Konu sahibi o profilleri kastetmemiş..Yani çıplak pozlara bakması hoş değil tabi
He tamam yanlış okumuşum ozan sorun ne arkadaşlarını takip etmesi gayet normal ben yanlış anlamışımKonu sahibi o profilleri kastetmemiş..
Bu takip ettiği kadınları tanıyor mu? Yani işten, okuldan tanıdığı birileri mi?
Siz de erkekleri takip ederseniz bu konuda bakış açısı nasıl?
Bu kişi eşiniz mi? Peki siz erkekleri takip ettiniz diyelim o kişi nasıl tepki verir size, ayrıca bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi ne diyor?tanıdığını sanmıyorum , ben bir bir ilişkim varsa gelen takip isteklerini geri çeviriyorum. İnstagram da bazı kadınlar var sırf takipci sayısını yükseltmek için profilleri açık , 2 estetik yaptırmış ünlü pozları veriyorlar.. Böyle tipler yanii.
hayır erkek arkadaşım, böyle birsey yapmadığı için nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Söyledim elbette zaten tek kişi var yeni eklediği kızda onu takip ediyor, kızın profili açık zaten , ben storysine baktığımda beni engelledi.Bu kişi eşiniz mi? Peki siz erkekleri takip ettiniz diyelim o kişi nasıl tepki verir size, ayrıca bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi ne diyor?
Kız mı engelledi sizi, erkek arkadaşınızla durumu konuştunuz mu? Yani bilemedim bu durumda ne yapardım.. Normal arkadaşlarını vs takip edebilir, ünlüleri de takip edebilir diye düşünürdüm. Ama bu şekilde tanımadığı dediğiniz tarzda birini takip ediyorsa ve ben storye baktığımda engelleniyorsam önce duruma göre bakar, hayatımdaki insanın kişiliğini de tanımışsam bu konularda nasıl biri olduğuna bakar gerekirse bir konuşma yapardım bu konu ile ilgili..hayır erkek arkadaşım, böyle birsey yapmadığı için nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Söyledim elbette zaten tek kişi var yeni eklediği kızda onu takip ediyor, kızın profili açık zaten , ben storysine baktığımda beni engelledi.
ben çok kıskancım ya hiçbirşekilde takip etmesini istemıyorum arkadaşını bileMerhaba Arkadaşlar,
Eşiniz ya da erkek arkadaşınız instagramdan başka kadınları takip ediyor mu ? Ünlülerin takip edilmesinden ya da çıplak pozlar veren bazı profillerden bahsetmiyorum. Eşiniz ya da erkek arkadaşınız takip ederse tutumunuz ne olur ? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?