- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 29
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
canim cok sinirlendim suan cok kotuyumSeviyorsun ama adama defol diyorsun
Gercekten kadinlari anlamak cok zor
Yasiniz cok cok kucuk. Kim bilir daha onunuze kimler cikar. Neden bir kisiye yapisiyorsunuz? Kendinizi ozgur birakin hayatinizi yasayin ne var sinirlenecekcanim cok sinirlendim suan cok kotuyum
haklisiniz belkide ama bilmiyorum napicam simdi benBende sizin gibileri anlamıyorum. Adam sana destek olmuş, ailen olmuş deli gibi seviyorsun ve üstüne "defol" diyorsunuz. Yani adamın duygularının kaybolması çok çok normal. Defol demek ne demek?
Adam gibi sormuşsun etmişsin istediğin cevabı alamayınca "Defol" kusura bakın veya bakmayın sizi engellemekte çok çok haklı.
unutabilirmiyim sizceYasiniz cok cok kucuk. Kim bilir daha onunuze kimler cikar. Neden bir kisiye yapisiyorsunuz? Kendinizi ozgur birakin hayatinizi yasayin ne var sinirlenecek
canım suan cok aciyor mantikli dusunemiyorumamann boşver ya seni istemeyeni sende isteme.
Hiçbir şey yapmayacaksınız. Bu şekilde biten bir ilişkiye asla birşeyler yapın diyemem.haklisiniz belkide ama bilmiyorum napicam simdi ben
cok tsk ederim deniyecemGerçekten ailen olsa duyguları gitmezdi,seni bırakmazdı. İlerde bunları yaşayacağına şimdi yaşadın. Boşver bence kafa dağıtmak içinde kimsesiz çocuk yurtlarına git ve onlara ufak hediyeler götür durumun varsa. Kimin üzülmeye gerçekten hakkı var orada görür ve şükredersin.. Kimse için kendini yıpratma canım
haklisiniz belkide ama bilmiyorum napicam simdi ben[/QUOT hiç bişey yapmayacaksiniz. Yapmamanıniz gerekeni yapmissiniz. Seviyorsa o ozlesin şimdi ararsanız iyice gözünden dusersiniz.
21 yasindasin yahu daha ne sevgililer gececek gonlunden hayatindan bosver gitsin..hepiniz biliyosunuz ara gibi bisey vermiştik. 1 senedir beraberdik.
Bi sure konuşmak istemiyodu . dun dayanamadim artik sana tek bi soru sorcam yazdim . sor dedi . benimle bu yolda yürümek istiyomusun istemiyomusun . oda duzelmiyecek hicbisey yazmis . duygulari kaybolmus tekrar dan gelmiyomus . bende tamam defol o zaman yazdim engelledi beni .
Ben nasil unutucam onu surekli beraberdik bana hep destk oldu ailem oldu nasil unutucam . icim yaniyor . gozlerimden yaslar süzülüyor surekli . butun enerjim kayboldu kalkamiyorum yerimden . Hala cok seviyorum kizlar
sanki daha sevemem gibi geliyo ..aklima surekli anilar geliyor21 yasindasin yahu daha ne sevgililer gececek gonlunden hayatindan bosver gitsin..
Unutulur gider hatirlamazsiniz bile. Ben 20 yasindayken kimle ciktigimi bile hatirlamiyorum adi neydi derseniz valla soyleyememunutabilirmiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?