- Konu Sahibi mysteria_sapphire
-
Hiç bir evlilik sadece yle yürüyemiyor,
sadece sevgi
sadece ilgi
sadece saygı
sadece sex
sadece uyum
hepsinin ortaya karışık olması gerek.ve hepsi DOZUNDA olmalı.
biz evlendiğimiz gün bile kavga ettik.
sevildim ama sevgimden hep şüphe edildi
kıskanıldım ama onu sürekli aldatıcağımı düşüneceği kadar
ilgi gördüm ama benim ilgimi küçümsicek kadar
seviştim ama okadar sorun üstüne kadın olarak sevişmekten soğuyacak ve bunla suçlanacak kadar.
terkettim ama hamile kaldığımı öğrenene kadar
bebeğimi düşürdüm üzülmem gerekirdi ama 2 gün sonra yine beni aldatıcakmısın acaba düşüncesine kadar
paranoyaları yüzünden çalışmadım ama kendime napıyorum lan ben diyene kadar.
bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım ama asıl yalnızlığımın onun yanında olduğunu görene kadar.
1 yılın sonunda 20 gün sonra mahkemem var boşuyorum bütün ama larımı
Merak ettiğim bu, birkaç sene evli olduktan sonra 'eşim bana az ilgi gösteriyor' diyen var mı? Eşimle evlendikten sonra hep bana az ilgi gösterdiğini hissediyorum, ilişkilerimizde romantik kalmadığını görüyorum ve bu konu beni çok üzüyor. Daha fazla aktivite birlikte yapmak istiyorum, çok firiklerim var, ancak eşimin bu fikirler pek hoşuna gitmiyor, en sevdiği şey evde oturup birlikte film izlemektir veya bilgisayar oyunu oynamaktır. İstediğim şey yapsa bile (çok fazla üstüne gittikten sonra) asık suratlı yapar veya sıkıldığını aşırı derecede belli eder (geçen ben 3 ay boyunca istedikten sonra beni diskoya götürdü, masada oturup telefonda oyun oynadı, yarım saat sonra 'sıkıldım, hadi gidelim' dedi), ve tabiki ben de uzun süre dayanamayıp evimize dönüyoruz.
Yani genel olarak çok sıkıldığımı diyebilirim, aynı zamanında sürekli istediğimi almak için uğraşmaktan çok yoruldum. Acaba aynı durumda olanlar var mı? Kafam çok karışık, bu durum normal mi acaba merak ediyorum, normalse ne yapılabilir, bu şekilde yaşayarak hayatımdan hiç memnun değilim. Cevaplarınızı bekliyorum...
Canım seni anlıyorum ama bu kocana has bi durum değil inan.Erkekler evlenince çok değişiyor.Biz 3.5 aylık evliyiz ama ilişkimiz sizden çok farklı değil.Benim sevdiğim filmlerde o uyuyakalır onun sevdiği filmler vurdulu kırdılı bilimkurgu beni açmaz.O bilgisayar oyunu oynayabilir saatlerce...Hiç eşim bütün gün evde canı sıkılmış diye düşünmüyor hep benim onu anlamamı bekliyor.Ben de artık onu anlıyor kendi kendime oyalanıyorum.Çogu zaman işide uzar zaten.Onun için akademik kariyerimi bıraktığıma pişmanım.Şimdi otur öğretmenlik için kpss çalış evde.Hep kadınlar verici oluyor erkekler sevdiği kızı alana kadar.Ne bilim eşimi seviyorum ama onun için bukadar fedakarlık yapmalımıydım tartışılır.O yüzden eşine yükleme değiştirmeye çalışma bence.Çünkü evlendikten sonra eşinize sigarayı bıraktırmaktan başka bişey yaptıramazsınız.Davranış değişikliği olarak söylüyorum.Sözlüyken beni kırdığı zaman şehirlerce uzağındaydım ama güller gönderir mektuplar yazardı.İzinlerde yanıma geldiğinde harika vakit geçirirdik şimdi o adamdan eser kalmadı.Allahtan daha erken evlenmemişim diyorum şimdi.
Hiç bir evlilik sadece yle yürüyemiyor,
sadece sevgi
sadece ilgi
sadece saygı
sadece sex
sadece uyum
hepsinin ortaya karışık olması gerek.ve hepsi DOZUNDA olmalı.
biz evlendiğimiz gün bile kavga ettik.
sevildim ama sevgimden hep şüphe edildi
kıskanıldım ama onu sürekli aldatıcağımı düşüneceği kadar
ilgi gördüm ama benim ilgimi küçümsicek kadar
seviştim ama okadar sorun üstüne kadın olarak sevişmekten soğuyacak ve bunla suçlanacak kadar.
terkettim ama hamile kaldığımı öğrenene kadar
bebeğimi düşürdüm üzülmem gerekirdi ama 2 gün sonra yine beni aldatıcakmısın acaba düşüncesine kadar
paranoyaları yüzünden çalışmadım ama kendime napıyorum lan ben diyene kadar.
bütün arkadaşlarımdan uzaklaştım ama asıl yalnızlığımın onun yanında olduğunu görene kadar.
1 yılın sonunda 20 gün sonra mahkemem var boşuyorum bütün ama larımı
Birbirimize deli gibi aşık olup evlendik. Ailelerimiz karşı çıktı onları dinlemedik... Neden böyle oldu ben de anlayamıyorum. En kötüsü eşim paylaşmayı seven bir insan değil. Bana her zaman 'ben çok mutluyum' diyor, ama bunu havadan bahsederken gibi söylüyor. Sorunlarımız var çözelim diyorum, hangi sorunlarımız var ki diyor, sen çok pessimistsin diyor, herşey yolunda diyor. Zor zamanları geçirdik. Ondan sonra herşey değişti, ama düzeltmek için neler denemedim ki, iyi eş oldum, kötü eş oldum, konuşmayı denedim, umursamamaya denedim... İşe yaradıysa 2 güne değişmiştir sonra da tekrar eskisi gibi oldu. 3 sene değil 30 sene evliymişiz gibi hissediyorum... Eşim kendini mükemmel bir eş sanıyor ve bu yüzden ilişki için bir şeyler vermek istemiyor. Çok konuştum, evlilik iki taraflı bir çalışma diye, çiftte her ikisinin de çalışması lazım, 'tamam evlendim artık rahatlayabilirm' değil, her gün kendinden bir şey vermesi lazım... Anlamıyor. Hep ben verdim, hep ben onun mutluluğunu düşündüm ve şu an çok pişmanım... Bu duruma alıştı ve tabi ki uğraşmak istemiyor. Ben boşanmak isteyince, beklemeye bilmeyen salak oluyorum, ileride çok mutlu olacakmışız... O kadar yoruldum ki, 3 senemi çöpe atmişim gibi hissediyorum, sadece eşimin istediklerini yapıp hayatımı onun isteklerine göre değiştirdim... Boşanmaya deneyince de direk tüm suçu bana atıyor... Kurtulamıyorum devam da edemiyorum... Çok sevdim, çok emek verdim, hayatımdan vazgeçtim onun için ve karşılığı bu mu diye inanamıyorum...
eşimle 2 yıl üniversitede birlikteydik ve 8 yıldırda evliyiz.evet erkekler evlenince bir ev kuşu moduna giriyorlar.ama bunu yok etmek evliliği monotonluktan çıkarmak sizin elinizde.inanın elinizde.benim eşim tam bir ev kuşuydu.çok nadir dışarı çıkardık.baktım o çıkmak istemiyor evde kalmak istiyor tamam sen gelmiyorsan ben gidiyorum dedim ve çıktım.bu arada kayınvalidem bu konuda bana çok destek oldu. onu da yanıma alıp o kadar çok gezdim kii :)))aradan bir iki ay zaman geçti eşim bende gelicem demeye başladı bu arada da arkadaşlarımızla vakit geçirmeye başladık.şimdi ben ona diyorum bu akşam evde oturalım diye :))) erkekler biraz onlardan bağımsız hareket edince anında dönüyorlar ... bunu deneyebilirsiniz benim evliliğimde etkili oldu.ilgi konusuna gelince ne kadar ilgili olursa bende ona o kadar ilgi gösteririm.ama herşeyden önce saygı ve sevgi olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?