- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
adamın da sizin de para muhabbeti yapmanız çok itici.Ya bi surec vardi. baska biri tutucam bin lira tutar mi tutmak dedim. vay ben bunu nasil derim o bin liralik adam miymis cok dokunmus oyle dedi.
halbuki ben piyasayi bilmedigimden dedim. onceki konumda para muhabbeti yapmami kadinlar cok itici buldu 10 kisiden 8 i nerdeyse... sucu kendimde gordum o yuzden.
niye ben ittiriyormusum gibi gozukuyor kiadamın da sizin de para muhabbeti yapmanız çok itici.
bin liralık adam mıyım demesi de iğrenç.
bu iş yürümez siz ittir ittir nereye kadar.
yani soylemistim su markada su ceket var cok istiyorum diye almis. bu kadar...O kadar uzaktan nasıl ceket beğendin de sana aldı, adama link mi attın?
Bana da burası ilginç geldi.
Ayrıca durup dururken ghosting yapan insandan hayır gelmez. Bu adamda seni çeken ne var ki?
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu
gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi
3 aylık sevgiliden pahalı hediye istemekte bana garip geliyor. Adama markasını ve ceketi söyleyerek beklenti içinde olduğunuzu gözüne sokmuşsunuz resmen. Buradan bakınca sizde pek normal gelmediniz bana.istedigim ceket de pahali bi seydi iki kelime ettirmeden gidip almis bana. belki biraz dusunuyodur beni diye heveslenmistim...
adamın da sizin de para muhabbeti yapmanız çok itici.
bin liralık adam mıyım demesi de iğrenç.
bu iş yürümez siz ittir ittir nereye kadar.
Onca yıldır hayatıma kaç tane adam girdi ömrümde dememisimdir "şu marka şu ceket çok istiyorum " diye. Çok istiyorsan al kendine, böyle söyleyerek adamdan istemiş gibi olmuşsun,Adam da almış.yani soylemistim su markada su ceket var cok istiyorum diye almis. bu kadar...
Yani durduk yere,size açıklama zahmetine bile girmeden sizi bloklayan bir adama ulaşmış,yeniden ilişkiye ikna etmişsiniz . Oradan bakınca kim ittiriyor gibi geliyor size?niye ben ittiriyormusum gibi gozukuyor kio da ugrasiyor sadece su telefon olayindan sonra bi sogukluk girdi ister istemez.
Eski konunuzda olayı böyle anlatmışsınızyok hayir. baska birini dusunmustum onu degil.
o az buldu bin lirayi galiba kotu bi niyetim yoktu ama yanlis soyledim muhtemelen
Evet boyle zaten aksini yazmamisimEski konunuzda olayı böyle anlatmışsınız
2.5 aydir gorustugum bi erkek arkadasim vardi her sey iyi guzeldi.
cok guzeldi bence... ben oyle dusunuyordum.
konumu okuyanlar bilir isle alakali bazi sorunlar yasadim, kendisi de avukat. ben de ona soruyordum sunu soyle yapsam nasil olur vs diye.
beni yanlis anladi cok yanlis anladi. aliriz hakkini dedi ben de ikimiz mi alicaz seni mi tutayim avukat bin lira tutar mi ki, alacagim zaten az falan dedim. bunun nesine alindi anlamadim ben bin liralik adam miyim dedi engelledi beni whatsapptan.
sagolun fikriniz icin ❤Onca yıldır hayatıma kaç tane adam girdi ömrümde dememisimdir "şu marka şu ceket çok istiyorum " diye. Çok istiyorsan al kendine, böyle söyleyerek adamdan istemiş gibi olmuşsun,Adam da almış.
Bence bu bile başlı başına soğuma sebebi.
Hadi gezerken vitrinde bakıp beğendiğin bir ceket olsa , farkedip alsa şık bir davranış olabilir ama siz bildiğiniz siparis vermişsiniz.
Adamda iş yok ama sizin davranışlar da normal değil bence..
Yani durduk yere,size açıklama zahmetine bile girmeden sizi bloklayan bir adama ulaşmış,yeniden ilişkiye ikna etmişsiniz . Oradan bakınca kim ittiriyor gibi geliyor size?
Ya bi surec vardi. baska biri tutucam bin lira tutar mi tutmak dedim. vay ben bunu nasil derim o bin liralik adam miymis cok dokunmus oyle dedi.
halbuki ben piyasayi bilmedigimden dedim.
Evet boyle zaten aksini yazmamisim
neyse tesekkur ediyorum konuya olan ilginizden dolayi iyi gunler sagolun ☺
Farklı anlatıyor konuyu. Direk adama demiş bin lira tutar mı diye eski konusuna bakınTamam da sevgilin avukatsa neden başka bir avukata ihtiyaç duydun?
Adam buna bozulmuştur bence.
Senden de para alacak değil ya.
gercekten artik o kadar emin olamadim ki... saldim zatenErkeklere :) “Beni seviyor musun?” :) diyerek:))))))) kendinizi :) degersizlestirmeyin :))))))) kıymetsizlestirmeyin. :)
ona alınmamıştı sanki ben eski konunuzu hatırlıyorum siz yanınızda avukat varken başkasını düşündüğünüz için bozulmuştuyok hayir. baska birini dusunmustum onu degil.
o az buldu bin lirayi galiba kotu bi niyetim yoktu ama yanlis soyledim muhtemelen
güzel bişey yaşamak için insan kendisini zorlamaz bişey güzelse zaten güzel gider uğraşmakla olacak bişey değilYa gercekten uzuluyorum bunlari okuyunca gercekten artik normal guzel bi sey yasiyim istemistim. bu da mi gol degil biktim.
Bunun caresi nedir? ayrilmali miyim...
istedigim ceket de pahali bi seydi iki kelime ettirmeden gidip almis bana. belki biraz dusunuyodur beni diye heveslenmistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?