İlişkim hakkında ne yapacağımı bilmiyorum :(

ececeseyler

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
13
1
6
35
İstanbul
Aklım çok karışık. Son zamanlarda o kadar değişti ki ne yapacağımı bilmiyorum. O ilgili sevgili kayboldu, yerine soğuk biri geldi. Hala beni sevdiğini söylüyor fakat dışardan bakanlar bu ilişkinin yürümeyeceğini söylüyor. Arkadaşları da beni sevmiyor. Ben çok kıskancım mesela onunsa umrunda değil. Kızlar yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Gerçi hiçbir şey umrunda değil tam bir gamsız. Birbirimize saygımız kaldı mı belli bile değil. Sürekli dalga geçiyoruz artık birbirimizle. Onu kaybetmek istemiyorum ama. Aynı üniversiteye gidiyoruz. O kadar bağlandım ki ayrılırsam okula nasıl gideceğimi bile bilmiyorum. Onu başkasıyla düşünmek beni delirtiyor zaten. Lütfen yardım edin napayım bilemiyorum

Bazen disardan 3.üncü bir kisi sizin görmediklerinizi görebiliyor. Bence sizin birlikteliginizde saygi kalmamis bana göre saygi olnayan yerde sevgide olmaz

birbirimizle dalga geçiyoruz derken ne gibi şeyler mesela ? yani çok sulu olaylar oluyorsa aranızda bir saygı kalmadıysa bu ilişki bir süre sonra cıvımaya başlar. bir de çok mu fazla sıkılıyorsun sanki kıskançlık konusunda bu da onu bıktırmış olabilir

Öncelikle dışarıdan görenler doğruyu, gerçeği sizden çok daha iyi göreceklerdir bundan emin olabilirsin.Sende bağlılık sevgi yada aşk var.Bitmiş olsa bile bunların etkisi ilişkinde mutlaka vardır.Eski güzel günlerin gelir, mutluluklar, yaşanmışlıklar vs.Aynı okulda olmasan bağlılık biteceği için bu çocukla sevgili olmak istemiyorsun.Oysa sevsen böyle olmaz.Saygı bitmişse her şey bitmiştir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Genelde onu tanıdığımdan beri böyle dalga geçiyor ve sinirleniyorum. Ama sevdiklerine böyle yaptığını söylüyor. Bazen o dalga geçince bende karşılık veriyorum. Kıskançlık da şöyle diyorum arkadaşın olucak tabi ki ama seviyeli ol kızlarla. Sonra gelip bana kızlarla ilgili şeyler anlatıyor. O yüzden bende sürekli şüphe duyuyorum. Onun yüzünden bu kadar kıskanç olmaya başladım aslında

canım bak ilgi yoksa kaldır çöpe at. benimle ilgilenmeyen sevgisini hissedemediğim adamla ben nasıl mutlu olayım? istediği kadar seni seviyorum desin, lafla her şey o kadar kolay ki. sen mutlu değilsen için sürekli huzursuzsa ne anlamı kalır o adamın varlığının? bir de şunu söyleyeyim, herkesin yokluğuna alışıyor insan. yapamam edemem hikaye. canın yana yana alışıyorsun. biriyle olup yalnız hissetmektense tek başıma yalnızlığı milyon kez tercih ederim.

Aslında dışardan görenler biraz taraflı olabiliyor. O yüzden emin olamıyorum. Ama sonuçta aklım karışıyor. İnsanların dedikleri beni çok etkiliyor o yüzden sürekli olay çıkıyor. Ama düşündüm bunu onu seviyorum, o da sevdiğini söylüyor. Saygı azaldı zamanla ama belki düzelebiliriz diye umut ediyorum. Teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için. Düşüneceğim tekrardan.

Haklısınız. Eskisi gibi olacaksa o ilgili adama dönecekse olur yoksa dediğiniz gibi alışacağım yokluğuna. Onunla konuşmaya karar verdim. Artık yalnız hissetmek istemiyorum. Bundan sonrası ona kalmış.

Cnm bnm bnce senin silkelenmeye w sewgnin n oldgnu hatrlamya ihtycn war sürekli huzursuz olduğunu düşüncek olrsak sewgi güven weren insana duyulur bnce sadce alışkanlık haline gelmiş sndeki duygu o olmadan yapamam die bişe yk o yokken napiodun sn yne aynı sn olmaya dewam et eğilme ezilme w ck düşünme en azından ona bunu yanstma erkeklr bu durumu ck güzel kullaniolar n yazikk ki....

Yansıtmamaya da çalıştım ama sonunda konuştuk iyice. Ben çok takıyorum çünkü kafama. Şimdi düzgün davranıyor durumun ciddi olduğunu anladı. İnşallah böyle devam eder. Teşekkür ederim canım. En kötüsü sevgilim olmasa da hep yakın arkadaşımdı. Bunu kaybetmek kolay olmaz tabi ki.

saygının kalmadığını neden düşünmüyorsunuz? size kötü lakırdılar mı ediyor? bence bir süre soğuk olun öyle peşinden gitmeyin, araya biraz zaman girsin sonra düşünün bu vakit içinde, kararlarınızı konuşun. açıkk olun ama. açıkça söyleyin bu ilişkiyi kurtarmak için çabalayacak mısın yoksa bitirelim mi herşeyi diiyin

Yani sürekli dalga geçiyordu mesela, kırılıyordum. Söyledim de. Arkadaşının yanında da yapıyordu. Arkadaşı da dedi saygı duymadığını ona yapamayacağını bu ve benzeri şeyleri. Sonra konuştum oturup zaten. Sürekli birlikteyiz. Bir karar vermemiz lazımdı. Şimdi iyi davranıyor ama sürüp sürmeyeceği önemli bundan sonra. Teşekkür ederim yorumunuz için.

ilişki bitme noktasına doğru gelmiş. artık bişeyler yok olmuş anlattığına göre. daha da sürdürüp fedakarlık yapıp kendini yıpratma derim. adam umursamıyor bile seni sanırım. sende onu umursama. yol yakınken bitir.

Konuştum. Sonuçta 7 aylık bir ilişki hemen kesip atmak kolay olmuyor. Aslında çoğu şeyi umursadığını fakat belli etmediğini söyledi. Eskiden yaşadıklarından ötürü böyleymiş. Şimdi bakıyorum nasıl gidecek diye hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…