• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kirikligina ugradim :( arama gecmisi ENSEST ILISKI

Ensest ilişki nedir yahu affınıza sığınarak soruyorum,, şu akraba ilişkileri mi acep

Konu sahibi banlı ama konu açık. Ben de bunu anlamıyorum.
Prince belki bilirsin bende şimdi eşimin kapattığı numarayla aldığı bi hesabın etkinliğine baktım numarayı kapatalı çok oldu ama hala Google da arama yapılmış mesela Web Aslan'a filan girilmiş.kendi telefonunda o maili kullanmıyor.acaba başka bi telefonda açık olabilir mi.neden hala arama yaptığı filan görünüyor.yada başka bi maile ek mail olarak kayıtlıysa orda da gözüküyor olabilir mi kafam karıştı şimdi.

Prince belki bilirsin bende şimdi eşimin kapattığı numarayla aldığı bi hesabın etkinliğine baktım numarayı kapatalı çok oldu ama hala Google da arama yapılmış mesela Web Aslan'a filan girilmiş.kendi telefonunda o maili kullanmıyor.acaba başka bi telefonda açık olabilir mi.neden hala arama yaptığı filan görünüyor.yada başka bi maile ek mail olarak kayıtlıysa orda da gözüküyor olabilir mi kafam karıştı şimdi.

Başka bir telefonda ya da başka bir bilgisayarda açık olabilir. Ben de bilemedim.

kapatabiliyorsun gecmişi

Screenshot_20171101-105257.webp
mail hesabı açıkken googleye....google etkinliğim yaz çıkar herşey.
Kendimde denedim böyle çıkıyo neden ki

ben ensest değilde..Burda bi üyenin şu konusunu okumuştum..
Eşim(kensidsi öğretmenmiş) bana sevişirken hiç kımıldamamı..ölü gibi yatmamış harket etmemei söylüyor..:KK57: adamda bildiğiniz .. Nekrofili – (Ölü sevicilik) varmiş yani..Bilemiyorsunuz kimden ne çıkacak..diğerde fake mi değil mi bilmem ama eğer arştırmışssa 1 yıl boyunca eğilimi var demektir..açık ve net

Bende baktım şimdi eşimin kapattırdığı bi telefon numarasıyla aldığı mail hesabı.numara kapalı ama son zamanlarda Google'dan aratmış görünüyor.acaba bu maili başka bi telefonda kullanıyor olabilir mi.yada bilgisayarda filan.
Düzenli olarak mail kullanan biriyse değiştirmek istememiştir kullaniyodur belki. Yok maille felan işi yoksa bir telefonda veya bilgisayarda açık kalmıştır. Kendi telefonunda açık mail var mı

Sürekli bakması soru işareti
Bence affetme
İlerde kızına falan sapıklık yapar falan
Bu kadar bu konuya ilgili olması normal değil
Hayır denk gelmiştir bir bakmıştır o başka ama ne bileyim sürekli bakması ilginç

Ben boyle biri ile evlenip ona cocuk veremezdim.
Kendi cocuguna karsi da boyle bir egiliminin olmayacaginin garantisini veremez kimse.
Ayrilmakla dogru olani yapmissiniz.

Yalnız burdan öğrenip google etkinliğime bakan kaç kişiyiz? :)) ben de gece baktım ve geçen senelerde bizimki irem sak ı felan aratmış gösteririm ona gününü akşam gelsin bi daha da güldür müldür yok ona :)

Back
X