İlişkilerden Edinilen Tecrübeler ?

Karşındakinin insan olduğunu, onun da sınırları olduğunu bilmek.
Bu arkadaş olsun sevgili olsun eş olsun aile olsun hayatımızdaki altın kural olmalı.

Bence her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Önemli olan kendini iyi tanımak,ne istediğini bilmek.
Böylece beklentilerinizi ona göre yön verirsiniz.

hepsi boş,ok ailen,uok kaç,yok kovala
kızlar zaman,mekan,kişilrein hayat tecrübesi,maddi durumu
yanı ıkı kişi bir araya geldi zaman o anki koşullar belirler
siz 20 yaşında aşık olduğunuz adamla 30 yaşında tanışsanız nasıl bir ilişki olur
yada adamla tanıştınız adam bir ay sonra iflas ett,yada parayı vurdu
annesi hasta oldu,yanı dış olaylar ilşkiyi etkiler,olgunluk,yaşanmışlık,

ilişkilerin klavuzu yok...tecrübeyle sabit bütün ömrüm kaçmakla geçti hala kaçıyom,artık ergenler bile kovalamıyor
millet yorgun :))

Altin kurallarimi sunuyorum:

* Dogrularinizdan asla odun vermeyin.

* Kendinize sayginizi yitirmeyin, degersizlestirmeyin kendinizi.

* Hayati paylasabildiginiz, hayatiniza renk katan bir partneri secin.

* Kimseye haddinden fazla deger vermeyin.

* Partnerinizi oldugu gibi kabul etmelisiniz, onu degistirmek icin ugrasmayin. Hayat bu kadar uzun degil.

* Olmuyorsa zorlamayin. Zordur kabullenmek ama uzun vadede yararini gorursunuz.

* Hayat cok kisa, kimse icin harap etmeyin kendinizi. Sizinle birlikte yurumek isteyen ile yola devam edin.

erkek arkadasmla 1 yıldır beraberız her zaman benı sahıplenen delı gıbı kıskanan kısıtlayan hemen ilk ay sonunda ailesı ile tanıştıran erkeklerle bırlıkte olmustum ama bu sefer farklı 14. ayımıza gırecegız ve hala beni ailesi ile tanıstırmadı annesınden çok çekınıyor nedense ablası ile tanıstırdı o da 10. ayımız da idi.bu arada ıkımız de 25 yaşındayız.kısakançlık desen çok az oluyor bana sen cok guzel bır kızsın gerızekalı herıfler yazıyor kavga mı edım daha mı ıyı olur dıyor.pekı ben ne yaptım sızın yazdıklarınız herseyı mesafe bıle koydum araya benı cepte hıssetmesın dıye ama nafileee

kimseye gereğinden fazla güvenmemen gerektiğini..

1- erkeklerin % de 95 i aynı, yani hepsi basit cihaz.
2-hepsinin aklı penisinde
3-erkek genelde evlenmeye hazır olduğu dönemde hayatında kim varsa onunla evlenir,yani aslında bir seçim yapmaz.
4- bizim kadar hiçbir şeye kafa yormazlar.
5-35 üstü olup bekar olan erkekler genelde arızalıdır.
6-hepsinin ilk baktığı şey ne kadar güzel ya da seksi olduğunuzdur.aklınızla ilgilenmezler.
7-aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamayan erkek vardır.
8-sen melek olsan da seni fahişe olarak görüyorsa,fahişesindir.eğer fahişeysen seni melek olarak algılamışsa meleksindir.
9-çoğu ayrılmak istediğini direkt söylemek yerine soğuk davranmayı tercih eder
10-ilişkiniz hakkında konuşmaktan nefert ederler.
11-en korktukları şeylerden biri bir gün bir kızları olmasıdır.
12-hepimize aynı nameleri dizerler,kendinizi farklı sanmayın.
13-80 li yılların ortalarında doğan erkekler 76-77-78-79 doğumlulara göre daha kalitelidirler
liste uzatıp giderrr....

13. maddeyi anlayamadim.

Bayanlarin yaptigi bir baska hata da su: Partnerlerini hayatlarinin merkezine koymak.

13. maddeyi anlayamadim.
80 li yılların ortalarında doğan erkekler,hayattan ne istediklerini daha iyi biliyor,ilişkileri daha kaliteli yaşıyorlar diğer saydığım yaşlarda olanlar yani 76-77-78-79 doğumlu olup hala bekar olanlar iyice laçkalaşmış ilişki yorgunları bunlardan kimseye fayda gelmez.demek istiyorum

ALKIŞLAR,ALKIŞLAR,ALKIŞLAR SÜPERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…