bende seninle yaşıtım. ama senin yerine kendimi koyup düşündüm de, bence bu kötü bir durum. Ben olsam, babam yaşında biriyle etrafta dolaşmak, onun elini bile tutmak istemezdim... Yaşıtlarım dururken... Karşındaki insanı bende kınıyorum, çünkü senin yaşında kızı var ve sana "kızı" gözüyle bakması gerekir... 10-20 yıl sonra neolacak? Duyguları kenara bırak ve mantıklı ol derim ben... Silkelen, kendine gel ve etrafındaki yaşıtlarını değerlendir...
konu sahibnin kafası karışmış,kötü bi ithamda bulunuyo gibisniz...dalga geçilcek bi durum değil...
konu sahibinide şunları söylicem...
sen 26 o 51 yaşında
20 yıl sonra sen 46 o ise 71 yaşında olcak....
bunları düşün..o hayatndan bezmiş olcak belki biçok hastalık sarıcak bedenini...sende pişmanlıklar içinde olcaksın yastlarına baktıkça onların eşleryle aralarndaki uyumu gördkçe belkide pişmanlklar sarıcak dört bi yanını..
yada şöyle düşün kızıyla yasıt saylrsın...kızı kendi dengne uygun bryle evlenicek ve düşün çevre ne düşünücek sennle ilgili...belli bi süre sonra hep huzursuz olcaksın...
kendi kendni sorgula bu bi hayranlıkmı yoksa alışkanlıkmı....babandan bir sevgi ilgi görmedysen eğer bekide o adam sana bunları veriyoso sana vazgeçlmez gelmiş olabilir...
ben ünv okurken bi arkadaşmın arkadaşı vardı oda 85 lydi babası yoktu...kendsnden 30 yaş büyük bryle aşk yasıyodu....onun sevdği adamla benim diyoluğum vardı amca derdim ona yardmsever brydi...atıyorum adnı ayşeye sorsan harika biri ince biri evllk düşünüyoruz vs...der....ama o aca ise o kızın arkasndan neler neler anlatrdı bize...
aklın durr...anlatmaya çalştğm şey gerçekten güenme kmseye ben şahit oldum bu duruma daha önce...
kız üzüntüsünden kansere yakandı en son...sonra ne oldu haber alamadım...
neticede ben evlensen dahi koca bi hata yapacağınıa inanmıyorum buna EMİNİM....
ne yazacagımı bılemıyorum hepınız haklısınız ama hepınıze ne sekılde cevap verecegımı bıle bılmıyorum.zaten sız yazmasanız bıle bu dedıgınız cumleler benım hep kafamda kendı kendıme konusuyorum....cogununda cevabı okadar karısıkkı.yarın psıkologa gıdıp derdımı ona da anlatacagım...
Şöyle düşün; vizyona yeni bir film girdi ve aradan 25 yıl geçti. Sen filmi görmek istiyorsun ama arkadaşın önceden izlemiş. Seni kırmamak adına beraber izliyorsunuz ama onun yüzünden daha önce izlemiş olduğu belli. Ne kadar şevkle izleyebilirsin ki o filmi?
Ben olaya kullanılmak veya kullanmak olarak bakmadım hic. Yaşanmışlıkları düşün. Hayatın getirdiği yorgunlukları düşün. O çok yorgun, sen koşturmaya başlamadın bile
ben yaşı umursamam aslında ama bu adamın sizin yaşınızda kızı varken size o gözle bakması tuhaf bence
harika bir yaklaşım olmuşş kesinlikle katılıyorum !!
harika bir yaklaşım olmuşş kesinlikle katılıyorum !!
Benim erken yasta yetim ve oksuz kalmis bir arkadasim vardi.
babamin yasina yakin yasi olan bir adamla evlendi.
O adaminda daha onceki evliliginden cocuklari var.
Hatta simdi birde kendi cocuklari var.
Mutlumu dersiniz? Zaman zaman evet ama inan bana mutsuz oldugu anlar cok daha fazladir.
Ilk esini cocuklariyla olan sorunlari,
Ve bunun 10 yil sonrasini dusunemiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?