- Konu Sahibi ececeseyler
-
Bazen disardan 3.üncü bir kisi sizin görmediklerinizi görebiliyor. Bence sizin birlikteliginizde saygi kalmamis bana göre saygi olnayan yerde sevgide olmaz
Aklım çok karışık. Son zamanlarda o kadar değişti ki ne yapacağımı bilmiyorum. O ilgili sevgili kayboldu, yerine soğuk biri geldi. Hala beni sevdiğini söylüyor fakat dışardan bakanlar bu ilişkinin yürümeyeceğini söylüyor. Arkadaşları da beni sevmiyor. Ben çok kıskancım mesela onunsa umrunda değil. Kızlar yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Gerçi hiçbir şey umrunda değil tam bir gamsız. Birbirimize saygımız kaldı mı belli bile değil. Sürekli dalga geçiyoruz artık birbirimizle. Onu kaybetmek istemiyorum ama. Aynı üniversiteye gidiyoruz. O kadar bağlandım ki ayrılırsam okula nasıl gideceğimi bile bilmiyorum. Onu başkasıyla düşünmek beni delirtiyor zaten. Lütfen yardım edin napayım bilemiyorum
birbirimizle dalga geçiyoruz derken ne gibi şeyler mesela ? yani çok sulu olaylar oluyorsa aranızda bir saygı kalmadıysa bu ilişki bir süre sonra cıvımaya başlar. bir de çok mu fazla sıkılıyorsun sanki kıskançlık konusunda bu da onu bıktırmış olabilir
Aklım çok karışık. Son zamanlarda o kadar değişti ki ne yapacağımı bilmiyorum. O ilgili sevgili kayboldu, yerine soğuk biri geldi. Hala beni sevdiğini söylüyor fakat dışardan bakanlar bu ilişkinin yürümeyeceğini söylüyor. Arkadaşları da beni sevmiyor. Ben çok kıskancım mesela onunsa umrunda değil. Kızlar yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Gerçi hiçbir şey umrunda değil tam bir gamsız. Birbirimize saygımız kaldı mı belli bile değil. Sürekli dalga geçiyoruz artık birbirimizle. Onu kaybetmek istemiyorum ama. Aynı üniversiteye gidiyoruz. O kadar bağlandım ki ayrılırsam okula nasıl gideceğimi bile bilmiyorum. Onu başkasıyla düşünmek beni delirtiyor zaten. Lütfen yardım edin napayım bilemiyorum
Öncelikle dışarıdan görenler doğruyu, gerçeği sizden çok daha iyi göreceklerdir bundan emin olabilirsin.Sende bağlılık sevgi yada aşk var.Bitmiş olsa bile bunların etkisi ilişkinde mutlaka vardır.Eski güzel günlerin gelir, mutluluklar, yaşanmışlıklar vs.Aynı okulda olmasan bağlılık biteceği için bu çocukla sevgili olmak istemiyorsun.Oysa sevsen böyle olmaz.Saygı bitmişse her şey bitmiştir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım bak ilgi yoksa kaldır çöpe at. benimle ilgilenmeyen sevgisini hissedemediğim adamla ben nasıl mutlu olayım? istediği kadar seni seviyorum desin, lafla her şey o kadar kolay ki. sen mutlu değilsen için sürekli huzursuzsa ne anlamı kalır o adamın varlığının? bir de şunu söyleyeyim, herkesin yokluğuna alışıyor insan. yapamam edemem hikaye. canın yana yana alışıyorsun. biriyle olup yalnız hissetmektense tek başıma yalnızlığı milyon kez tercih ederim.
Cnm bnm bnce senin silkelenmeye w sewgnin n oldgnu hatrlamya ihtycn war sürekli huzursuz olduğunu düşüncek olrsak sewgi güven weren insana duyulur bnce sadce alışkanlık haline gelmiş sndeki duygu o olmadan yapamam die bişe yk o yokken napiodun sn yne aynı sn olmaya dewam et eğilme ezilme w ck düşünme en azından ona bunu yanstma erkeklr bu durumu ck güzel kullaniolar n yazikk ki....
saygının kalmadığını neden düşünmüyorsunuz? size kötü lakırdılar mı ediyor? bence bir süre soğuk olun öyle peşinden gitmeyin, araya biraz zaman girsin sonra düşünün bu vakit içinde, kararlarınızı konuşun. açıkk olun ama. açıkça söyleyin bu ilişkiyi kurtarmak için çabalayacak mısın yoksa bitirelim mi herşeyi diiyin
ilişki bitme noktasına doğru gelmiş. artık bişeyler yok olmuş anlattığına göre. daha da sürdürüp fedakarlık yapıp kendini yıpratma derim. adam umursamıyor bile seni sanırım. sende onu umursama. yol yakınken bitir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?