ilişkilerinizin ömrü ne kadar???

amınn canımmm amınn allah tum sevenlerı korusun nazarlardan saklasın

benim en uzun ilişkim 3 sene sürdü.günübirlik ilişki yaşama taraftarı değilim,bana uygun olmayan biriyle sırf oyalanmak için çıkamam. İnşallah bundan sonraki ilişkim son olur,erkeklerin gerçek yüzünü görene kadar yıllar geçiyor valla bi bakmışın yine yalnızsın

oyle deme canım yaa 40 yıllık esler bıle gun gelıyor bırbırlerını tanıyamıyorlar.hakkında bı hayırlısı vardır.beklıyodur senı bıyerlerde:):)

bende ömürlük sevgi istiyorumm suana kadar bir kişi aldım hayatıma 2 sene oldu ama hergün bi kavga bir problem ayrılmalar barışmalar ama inşallah o olur cünkü ben onu cok seviyorumm

canım her ilişkıde oluyor o tartısmalar sorunlar,yeterkı aradakı saygı sevgı bıtmesın.aonucta ıkı farklı ınsan az cok zıtlıklar cıkacak ortaya ama sevgının gucuyle tum sorunların ustesınden gelıyor ınsan.
sevgiler..

bende ömürlük sevgi isterim ama olmuyosada zorlamak istemem
biz de 16. ayımızdayız ciddi düşünüyoruz bakalım zaman ne göstercek umarım kimse ayrılmak zorunda kalmaz sevdiğinden Şeniz

öylesine takılmak veya eski sevgilinin karanlığından kurtulmak için günübirlik takılanlar kızlar da var,ben hiç yaşamadım ama onlarıda kınamıyorum,kınayamıyorum,4 yıllık bi ilişkisini bitiren kız arkadaşım,onun etkisinden kurtulmak için yazlıkta karşısına kim çıkarsa onunla çıktı bi süre,1 hafta,bazen 1 ay...

ozamanlar çok kızdım ona ama yaş ilerledikçe,psikolojik olarak böyle birşeye ihtiyaç duyulduğunu anladım...teoman ın söylediği gibi,

senden önce senden sonra,daha kaç vücut gerek bana,benim seni unutmama...

tanıdığım bir kız da,bağlanmaktan korkuyordu aynı erkekler gibi,ciddiye döndürmelerini istemiyordu erkeklerin olayısırnaşık şey

sevgi ,emek, paylaşım ve zaman ister.öyle bir iki ayda sevemem yani.zaten uygun değilse bırakırım, hoşlanıyor olsamda.sevgi öyle birşeyki sadece gerçekten hak edene verilmeli.sevdiğimlede evlendim zaten.

onemlı olan aradakı saygıyı yıtırmemek arkadaslar hersey saygıda baslıyor,kendıne ve sevdıgıne saygısı olan aldatmaz,uzmez kırmaz,hayatına kımsenın mudahele etmesıne ızın vermez,boyle bı ilişkıde uzun soluklu bı ilişkı olurrr yoksaaa kuru kuruyaaaa asıgım demekle olmuyor saygııı cok onemlı
sevgiler...

Maşallah Allah ilişkinize uzun uzun mutlu ömürler versin:)

Biz sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. İnşallah ömürlük olacak. Ondan önceki ilişkilerimde hep aylarca yıllarca sürdü. Zamana çok da takılmam ama hep de uzun sürer böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…