• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kirikligina ugradim :( arama gecmisi ENSEST ILISKI

Herkese merhaba, icinden cikamadigim bir konu hakkinda sizden yardim istiyorum. Daha once evlenip ayrildim cocugum yok, suan hayatimda olan insan da daha once evlenip esi vefat etmis birisi. Birbirimizi cok sevdik ve baglandik, ikimiz de 27 yasindayiz. Birbirmizie saygimiz ve sevgimiz hersey mukemmel giderken, bu yaza evlenmeyi dusunuyorken bugun karsilastigim seyle beynimden vurulmusa dondum..
Bugun erkek arkadasimin mail hesaplarini kontrol ediyorken bir yil boyunca arattiklari seylere baktim ve surekli olarak ve SADECE ENSEST ILISKI HIKAYELERI nin arattirilmis oldugunu gordum. Hani bir iki kere deil belki yuz defa. Once ona soyleyip soylememe konusunda kararsiz kaldim ama tabikide beceremedim ve tavirlarimdan anladi ve soyledim. Bunun cok sapkinca oldugunu ve neden boyle seyleri surekli okudugunu sordum cvp bile veremedi ve utancindan yerin dibine gecti. Simdi ise aglayip ne desen haklisin bana bir sans daha ver birdaha boyle seyler olmayacak beni affet seklinde konusuyor. Ama benim sorunum okuyup okumamasi degil, ileride birgun boyle seylere egilimi olur mu yada suan var mi onu bilemiyorum. Korkuyorum affedip affetmeme konusunda kararsizim. Size danismak istedim. Bana gore cok cirkin bisey ama bukadar cok sever sevilirken boyle igrenc biseyle herseyin yikiliyor olmasina gercekten uzgunum. Aglayip beni boyle guzel seven insani kendi elerimle itttim diyerek pismanligini dile getirdi. Sizce bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim? Tesekkur ederim herkese.

Herkese cok tesekkur ederim yol gosterdiniz aydinlattiniz :KK43: basima gelmediginden ne yapacagimi bilemedim ama ayrilma karari aldim ve bitirdim msjda soyledim ve engelledim. Hepinize cok tesekkur ediyorumm :KK43:

Kuzenine ya da sizin bi akrabanıza gülerek baktığında, yakınlık gösterdiğinde vs aklınıza gelecek belki de.
Belki de bunun sebebi kuzeni ya da uzak bi akrabasına birine ilgi duyuyordur ya da o şekilde hayal etmiştir, bi hayranlığı vardır :(

bence kesinlikle affettme ama affetmeyi düşünüyorsan uzman bir psikologtan yardım alma garantisini aldıktan sonra affet.
gerçekten nahoş bir durum.

Düzenli olarak mail kullanan biriyse değiştirmek istememiştir kullaniyodur belki. Yok maille felan işi yoksa bir telefonda veya bilgisayarda açık kalmıştır. Kendi telefonunda açık mail var mı
Bi ara akıllı telefonu bozulmuştu arkadaşının telefona açmış birden fazla açılabiliyormuş sanırım orda açık kalmış.dün bu yüzden birbirimizi yedik zaten.çünkü masenger line filan yüklü gözüküyor hatta telefonun markası bile gözüküyor.arkadaşının telefonunu filan fotoğraf attı.marka aynı.heralde tesadüf olamaz dimi.

Burdaki konulari okuyunca kendimi cok cahil hissettim nerden girebiliyorsunuz esinizin gecmisine hatta konusmalarini bile bilenler var:confused:

Ya iyi etmissiniz ayrilmakla.. Ilerde evlendiniz kiziniz oldu.. adam ona da yan gozle bakabilir? Oglumuz olsa ,sapkin bu,onla da ilgili pislik seyler dusunebilir. Guven olmaz..Yada su an gene yegenleri kardesi vs varsa belki kafasinda igrenc seyler geciriyodur? Bu normal bisey degil,okumasi ilgisinin oldugunu gosteriyo.. biz neden acip okumuyoruz. Gorsek oyle bi haber falan.midemiz bulanir mesela dimi..
Iyi etmissiniz valla..

Bi ara akıllı telefonu bozulmuştu arkadaşının telefona açmış birden fazla açılabiliyormuş sanırım orda açık kalmış.dün bu yüzden birbirimizi yedik zaten.çünkü masenger line filan yüklü gözüküyor hatta telefonun markası bile gözüküyor.arkadaşının telefonunu filan fotoğraf attı.marka aynı.heralde tesadüf olamaz dimi.
O zaman büyük ihtimal ondan olmuştur. Arkadaşına söylesin çıkış yaptirsin hesaptan. Bir ay da öyle bak. Düzelecek mi yoksa devam edecek mi.

Back
X