ilişkim bitiyor

Yalan söylediğine göre bu konu da haklı dıyebılırım bende guvenmem şahsen artık ne derse bır kusku ıle bakarım. Sen yalan soylemeyip arkadaslarınla gidecegini soylemelıydın hatta onu da davet edebılırdın en azından onların karakterını görse tanıssa belkı fıkırlerı değişecekti bu arada bu kadar ödün vermemek te yarar var orantısız kıskanclık ask değildir malesef kadınlarımız bunu göremıyor.Zararlarıyla daha sonra yüzleşiyor.

Yalan söylemek zorunda mıydınız? Açıkçası sinifinizdan 2 erkeği sevmiyorsa siz de sonuç olarak en fazla o erkeklerle çok içli dişli olmazsiniz. Çok abartma ya gerek var mı bilmiyorum. Açıkçası kıskançlık bariz bı sevginin göstergesi gibi gelmiyor. Özgüven eksikliği

Lisedemisiniz? Öyleyse şimdiden yani bu yaşta bir erkeğin hükmüne boyun eğmenizi anlamadım? İkincisi size yalan söyleyen o olsaydı siz ne yapardınız?
Cidden lisedeyseniz bırakın gitsin ya.. Hem sizin hem de onun karakteri henüz tam oturmamış gibi.. Siz yalan söylüyorsunuz o ise hüküm kurmaya çalışıyor.. Daha niceleri çıkar karşınıza . Hem ilişkinizde güven zayıflamış.. İlerleyen yaşlarınızda daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz.

Hayatina cok fazla karisma hakki yok. Yalan soylediysen bunda tek suc sende degil. Yalana iten karisan o yani. Ustune gitmese herseyi anlatirsin o da sonradan duyup kizmaz. Sunu sevmiyorum gorusme sundan hoslanmiyorum konusma ne demek oluyor? Gecerli bir sebebi var mi bunu demek icin?

Biri bana yalan söylese bende soğurum, sevgili olmamız da gerekmiyor normal bir kız arkadaş dahi olsa soğurum buz gibi olurum hatta görüşmem. Yalan yalanı getirir.

Senin yazdığından bu sonuç çıkıyor. Kahretsin ki bende doğru bildiğimi söylemeden duramam

ben onu oldugu gibi kabul ettim kendimle alakalı bi detay vermedim , elbet benimde ona kötü gelen yönlerim vardır onunda beni bu şekilde kabul ettiği. ilişki fedakarlık ister demek istedim . kahretsinki bende saçma gelen şeyleri söylemeden duramam

Ecel gelmiş can almaya, baş ağrısı bahane..

Şöyle soyleyim; şahsi fikrim insanları olduğu gibi kabul etmemek sevmemek anlamını taşımıyor .
Bir insanı çok sevip sayabilirsiniz ama bir huyunu hiç sevmeyebilirsiniz.
Erkek arkadaşıniz kıskanç bir yapıda ise ona bunu yalan söyleyerek aşamazsiniz.
Ders çıkışı kahve içmeye gitmenin doğal birşey olduğunu bunu saklamak istemediginizi birbirinizi anlamsız yere uzmenin gerekmediğini söylersiniz.
Sizi yalana iten kendisi olmuş oluyor böylelikle.
Ama ben gitmicem derseniz konu ayrı.
Kıskançlığı azalabilir de artabilir de..
Artarsa her dediğini yapar iseniz önüne gecemezsiniz.
Mesela ; eski nisanlim inanılmaz derecede kıskançti.
Bu giderek arttı.
Ilk baslardaki halinden eser yoktu.
Nerdeyse sokağa çıkma diyecekti .
Herkese modern ama ben konu olunca tam bir mağara adamiydi.
Ayrılmamış olsa idik bu durum yüzünden kesinlikle çok sorun yaşardık .
Ayrıldığımız halde hala hayatımda biri var mi yok mu diye bakıyor.
Demek istediğim önüne geçin..
Yalan söylemeyin.

Evet haklisin giydigine, konuştuğuna karışan bir erkek gerçekten seni olduğu gibi kabul etmiş. hadi şimdi de o bana karışmıyor nereden çıkardin falan de. ayrıca senin ilişkin beni ilgilendirmiyor. Sadece senin ilk söylediğine Gore seninki seni sevmiyor. ilk söylediğine inanıyorsan gözünü aç o halde

kendisine köle arayan bir erkeğe tapmaya devam asla tahammül edemediğim birşeydir şunla görüşme şu giyme diyen erkek

Dikkat edersen erkek arkadaşımın kıskançlığının boyutu hakkında detay vermemiştim ama aklına ilk olarak bunlar geldiğinde göre çok deneyimlemişsin üzüldüm senin adına :)
Evet beni sevmiyor o yüzden benimle beraber kesinlikle sevmiyor çok haklısın canım

He he Deneyimledigim icin 10 yıllık evliyim. Benim adıma uzulecegine sevgilini olduğu gibi kabul etmek zorunda kaldigin için kendine üzül.

He he Deneyimledigim icin 10 yıllık evliyim. Benim adıma uzulecegine sevgilini olduğu gibi kabul etmek zorunda kaldigin için kendine üzül.

eminim eşin dünyanın en mükemmel insanıdır :) 10 yıllık evli ve muhtemelen yaşı benden büyük bir insanla bir ilişki kurmak için gösterilmesi gereken ''fedakarlık'' kavramını tartışamayacagım. eşinle mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…