- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
sınıfımda 2 erkegi sevmiyo . biz sınıfca ders bitimi kahve içmeye gittik ona eve gıdıyorum dedim . sonra tabi anladı 1.bu .mesela onun yapma dediği ve sizin yaptığınız şeyler ne gibi şeyler ?
Bence böyle birinden senin soğuman lazım.sınıfımda 2 erkegi sevmiyo . biz sınıfca ders bitimi kahve içmeye gittik ona eve gıdıyorum dedim . sonra tabi anladı 1.bu .
genel olarak çok kıskanc sorun bu yani .
şunu yapma şunu giyme şunla görüşme bende yaptım hep .
2 3 kere yalan söyledim ama şuan pişmanımbenim erkek arkadaşımda oldukça kıskanç biri ve ben onu oldugu gibi kabul ettim , eğer birini seviyorsan oldugu gibi kabul edeceksin, bu yüzden onun senden istediği şeyler eğer çok abartılı değilse ve kafana uyuyorsa yap.
yalan söylemen pek hoş olmamış bence ama bir olay yüzünden senden soğuması da bana anlamsız geldi.
seviyorum ben amaBence böyle birinden senin soğuman lazım.
O zaman o sizi sevmiyor. Sizi olduğunuz gibi kabul etmediğine Gorebenim erkek arkadaşımda oldukça kıskanç biri ve ben onu oldugu gibi kabul ettim , eğer birini seviyorsan oldugu gibi kabul edeceksin, bu yüzden onun senden istediği şeyler eğer çok abartılı değilse ve kafana uyuyorsa yap.
yalan söylemen pek hoş olmamış bence ama bir olay yüzünden senden soğuması da bana anlamsız geldi.
komik olan bişey yok ama siz gülün inş başınıza gelmez iyi günlerO zaman o sizi sevmiyor. Sizi olduğunuz gibi kabul etmediğine Gore
2 3 kere yalan söyledim ama şuan pişmanım
eskisi gibi olamazmıyız yaniBiri bana yaşan söylese ben de ondan soğurum. Ayrıca biri bana sürekli onu yapma bunu yapma dese yine soğurum.
O zaman o sizi sevmiyor. Sizi olduğunuz gibi kabul etmediğine Gore
tesekkur edeirm tavsiye içino zaman karşına al konus hislerini duygularını anlat hatanı tekrarlamayacagını söyle
sınıfımda 2 erkegi sevmiyo . biz sınıfca ders bitimi kahve içmeye gittik ona eve gıdıyorum dedim . sonra tabi anladı 1.bu .
genel olarak çok kıskanc sorun bu yani .
şunu yapma şunu giyme şunla görüşme bende yaptım hep .
Birbirinize uygun değilsiniz, eskisi gibi olsanız yine bozulursunuz ne fark eder. Sürekli size müdahale eden ve yalan söylemek zorunda kaldığınız bi adamla gerçekten birlikte olmak istiyor musunuz?eskisi gibi olamazmıyız yani
bilmiyorumBirbirinize uygun değilsiniz, eskisi gibi olsanız yine bozulursunuz ne fark eder. Sürekli size müdahale eden ve yalan söylemek zorunda kaldığınız bi adamla gerçekten birlikte olmak istiyor musunuz?
Aslında yaptıklarınız çok normal ama YALAN olmamış1 bucuk senelik ilişkim bitiyor .
sevgisi varmış ama duyguları azalmış benim yaptıgım hatalar yüzünden . sevgisinden sühpem yok başkası da yok .
zaten ayrılmadık ama benım yuzumden duyguları azalmış .
kavga esnasında söyledi napmam lazım ?
ilişkimin biitmesi isstemiyorum .
hata dedigimde onun yapma dedıklerını yapmam.
tekrar eskisi gibi olmak istiyorum onla
aramızın düzelmesini benden çok istedigini söyledi ama ben üstüne gittikçe herseyı mahvediyomuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?