İlişkilerinize nasıl başladınız ?

bizim tanışmamız çok eğlenceli çünkü barda tanıştık ha bu arada sanmayınki öyle bar bbrrrr gezen bir tipim bir arkadaşın doğum günü için ordaydık ve tanıştık oarkadaşlarıyla eğlenmeye gelmişti 1.5 yıl arkadaşlık yaptık o bir kez nişanlanmış ayrılmış herşey yolunda gidince aileler tanıştı ve nişan sonra düğün eşimi seviyorum çok tatlıdır espirili yerinde duramayan beni güldüren eğlendiren tabii çocuk 2 olunca adam bunalıp kaçmaya başladı ama yine dayanamayıp geliyor küçüğü ayağında uyutup yatırıp büyüğün odasında hikaye anlatıp yatırıyor vee uyuyor bende böyle takılıyorum biraz bazen sitem ediyor sonra çocuklarla uzun süre yalnız bırakıyorum aşkım nasıl dayanıyosun sen takıl ben uyuturum diyorrrrrr

üst komşumuza ramazanda tatlı götrdüm ve komşumun erkek kardeşi açtı kapıyıı
veeeee işte ÇAT KAPI AŞK oldu =)))
o sürekli yengesine beni sormuş ama nazlanmıştm ben.
sora kuzenim vefat etti birden başınsağolsn diye görüştk
enn zor anımda elimden tuttu ve yeniden yürüttü..
kuzenimin ani ölümünden ötürü 2 dersten kalmıştım, marmaraya geçiş hakkımı kaybetmiştim, yumurtalığımda portakal kadar kist vardı ve yaşamımı çok zorlamıştı moralim bozuktu. ve kuzenimde intihar etmişti. biz de birbirimize çok bağlıydık. kardeşim öldü desem yeridir.
işte böyle bi durumda bana öyle bi destek verdiki....ondan allah razı olsun..
ama biz ilk kapıda birbirimizi görüp aşık olmuştuk. sadece ben nazlanıyodum.
her şerde vardır bi hayır oldu..
çok şükür iyi ki onunum..:69:

ben 20 yaşımda memleketimden kalkıp 24 saatlik uzağa geldim ve yalnızdım geldikten 5 6 ay sonra işe girdim işyerinden içeri girerken şöyle bir göz gezdirdim benim burda ne işim var herkes yabancı ailem yok vardır bir hayır dedim gel zaman git zaman ortama alıştım ve arkadaşım sigara kullanıyodu ve bir gün benimde onunla birlikte sigara içmeye gelirmisin dedi ve gittik oturdu muhabbet sigara falan derken biri geldi yanımıza inanın yüzüne bile bakamadım utançtan ve tanıştık sürekli sorular sormaya başladı falan neyse ertesi gün face ile ilgili bir muhabbet açıldı ve arkadaşımla konuşuyolar yalnız arada banada laf atıyo sende ekle gibi bir konu oldu ve ben ekledim akşam gidince öle konuşmaya başladık sonra msneden ekledik olmuyodu çünki faceden bana hislerini belli etmeye çalışıyo ama benim anlayıp benim söylememi bekliyo arkadaşlarıma söylüyorum yok sen yanlış anlamışsındır diolar yok ben çok sabırsızımdır birgün sordum neden benle bukadar ilgileniyosun die yo ben herkese öleyim demesinmi kafayı yicektim çok geçmeden evet hoşlanıyorum demezmi çığlık atmıştım:1::1::1::1:sonra çıkmaya başladık falan baya zor aşamalardan sonra yalnız anlatamadığım çok fena olaylar oldu neyse biz bir gün yakalndık akrabamda kalıyodum yakaldılar :1::1::1::1: araştırdılar konuştular ailemin haberi oldu ve ben apar topar memlekete postalndım cnımın içi geldi aliseni alıp nişan oldu ve 6 ay sonra düğün ama gelin bana sorunki o 6 ay nasıl geçti sadece 2 kere bir araya gelebildik onuda ben geldim düğün alışverişi ev temizliği gelinlikti falan veeeeeeeee mutlu son 11 temmuz 2010 sevdiğime kavuştum allah hiç ayırmasın işteyken bile özlüyorum bukadar sevgi olurmu bazen korkuyorum bukadar çok sevgi hayra alamet değil onu kaybetme korkusu delirtiyo beni ve ben şuan 7 aylık:49:aşkımızın meyvesi kızımı kucağımıza alcamız günü bekliyoruz allah herkese benim eşim gibi dürüst merhametli sevgi dolu sadkatli yüzünüzü güldürcek bir eş nasip etsin iyiki sevmişim iyiki iyiki iyiki okadar çok seviyorumki söylicek laf bulamıyorum allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:uzun oldu kusura bakmayın .

internette tanıştık birbirimize yakın illerdeydik ciddi bir şey olacağını hiç düşünmemiştim sadece muhabbet ederiz diye düşünüyordum telefona geçtik sonra buraya geldi ben gittim ve başladık onu çok ama çok seviyorum iyi ki var ve iyi ki benim inşallah birgün bende buraya sözlendik evlendik yazarım Rabbim banada nasib eder inşallah :61:

Back
X