İlişkilerde tecrübesizlik ve korku

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhabalar herkese,
Kafami kurcalayan bir durum var. 22 yaşındayım -2.5 ay sonra 23- ve hiç sevgilim olmadı :D bunun için üzülüyorum falan filan anlatmicam çünkü öyle çok taktığım bi konu değil. Ama kafami kurcalayan şu ki maalesef tecrübesizlik + aileden gelen baba ile ilgili sorunlarda birleşince sevgi sözcüklerine veya sevgi gösterilerine çok çabuk kanabiliyorum. Yani ilerde de karşıma biri çıkarsa kolay ikna eder sevdiğine. Korkuyorum nasıl emin olabilirim diye. Yani kandirilma korkusu var. Flört falan mı etsem diyorum sırf karşı cinsi tanıma amaçlı sonra içime sinmiyor o şekilde de. Napabilirim ne önerirsiniz hani böyle çabuk düşmemek için karşıdakine :D

Bu karakter meselesi. Tecrübesizlikten ya da baba sorunlarından değil, kendin kolay seven cinsten olduğun için kapılıyorsun. Bunun da bir çözümü yok sanırım. Ben de tam tersi zor kadın oldum senelerce kurtaramadım kendimi de ordan biliyorum

Merhabalar herkese,
Kafami kurcalayan bir durum var. 22 yaşındayım -2.5 ay sonra 23- ve hiç sevgilim olmadı :KK70: bunun için üzülüyorum falan filan anlatmicam çünkü öyle çok taktığım bi konu değil. Ama kafami kurcalayan şu ki maalesef tecrübesizlik + aileden gelen baba ile ilgili sorunlarda birleşince sevgi sözcüklerine veya sevgi gösterilerine çok çabuk kanabiliyorum. Yani ilerde de karşıma biri çıkarsa kolay ikna eder sevdiğine. Korkuyorum nasıl emin olabilirim diye. Yani kandirilma korkusu var. Flört falan mı etsem diyorum sırf karşı cinsi tanıma amaçlı sonra içime sinmiyor o şekilde de. Napabilirim ne önerirsiniz hani böyle çabuk düşmemek için karşıdakine :KK70:
Sevgiden emin olmak diye birşey yoktur

Hiç boyle şeyleri düşündüğümü hatirlamiyorum. 🙄
Hoşunuza giden, duzgun buldugunuz, birlikte keyifli vakit gecirdiginiz birileriyle flort edin işte. İlla birinden emin olayim oyle baslayayim o da evlilige gitsin dusuncesi nedeeen? 😐

Bu boyledir. Emin olmak diye birsey yok bence. Çook guzel tecrubeler ve guzel bir aşkta yaşadim, hayal kirikligi, aldatilma vs bir cok şey de yaşadim ama dunyanin sonu olmadi, bunlar da yaşanacak şeylerdi işte.

Benim ablam hiç erkek arkadaşı olmadan görücü usulüyle 39 yaşında evlendi. Kocası ilk ayın sonunda kaçtı. Hamile kaldığını öğrenince geri döndü. Çünkü ablam nerde nasıl konuşacağını, bir erkeğe ne kadar karışabileceğini bilmiyordu. Evlilik cüzdanı değil tapusunu almış gibi davrandı. Şimdi nispeten daha iyiler. Erkeklerle belli çerçeve içerinde görüsün, sohbet edin, neleri severler dünyaları hakkında fikir sahibi olmaya çalışın, kişilik analizi yapın. Sonra sudan çıkmış balığa dönersiniz.

Back
X