Bir defa iliskiye ara verelim diyen kimse aslında bitirmek istiyor ama direkt demeye çekindiği için biraz da suçu karşıya yıkmak istediğinden önce ara verelim diyor. Sonra az daha zaman kazanmış oluyor ayrılmak icin.binevi iliskinin biteceğine ön hazırlık yapıyor senin açından. Sen o soruyu sormasan zaten o bitirecekti ama o cesaret de yüzde doksanında olmadığı icin senin ayrılalım demeni bekleyecekti yine.
Simdi ben bunlari niye yazdım cunku benzerini cok eskiden yaşamış birsürü arkadaşım var. Bosuna suan kendi kendini yiyorsun yok sormasam bitmez miydi acaba üstüne mi gittim falan filan. İnan ki hepsi boş çünkü seven adam ne olursa olsun ara falan veremez iliskiye. He diyelim gözü döndü verdi arayı , sen sorduğunda yumuşar yada kestirip atamazdı. Büyük ihtimalle yine bildiğini yapıp en güzel zamanlarını ah vah la geçireceksin ama ben yine de uyarmak istedim, inan ki geçiyor ve yıllar sonra ne kadar aptalmışım böylesi biri için mi üzülmüşüm diyorsun. Gez çık dolaş kendine vakit ayır, tum gününü melankolik olarak onu düşünerek geçirme. İlk bir ayı atlattın mı tamamdır gittikçe daha az aklına gelecek ve bir gün onu düşünmeden uyanacaksın sabaha