- 12 Mayıs 2020
- 2.078
- 2.535
- 63
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
böyle bir konu daha görmüştüm o sizmiydiniz bilmiyorum ama buradan anladığım kadarıyla sizin söylediğiniz cümleye alınmış ,siz tekrar barışmışsınız bence bu meseleyi unutup önünüze bakınMerhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdimve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Bu kız unutmaya hazır da oğlan manyakböyle bir konu daha görmüştüm o sizmiydiniz bilmiyorum ama buradan anladığım kadarıyla sizin söylediğiniz cümleye alınmış ,siz tekrar barışmışsınız bence bu meseleyi unutup önünüze bakın
ahahahah nickom bizim avukatlar çok akıllı antepte tanındık kişilerBu kız unutmaya hazır da oğlan manyak
Bu avukatlar hep böyle, hiç çekemem
Gerçi sizin avukat nasıl
Tuh bekar kardesimde yokahahahah nickom bizim avukatlar çok akıllı antepte tanındık kişiler
büyük kaçar kız bunlar en küçüğü 40 küsürTuh bekar kardesimde yok
büyük kaçar kız bunlar en küçüğü 40 küsür
Yaşım çocuk mu. daha küçülüp cebinize gireyim 24üm 25 olucam.Kusura bakma ama aklın fikrin ilişkilerde evlilikte.
Hayır yaşın da daha çocuk.
İlla biri mi olmalı hayatında ?
Yaşın değil davranışların çocuk.Yaşım çocuk mu. daha küçülüp cebinize gireyim 24üm 25 olucam.
tamam size göre öyle ve ben memnunum. ben de sizin hakkinizda ayni seyi dusundum yorumunuzdan sonra. o kadar kisi yorum yapti cogu yapici. sizinki kisiligime hakaret olayla alakasi yok ama sizin de kisiliginiz bu demek kiYaşın değil davranışların çocuk.
yok .. bisi yasamadik yanicinselliğiniz nasıl?????
Davranışların olgun değil MalesefYaşım çocuk mu. daha küçülüp cebinize gireyim 24üm 25 olucam.
Alınacak engellenecek ne var ki..Merhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdimve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Ay aşırı abartmış ya.Ya bi surec vardi. baska biri tutucam bin lira tutar mi tutmak dedim. vay ben bunu nasil derim o bin liralik adam miymis cok dokunmus oyle dedi.
halbuki ben piyasayi bilmedigimden dedim. onceki konumda para muhabbeti yapmami kadinlar cok itici buldu 10 kisiden 8 i nerdeyse... sucu kendimde gordum o yuzden.
Üslup ??Yaşım çocuk mu. daha küçülüp cebinize gireyim 24üm 25 olucam.
Merhaba kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?