İlişkim hakkında büyüklerimden tavsiye almak istiyorum ilişkide ilgisizlik

defneevrl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
25
-11
36
21
Merhaba öncelikle herkese 2 yılı geçen bir ilişkim var ikimizde daha öğrenciyiz üniversite okuyoruz aynı şehirde benim ilişkimde yaşadığım problem şu erkek arkadaşımla çok az zaman geçiriyoruz ve onun bana ilgisi az geliyor. O hem çalışıyor hem de zor bir bölüm okuyor o yüzden çok boş zamanı olmuyor sınav zamanları günlerce bulunmadığımız oluyor sınavlar var diye onları anlıyorum zaten benim de sınavlarım oluyor ama sınavlar var yokkende sadece haftada 1 defa buluşuyoruz zaman geçiriyor diğer günler de görüyorum onu ama okulda o da aynı bölümde olduğumuz için ve bu bana çok yetersiz geliyor yazın desen ikimizinde ailesi farklı şehirlerde yazında buluşup zaman geçiremiyoruz acaba benle ilgilenmiyor sevmiyor mu diye düşünmeye başladım bi ara tribe girmiştim ayrılsam mı acaba diye sonrasında biz kavga edince hemen geliyor konuşmak için diye düşündüm ve aynı zamanda bulunduğum yerde ben yalnızım tek yaşıyorum ve yakın arkadaşım da yok tek yakın olduğum erkek arkadaşım var burada bu konuları onla konuştuk ama bu konuda bana destek olduğunu hissetmiyorum mesela benle daha fazla zaman geçirebilirdi veya birlikte ders çalışmaya gitmemiz bile zaman geçirmek bence bu cümleyi demiştim ona bir de hemen savunmaya geçti ben yetersiz miyim diye kafam bu konuda karışıyor bazen çocuk gerçekten seviyor hayat şartlarından dolayı mı böyle yoksa ilişki bitmeli mi BÖyke devam etmez mi diye büyüklerimden tavsiye almak istiyorum

Öncelik ilişki değil okulu bitirip meslek edinmek olmalı. Çocuk hem zor bölüm okuyormuş hem de çalışıyormuş. Ne yapsın 7/24 dibinde mi olsun? Aynı evin içinde bile eşimle günlerce görüşemediğim oluyor. Aynı okulda aynı bölümdesiniz zaten okulda da sıklıkla görüşüyorsunuzdur. Arkadaşlığınızı birbirinizi boğmadan devam ettirin.

Zaten aynı okulda aynı bölümdeymişsiniz, okul dışında da anladığım kadarıyla çalışıyor. Ne etsin bu çocuk bacım 24 saatini sana ayıramaz ki
Ben bana 24 saatini ayırsın diye düşünmüyorum ana mesela daha fazla buluşabilirdik haftada 2 defa bile olabilirdi hem çok az buluşuyoruz hem de konuşmuyoruz bile bazı günler sabah okul sonra iş sonra direkt uyuyor hiç konuşmadığımız günlerde oluyor

Ben o anlamda demedim zaten ama dediklerim daha farklı anlaşılmış daha fazla zaman ayırma daha iyi bir iletişim olabilirdi benim açımdan

Zaten aynı okuldasınız daha ne istiyorsunuz çocuk hangi birine yetişsin? Valla ayrıl sen çocuğa iyilik yapmış olursun..

Canım biraz akışına bırakıp arkadaş edinmeye bak, etkinliklere kulüplere katıl. Sevgilinden çok biraz çevreye ihtiyacın var bence ve bu yaşlarda bunu çooik kolay edinirsin.
Ya şöyle benim bölümünde az insan var ve kafa dengi değiller birkaç tane arkadaşım var ama sadece arkadaş yakın değiliz kendimi yakın hissedinileveğin kafama uyan arkadaş bulamadım

Ya şöyle benim bölümünde az insan var ve kafa dengi değiller birkaç tane arkadaşım var ama sadece arkadaş yakın değiliz kendimi yakın hissedinileveğin kafama uyan arkadaş bulamadım
Tanıdıklarla bile olsa bir kaç workshop olur atölye olur kulüp ya da dans olur eğlenceli ne bulursan dahil ol bence. Bulamadım diyip çekilme bulursun.

Peki ne zaman dinlensin ne zaman ders çalışsın ne zaman arkadaşlarıyla ailesiyle görüşsün? Hayatında sadece sen yoksun ki.

Evli ve ilgisizlikten dertli biri olarak diğer arkadaşlara katılmıyorum anladığım kadarıyla senin sorunun sadece bulusmama değil telefon üzerinde de iletişimsizlik vakit yaratmak isteyen her zaman bir yolunu bulur en basiti bu adam tuvalete mı gitmiyor gün için sohbet olmasa bile tuvalette seni özlüyorum seni çok seviyorum gibi mesajlar atmak ne kadar zor olabilir daha sevgiliyken aklında sorular varsa uzaklaşmalisin ki seninde onu istemen yanlız oluşun eminim ki aile hayatinda yada okuldan önceki hayatında karşına çıksa bu buluşmaları falan farketmezdin bile birazdan kaçan kovalanır olayı kendinize yazık etmeyin lütfen hepimiz ailelerimizin kiymetlileriyiz başka bi insanın söylemediği atmadığı bir adım bizi üzmesin onlar kaybeder senin kaybedicek İnan hiç birşeyin yok kendini kötü ve yanlış hissetme

Tanıdıklarla bile olsa bir kaç workshop olur atölye olur kulüp ya da dans olur eğlenceli ne bulursan dahil ol bence. Bulamadım diyip çekilme bulursun.
Bu konuda başka tavsiyen var mı ben karakter olarak öyle herkesle anlaşabilen bir insan değilim insanlar beni ilk gördüğünde ciddi mesafeli durduğumu söylerler ama böyle yakın olduğumda öyle birisi değilimdir

Aynen öyle ya mesela şöyle çocuk bana soğuk değil kavga ettiğimizde direkt yanıma geliyor konuşmak için soğuk yapmıyor ama mesela işe gittiği bulunmadığımız bir gün telefonda 15 dakika olsa bile konuşabiliriz anladın mı konuşuyoruz genelde ama bazı zamanlar konuşmadığımız günler oluyor o benim yalnız olduğumu biliyor bu konuda daha hassas davranabilirdi bana karşı bizim 3 ay önce tanışma yıldönümünüz vardı öncesinde konuşmuştuk bi buluşma yapalım o gün sohbet ederiz diye o günden birkaç gün önce hasta oldu işe gidemedi iyileşince sürekli işe gitti ertelediği için bana ben hangisine yetişeyim diyor meselama gerçekten daha hassas olabilirdi ben burda tekim ailem yok yakın arkadaşım da yok her şeyi tek başıma yapıyorum ve zorlanıyorum daja yaşım da çok genç

Aklıma şu da geldi benim burda ailem yok arkadaşım yok diye bana bağlı bana bağımlı diye mi düşündü acaba kendi kafasında ondan mı kendini geriye çekti diye düşündüm

Aklıma şu da geldi benim burda ailem yok arkadaşım yok diye bana bağlı bana bağımlı diye mi düşündü acaba kendi kafasında ondan mı kendini geriye çekti diye düşündüm
Onun ailesi nerde yada arkadaşları falan var mi

Aklıma şu da geldi benim burda ailem yok arkadaşım yok diye bana bağlı bana bağımlı diye mi düşündü acaba kendi kafasında diye de düşündüm
Onun ailesi nerde yada arkadaşları falan var mi
şöyle onun burada birkaç tane arkadaşı var 4-5 tane falan aralarından 2 tanesiyle yakın iyi anlaşıyor onlarla da pek buluşmuyor zamanı olmadığı için belki 2 ayda bir çıkıyordur onun da ailesi yok yanında

Bence boşuna çabalama sende arama mesaj atma buluşalım deme ondan bekle ilk adimlari buna rağmen sana ulasmiyorsa zaten zamanla biter buda en hayırlısı olur belkide senin cabana alıştı o ilgiyi görmeyince kendi cabaliycak

Öyle denicem o muhtemelen benim ona soğuk yaptığımı görünce sürekli sorup durur ne oldu ne oldu diye hep öyle yapıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…