- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Katiliyorum bi de birbirlerinin herseyi bilmemesi lazim arada gizem kalmali diye düşünüyorum
1- erkeklerin % de 95 i aynı, yani hepsi basit cihaz.
2-hepsinin aklı penisinde
3-erkek genelde evlenmeye hazır olduğu dönemde hayatında kim varsa onunla evlenir,yani aslında bir seçim yapmaz.
4- bizim kadar hiçbir şeye kafa yormazlar.
5-35 üstü olup bekar olan erkekler genelde arızalıdır.
6-hepsinin ilk baktığı şey ne kadar güzel ya da seksi olduğunuzdur.aklınızla ilgilenmezler.
7-aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamayan erkek vardır.
8-sen melek olsan da seni fahişe olarak görüyorsa,fahişesindir.eğer fahişeysen seni melek olarak algılamışsa meleksindir.
9-çoğu ayrılmak istediğini direkt söylemek yerine soğuk davranmayı tercih eder
10-ilişkiniz hakkında konuşmaktan nefert ederler.
11-en korktukları şeylerden biri bir gün bir kızları olmasıdır.
12-hepimize aynı nameleri dizerler,kendinizi farklı sanmayın.
13-80 li yılların ortalarında doğan erkekler 76-77-78-79 doğumlulara göre daha kalitelidirler
liste uzatıp giderrr....
80 li yılların ortalarında doğan erkekler,hayattan ne istediklerini daha iyi biliyor,ilişkileri daha kaliteli yaşıyorlar diğer saydığım yaşlarda olanlar yani 76-77-78-79 doğumlu olup hala bekar olanlar iyice laçkalaşmış ilişki yorgunları bunlardan kimseye fayda gelmez.demek istiyorum13. maddeyi anlayamadim.
ALKIŞLAR,ALKIŞLAR,ALKIŞLAR SÜPERSİN1- erkeklerin % de 95 i aynı, yani hepsi basit cihaz.
2-hepsinin aklı penisinde
3-erkek genelde evlenmeye hazır olduğu dönemde hayatında kim varsa onunla evlenir,yani aslında bir seçim yapmaz.
4- bizim kadar hiçbir şeye kafa yormazlar.
5-35 üstü olup bekar olan erkekler genelde arızalıdır.
6-hepsinin ilk baktığı şey ne kadar güzel ya da seksi olduğunuzdur.aklınızla ilgilenmezler.
7-aldatmayan erkek yoktur,fırsat bulamayan erkek vardır.
8-sen melek olsan da seni fahişe olarak görüyorsa,fahişesindir.eğer fahişeysen seni melek olarak algılamışsa meleksindir.
9-çoğu ayrılmak istediğini direkt söylemek yerine soğuk davranmayı tercih eder
10-ilişkiniz hakkında konuşmaktan nefert ederler.
11-en korktukları şeylerden biri bir gün bir kızları olmasıdır.
12-hepimize aynı nameleri dizerler,kendinizi farklı sanmayın.
13-80 li yılların ortalarında doğan erkekler 76-77-78-79 doğumlulara göre daha kalitelidirler
liste uzatıp giderrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?