilişkilerinde ve bu tavrın nasıl sonuçlar doğuruyor bahseder misin?
Ahh evet canım gerektıgınde vazgecebılme ozgurlugunu elınde tutabilmek..aslında hayat bıraz da bu hassas noktanın uzerıne kurulu sankıGüçlü olmak ; saygıyı yitirmeden devam etmektir. .
Gerektiğinde vazgeçmek. .
Ahh evet canım gerektıgınde vazgecebılme ozgurlugunu elınde tutabilmek..aslında hayat bıraz da bu hassas noktanın uzerıne kurulu sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?