İlişkilerin düşmanı sosyal medya

selmagok

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
44
13
8
45
Merhaba Arkadaşlar,

Eşiniz ya da erkek arkadaşınız instagramdan başka kadınları takip ediyor mu ? Ünlülerin takip edilmesinden ya da çıplak pozlar veren bazı profillerden bahsetmiyorum. Eşiniz ya da erkek arkadaşınız takip ederse tutumunuz ne olur ? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bu takip ettiği kadınları tanıyor mu? Yani işten, okuldan tanıdığı birileri mi?
Siz de erkekleri takip ederseniz bu konuda bakış açısı nasıl?

takip ettiği kişilere göre değişir yorum.
okul, iş arkadaşı olabilir. ortak arkadaşlarınız olabilir.
bir arkadaşının eşi olabilir.

eski sevgili takip edilmemeli misal.

Yani çıplak pozlara bakması hoş değil tabi :KK43:

Etmiyor nemdeben de etmiyorum evlenmeden önce benden rica ettiği tek konu buydu kocamın saygı duydum ortak hesabjmkz var. Ben kullanıyorum daha çok

Bu takip ettiği kadınları tanıyor mu? Yani işten, okuldan tanıdığı birileri mi?
Siz de erkekleri takip ederseniz bu konuda bakış açısı nasıl?

tanıdığını sanmıyorum , ben bir bir ilişkim varsa gelen takip isteklerini geri çeviriyorum. İnstagram da bazı kadınlar var sırf takipci sayısını yükseltmek için profilleri açık , 2 estetik yaptırmış ünlü pozları veriyorlar.. Böyle tipler yanii.

tanıdığını sanmıyorum , ben bir bir ilişkim varsa gelen takip isteklerini geri çeviriyorum. İnstagram da bazı kadınlar var sırf takipci sayısını yükseltmek için profilleri açık , 2 estetik yaptırmış ünlü pozları veriyorlar.. Böyle tipler yanii.
Bu kişi eşiniz mi? Peki siz erkekleri takip ettiniz diyelim o kişi nasıl tepki verir size, ayrıca bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi ne diyor?

Bu kişi eşiniz mi? Peki siz erkekleri takip ettiniz diyelim o kişi nasıl tepki verir size, ayrıca bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi ne diyor?
hayır erkek arkadaşım, böyle birsey yapmadığı için nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Söyledim elbette zaten tek kişi var yeni eklediği kızda onu takip ediyor, kızın profili açık zaten , ben storysine baktığımda beni engelledi.

hayır erkek arkadaşım, böyle birsey yapmadığı için nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Söyledim elbette zaten tek kişi var yeni eklediği kızda onu takip ediyor, kızın profili açık zaten , ben storysine baktığımda beni engelledi.
Kız mı engelledi sizi, erkek arkadaşınızla durumu konuştunuz mu? Yani bilemedim bu durumda ne yapardım.. Normal arkadaşlarını vs takip edebilir, ünlüleri de takip edebilir diye düşünürdüm. Ama bu şekilde tanımadığı dediğiniz tarzda birini takip ediyorsa ve ben storye baktığımda engelleniyorsam önce duruma göre bakar, hayatımdaki insanın kişiliğini de tanımışsam bu konularda nasıl biri olduğuna bakar gerekirse bir konuşma yapardım bu konu ile ilgili..

Erkekler böyle şeyler yapıyorlar tanımadığı halde sadece bakmakla ne elde ediyorlar bilemiyorum

takip etmiyor. gelen istekleri de kabul etmiyor. ben kendi hesabimdan tanimadigim erkekleri takip edeyim etmeyeyim bir laf etmiyor. kac yasinda insanlariz ben mi soyleyeyim sunu sunu takip etme diye diyor. icten ice istemedigini biliyorum ama kisitlamak istemediginden karismiyor. ben de yakin cevrem disinda cok fazla insani takip etmiyorum zaten. fakat ben tam tersiyim. sevgilimin instagraminda akraba ve is yerindeki birkac evli veya nisanli kadin disinda kadin yok benim sayemde mi desem yuzunden mi desem:KK43:
demem o ki, benim kanaatimce ilgilenmedigi, ilgisini cekmedigi veya bir sekilde guzel vs bulmadigi bir kadinin profilini neden takip etmek ihtiyaci hissetsin sevgiliniz? bu konunun uzerine dusun derim.

Merhaba Arkadaşlar,

Eşiniz ya da erkek arkadaşınız instagramdan başka kadınları takip ediyor mu ? Ünlülerin takip edilmesinden ya da çıplak pozlar veren bazı profillerden bahsetmiyorum. Eşiniz ya da erkek arkadaşınız takip ederse tutumunuz ne olur ? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
ben çok kıskancım ya hiçbirşekilde takip etmesini istemıyorum arkadaşını bile :halay:

kavga ederimsürekli takibi bıraksın die ünlüleri falan eder . bende ediyorumama o edince kıskanclık damarım çatlıyo (4 yıllık evliyiz )

Ilıskılerın, evlılıklerın ve gunumuzdekı bosanmaların baş dusmanı sosyal medya, arkadaslık, sıtelerı, sanal alem, bu sebepten dolayı evlılıgı bosanma surecınde olan bırı olan yazıyorum

Back
X