- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Ben gururuna dokunan şeyi anlamadım. “Avukat bin TL tutar mı?” sorusunda neye takıldı? Yani 1 ay konuşmayacak kadar gururuna dokunmuş ya..Merhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdimve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
yok hayir. baska birini dusunmustum onu degil.neye bozulduğunu anlamadım adamın ben hiç. onu avukat diye tutup vereceğiniz parayı mı çok buldunuz?
o surekli bu sehire geliyodu beni gormek icin. sacma bi telefon gorusmesiyle ne hale geldi anlamadim...Gözükmüyor. Böyle ilişki olmaz çünkü bir tarafın itelemesiyle devam eden.
Hala anlamadimyok hayir. baska birini dusunmustum onu degil.
o az buldu bin lirayi galiba kotu bi niyetim yoktu ama yanlis soyledim muhtemelen
bunda bozulacak ne var yahu, her gün avukatlarla işimiz mi var bilmek zorunda mıyız ücretlerini? en fazla güler geçersin bin lira olur mu diye piyasadan anlamayan insana. bloklamak vs büyük hareketler. hiç olgun bir adam gibi gelmedi gözüme.yok hayir. baska birini dusunmustum onu degil.
o az buldu bin lirayi galiba kotu bi niyetim yoktu ama yanlis soyledim muhtemelen
Ya bi surec vardi. baska biri tutucam bin lira tutar mi tutmak dedim. vay ben bunu nasil derim o bin liralik adam miymis cok dokunmus oyle dedi.Hala anlamadim
Bence adam seninle zaman dolduruyor .ya da srn bu kadar çok seviyorsun ısrar ediyorsun diye devam ediyor. Zaten başka şehirlerdeymişsiniz Gerçekten seven adam başka şehirde de olsa her fırsatta swni arar sorar yanına gelirMerhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdimve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Ama dun neden seviyorum dedi kiBence adam seninle zaman dolduruyor .ya da srn bu kadar çok seviyorsun ısrar ediyorsun diye devam ediyor. Zaten başka şehirlerdeymişsiniz Gerçekten seven adam başka şehirde de olsa her fırsatta swni arar sorar yanına gelir
Hukuki surecimi ona kitliyorum sanar diye dusundumTamam da sevgilin avukatsa neden başka bir avukata ihtiyaç duydun?
Adam buna bozulmuştur bence.
Senden de para alacak değil ya.
Ama dun neden seviyorum dedi kibunlari anlamiyorum basina silah mi tuttuk sen olmazsan biterim mi dedim hayir... gitsin yani.
aslinda geliyor hep, simdi de gelme planlari yapiyor mesaj cekiyor ariyor ama eskiden hep cok mutlu oldugunu sevdigini falan soylerdi suan o yok...
Niye öyle düşündün ki?Hukuki surecimi ona kitliyorum sanar diye dusundumo yuzdendi sirf..
Ben bu üyeyi hatırlıyorum galiba adam ben bin liralık adam mıyım diye atarlanıp engel atmıştı.Hala anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?