iliskim nasil gorunuyor

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Merhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdim ve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var

Ben gururuna dokunan şeyi anlamadım. “Avukat bin TL tutar mı?” sorusunda neye takıldı? Yani 1 ay konuşmayacak kadar gururuna dokunmuş ya..

Gözükmüyor. Böyle ilişki olmaz çünkü bir tarafın itelemesiyle devam eden.
o surekli bu sehire geliyodu beni gormek icin. sacma bi telefon gorusmesiyle ne hale geldi anlamadim...
bi yandan istemese neden devam etsin diyorum kendimi mi kandiriyorum, bu sefer olmasini cok istiyordum hala da istiyorum

yok hayir. baska birini dusunmustum onu degil.
o az buldu bin lirayi galiba kotu bi niyetim yoktu ama yanlis soyledim muhtemelen
bunda bozulacak ne var yahu, her gün avukatlarla işimiz mi var bilmek zorunda mıyız ücretlerini? en fazla güler geçersin bin lira olur mu diye piyasadan anlamayan insana. bloklamak vs büyük hareketler. hiç olgun bir adam gibi gelmedi gözüme.

Ya bi surec vardi. baska biri tutucam bin lira tutar mi tutmak dedim. vay ben bunu nasil derim o bin liralik adam miymis cok dokunmus oyle dedi.
halbuki ben piyasayi bilmedigimden dedim. onceki konumda para muhabbeti yapmami kadinlar cok itici buldu 10 kisiden 8 i nerdeyse... sucu kendimde gordum o yuzden.

Bence adam seninle zaman dolduruyor .ya da srn bu kadar çok seviyorsun ısrar ediyorsun diye devam ediyor. Zaten başka şehirlerdeymişsiniz Gerçekten seven adam başka şehirde de olsa her fırsatta swni arar sorar yanına gelir

Ama dun neden seviyorum dedi ki bunlari anlamiyorum basina silah mi tuttuk sen olmazsan biterim mi dedim hayir... gitsin yani.
aslinda geliyor hep, simdi de gelme planlari yapiyor mesaj cekiyor ariyor ama eskiden hep cok mutlu oldugunu sevdigini falan soylerdi suan o yok...

belki.işleri yoğun. Belki kafasına takılan başka sorunları var. O zaman ne olduğunu anlamak için ona sor neden böylesin diye

Ay bence yurumeyecek bir iliski. Yani anlattiginiz gibiyse bunda alinacak bir sey yok. Bende mimarim. Piyasayi bilmiyor bu der gecerim. En sevdigime böyle trip atmam. Kacacak yer ariyordu bence. Siz yazinca e hadi bir bakalim dercesine geri dönmüş. Ayrica beni seviyor musun sorusu da cok garip olmus. İnsan duymak istediği seyin sorusunu neden sorarki? Hissediyorsa o soyler zaten

Sevgilin gereksiz ego ve kaprisi olan biri
Sende burda konu açtın yazma ulaşma diye sebepler sunduk ama yine mesaj atıp barışmışsın
Senin itelemenle sürem bir ilişki ne kadar şirin görünebilir
Artık en ufak kelime yanlışında sana tripten dağlar örecek bir sevgiliye sahipsin
Soğuk diyorsun tabi soğuk olur senin zorlamanla senin çabanla oldu o yüzden kıymet bilmeyecek yine
Yaşa ve gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…