İlişkim bitti ağlamaktan bende bittim!

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
İki senelik ilişkim bitti az önce. Üstelik karşı taraf bitsin artık yolun açık olsun dedi bende seninde dedim. Sabahtan beri kendime engel olamıyorum deli gibi ağlıyorum ağladıkça sinir oluyorum bir erkek için ağladığıma daha çok ağlıyorum. Her yerden silmek istiyorum sizce erken mi sileyim mi?
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim gibi geliyor. Allah yardım etsin.

Çok normal .. 2 sene az değil. Içine atma zaten afla rahatlarsın ama unutucaksin baskasinida seveceksin diyeyim

Bitme sebebi uzak mesafe ilişkisi sürekli şikayet ediyordu altında ezilmekten bıktım bende bitirmek istiyorsan bitir dedim o da bitsin dedi.

Sebebi neydi ki??
Bitsin hadi uğurlar ola diyen erkeği her yerden engelle mesaj da atma
Adil yıldırımı duymuşsundur onun videolarını izle toparlarsın
Belki bitti diye ağladığın erkek sırtlandır.

Sebebi neydi ki??
Bitsin hadi uğurlar ola diyen erkeği her yerden engelle mesaj da atma
Adil yıldırımı duymuşsundur onun videolarını izle toparlarsın
Belki bitti diye ağladığın erkek sırtlandır.

Ani karar vermemek adına buraya konu açmıştım. O zaman sileyim her yerden.

neden ayrılmak istedi tam olarak?

Bazı şeyleri zamana bırak sen bi erkek için değil duyguların için ağlıyorsun bunu unutma

Uzak mesafe ilişkisi nedeniyle.
sebep bu mu sadece?başlarken uzak mesafe değil miydi?neyse eğer ayrılalım dediyse sırf bu yüzden 2 yıl içinde birşeyler eksilmiş demekki onun açısından.1.5 yıllık ilişkim bu şekilde aniden bitmişti.tamamen hayatınızdan çıkarın ben o dönemde 10 kilo aldım hala vermeye çalışıyorum.yiyip,içip,ağlayıp,uyuyordum bir ay kadar sürdü bu durum.sonra normale döndüm ama kendisi arkadaş kalalım demişti başta kabul etmiştim ama iki hafta sonra kusura bakma deyip heryerden sildim kendisini ancak öyle iyileşmeye başladım.

2 sene cok uzun bi zaman dilimi. Duygularınız çok normal, yeni daha. Silin her yerden bence, kendinizi ezdirmeyin kesinlikle.

CALISMAK istemeyen hayallerinde evlilik olmayan bu adamı siz terk etmelıydınız diger konunuzda söylemistık sıze.

isabetli bir karar olmuş zamanla geçer, ağlayın rahatlayın..

Otobüsle 20 saat uçakla 2 saat ama çalışıyoruz ikimizde.
Ah ben sana kıyamam, görüşebiliyormuydunuz peki? Canım eğer görüşmenizde dahi sıkıntı varsa ki yüksel ihtimal öyleydi, kesinlikle seni daha güzel bi ilişki bekliyor ama uzak olmasın bu kez. Bide ani bi kararla bittiyse bence dönecektir, eğer başkası olmadığına eminsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…