• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkilerde yalan

Haklısınız şunu merak ediyorum dengeyi nasıl kurmayı başarıyolar. Bazısı ne çok serbest bırakıyo nede çok karışıyor ben yapamıyorum
:) cunku iyileşmeye kendi icinizden başlamiyorsunuz. Unutmayin aldatan adam ne kadar kısıtlansada bir yolunu bulur. Valla guven yoksa bırakın gitsin zaten.

Şimdi benim neden bu kadar mudahale etdiğimi anladınızmı.
Erkek arkadaşlarımla görüştürmüyor.
En basiti staj yaptığımda bile başımın etini yedi erkek geliyo mu neden bu kadar geç cıkıyosun bilmem ne.

anlamadım zira kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşınızdakine yapmak ona daha çok söz hakkı doğurur..
size çalışmanı istemiyorum dediğinde ne hakla demeye yüzünüz olur..

Hayır o bi istisnaydı. Ben bu sefer bişey demedim şuraya gitcem dedi gidebilirsin dedim. Peki nasıl davranayım siz akıl verin bana

Valla o kadar sağlıksız bir iliski yaşıyorsunuz ki karşılıklı olarak bunun çözümü yok. Hasta gibi birbirinizin en guzel zamanlarına ediyorsunuz. Ben iliskinizde gelecek görmüyorum bence ilk soyledigi yalan da değildir. Daha da söyler. Siz de soylersiniz. Bu boyledir. Cunku yasadiginiz iliski insan dogasina aykiri. Simdi size kendinize de karistirtmayin, siz de karismayin desem yapabilecek misiniz? Hayir. Çözümü yok bence. Iliskinizi temelinden degistirmeniz lazim.

Bi aralar esim cok calisiyordu 3 aksam mesai kaldi 4. aksam arkadasimla bulusucam dedi kabul etmedim.cocuk cok ozledi 3 gundur gormuyor felan dedim mesaideyim dedi arkadasiyla bulusmus.sonrasinda kendi itiraf etti bu arkadas cok sevdigim bir insandir ailecek gorusuruz tepkim arkadasa degildi yani.biraz kizdim ama affettim baska yapicak bi seyde yoktu zaten siz anlatinca aklima geldi
alin erkek arkadasinizi karsiniza konusun bu is boyle yurumez o sizi serbest biraksin sizde onu aldatacaksa her turlu yapar zaten.ne demek calismama izin vermiyor.daha nisanliniz bile degil.bu sekilde olmaz ikinizde cok cekersiniz

Bi aralar esim cok calisiyordu 3 aksam mesai kaldi 4. aksam arkadasimla bulusucam dedi kabul etmedim.cocuk cok ozledi 3 gundur gormuyor felan dedim mesaideyim dedi arkadasiyla bulusmus.sonrasinda kendi itiraf etti bu arkadas cok sevdigim bir insandir ailecek gorusuruz tepkim arkadasa degildi yani.biraz kizdim ama affettim baska yapicak bi seyde yoktu zaten siz anlatinca aklima geldi
alin erkek arkadasinizi karsiniza konusun bu is boyle yurumez o sizi serbest biraksin sizde onu aldatacaksa her turlu yapar zaten.ne demek calismama izin vermiyor.daha nisanliniz bile degil.bu sekilde olmaz ikinizde cok cekersiniz
O zaman erkeklerin bu doğasında var .kandırılma ihtimali beni yıkar. Ondan boyle oluyorum öylw valla çalışmama karşı

Valla o kadar sağlıksız bir iliski yaşıyorsunuz ki karşılıklı olarak bunun çözümü yok. Hasta gibi birbirinizin en guzel zamanlarına ediyorsunuz. Ben iliskinizde gelecek görmüyorum bence ilk soyledigi yalan da değildir. Daha da söyler. Siz de soylersiniz. Bu boyledir. Cunku yasadiginiz iliski insan dogasina aykiri. Simdi size kendinize de karistirtmayin, siz de karismayin desem yapabilecek misiniz? Hayir. Çözümü yok bence. Iliskinizi temelinden degistirmeniz lazim.

+1

Back
X