• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskilerde ozguvensizlik

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Bir erkekle sevgili olamiyorum. Ya beni cirkin bulursa agzim kokarsa benden sikilirsa gibi dusunceler nedeniyle hep uzak durdum. Simdi cok hos bir cocuk surekli bana bakiyor ve her gun bana laf atiyor konusmaya calisiyor amabenim ozguven yerlerde. Bir de ben plazada calisiorum her zaman guzel giyinmeye calisirim bakimliyimdir genelde fizigim begenilir kariyerim falan var yani ne is hayatinda nesosyal hayatta boyle bir sorunum yok ama erkeklerle iliskiler deyince kasiliyorum. Ozellikle hoslandiklarim karsisinda. Boyle bir durum yasayip asabilen var mi?

Not: Yazim konusunda uzgunum telefondan yaziyorum

Bir erkekle sevgili olamiyorum. Ya beni cirkin bulursa agzim kokarsa benden sikilirsa gibi dusunceler nedeniyle hep uzak durdum. Simdi cok hos bir cocuk surekli bana bakiyor ve her gun bana laf atiyor konusmaya calisiyor amabenim ozguven yerlerde. Bir de ben plazada calisiorum her zaman guzel giyinmeye calisirim bakimliyimdir genelde fizigim begenilir kariyerim falan var yani ne is hayatinda nesosyal hayatta boyle bir sorunum yok ama erkeklerle iliskiler deyince kasiliyorum. Ozellikle hoslandiklarim karsisinda. Boyle bir durum yasayip asabilen var mi?

off kesinlikle benimde sorunum bu :/

Sadece takilmana bak. Begenmese nolur??? Bosver ani yasa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni oyle de sevecek biri mutlaka vardir ozguvenli ol . Ne kaybedersin ? Hicbir sey . Onune bak mutlu ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum galiba. Reddedilmekten korkarak onumdeki firsatlara kapimi kapiyorum

canım bismillah daha sevgilin olmadan bu kadar detaylı düşünürsen bi ilişkiye baslarken bulusmalara gitmeden bir hafta onceden baslarsın hazırlnmaya:)

sonucta karsındaki kıllı tüylü evden çıkmadan 5 dk.da üstüne t shirt geçiren bi sey olacak bu kadar kasmaya gerek yok
:37:

çocuk sürekli sana bakıyorsa seni begenmiş demek ki, saçını basını yapar temiz temiz giyinirsin, dişlerini fırçalar kokunu da sıkarsın miss gibi gidersin

Siz hiç aşık olmadınız galiba....
Ya da size hiç aşık olmadılar?
Çünkü her ikisinden birini yaşasaydınız, aşkın öyle güzellikle, kokuyla, saçla başla olmadığını iyi bilirdiniz....
Örneğin; benim sevgilimin kokusu bana misk gelir, abartmıyorum ter kokusunu bile seviyorum adamın! Çünkü o benim her haliyle sevdiğim sevgilim....
Ben onu sadece bakımlı olduğu zamanlarda sevseydim, aşktan eser kalmazdı aramızda...
Nitekim bu senin karşındaki kişi için de geçerli, o seni bir tek bakımlı, güzel, manikürlü pedikürlü hallerinle sevse evlendikten sonra uykudan uyandığın sabahlar beğenmeyecek o zaman?
İnsana sevdiği her daim güzel görünür; en pis, en bakımsız, en sinirli hallerinde bile.....:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşında ki de insan ne de olsa..
Senin bu düşündüklerini emin ol , birlikteyken bir kere de olsa karşındaki de aklından geçiriyordur..

Sana laf mı atıyor? Arkana bakmadan kaç..
Ben olsam ben de çekinirim. Bunun ar damarı mı çatlamış da bana laf atıyor diye.

Yaşamadan bilemezsin. O çocuktan hoşlanıyorsan şans ver ve düşüncelerin doğru mu değil mi yaşa gör ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oluruna bırak ..:ssz:
anı yaşa ..:21:
bu ne takıntı .. :51:

Lise ve sonrasında benim de özgüven problemim vardı. İçime kapanıktım, saftım birazda. Çirkin, sıska bişidim.
Hiç bir erkeğin beni beğenmeyeceğini,sonsuza kadar kimseyle çıkmayacağımı sanırdım!..
O dönemdeki erkek arkadaşım,annesiyle tanıştırdı beni.
Üzerimde pembe bir kazak siyah bir pantolon...
Kadın; burnumun kemerli olduğundan tut (ki hokka gibidir burnum), kıyafetimin açık olmasına kadar her şeyimi eleştirmişti.
Bunu duyunca çok üzülmüştüm o zaman :)
Ayrıldık çok sonra.
Tabi hala güvensizim.İlk sevgilim ve ayrılmışız...
Sonra ne oldu...
Aynaya baktığım her an gülümsedim.
Çok güzel olduğumu söyledim kendime.
En sevdiğim kokuyu sıktım saçıma,kıyafetime.
Güzel koktukça güzel olduğumu,iyi giyindikçe her kıyafetin çok yakıştığını söyledim kendime içimden.
Önce kendini sev.
Güzel olduğuna,mükemmel olduğuna sen inanmazsan karşı taraf nasıl inanır?..
Mükemmelikle lânetlemiş,zarafetle kutsanmış olduğunun farkına var!..
Şimdi mi?..
Bendeb daha özgüvenlisini göremiyorum etrafımda ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende senin gibiyim ama emin ol abartıyoruz :) bilmiyorum söylemek doğru olur mu benim en son görüştüğüm adam (şimdi ayrıyız) dışarıdan baksan boy poz karizma giyim kuşam 10 numara son model BMW arabası kariyer desen tavan ama gece uyurken öyle bir horladı ki ya size yemin ediyorum ben öyle horlama ne duydum nede şahit oldum :1: tabi ben şok:53: bide beni görsen yanında utanmalar çekinmeler falan ya bide çok çok afedersiniz ağzından salyası yastığına falan damlamıştı:26: ama ben ona rağmen o uyurken onu şevkatle sevgiyle izledim hoş değil belki anlatmam ama inan ben ondan sonra onun yanında biraz daha rahat oldum sonuçta insanız bak her hal bizim için bence hiç ama hiç takılma böyle şeylere sonuçta karşındakide ne olursa olsun kim olursa olsun bir insan:34:

Son düzenleme:
Back
X