İlişkim tamamen sonlandı

justlikeu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
38
10
88
Eski konulardan da bilinir, eski sevgilim işleri dolasıyla 2 senelik ilişkinin 1 senesinde olmayan bir insandı. Tek başıma yürüttüm bizim için. Son yaşadığım 3 olay beni ayrılığa sürükledi. Ekip özür bile dilememesi, kavga anında ağzından küfür kaçırması, kavga anında eski sevgilisi ile beni kıyaslaması. Son olayda bitirdim. Çok ağladı, şans istedi, elimden geleni yapıcam dedi. Salaklığıma yanayım, tamam dedim. 3 gün süre verdim içimde hiçbir şey yapmayınca yine bitirdim. Aynı şeyler; ağlayarak aramalar, yalvarmalar.. kısa kısa iletişimimiz oluyordu. Böyle 2 hafta sürdü. Günlük rapor veriyor neler yaptığını yapacağını anlatıyordu güzel konuşmalarına ek olarak.
2 haftanın sonunda spontane arkadaşıma gitme planı yaptığım için arıza çıkardı. Bana önceden söyleseydin gitme derdim dedi. Sanırım izin almamı bekliyordu ondan. Bu tartışma o kızla ben söyleyene kadar görüşmeyeceksine gitti. Kabul etmedim öyle saçmalık mı olur. Kızışınca iyice ya o ya ben dedi. Ne onu söyledim ne de arkadaşımı ama o bunu onu seçtin beni bıraktın olarak algıladı.
Beni suçladı. Sevgisizlikle, değersizlikle. Bu hale sen getirdin emeklerine sağlık dedi. Ağrıma gitti.
Bitti her şey attık tamamen. Ama çok merak ediyorum. Pişman olur mu bundan

Gerçekten böyle bir adamın pişman olup dönmesini mi istiyorsunuz? İnsan ne ediyorsa kendine ediyor valla. Akıl fikir diliyorum size.

Kurtulmussunuz daha simdiden boyle yapan ilerde daha beterini yapar geri dönmeyi düşünmeyin bile değmeyecek insanlar icin kendinizi üzmeyin.

Hahahah neden gitme diyormuş?
Ne alaka ya hala ne ilişkisi istiyorsunuz anlamadım?
Evlenseniz evden izin almadan çıkamayacaksınız farkında mısınız?
Muhtemelen evde de ilgisiz davranacak ev çamaşır bulaşık çocuk da size kalacak o da telefonuyla cart cart dolanır evde

Gerçekten toplumumuzun kadınları kadar erkeklerinin de eğitilmesi gerek. Kızlarınıza prenses gibi davranın ki şu yaratık bile denmeyecek hanzoları prens sanmasınlar.

Yani nasıl bir ortamdasınız da bu saygısızlıkların üstüne pişman olup dönmesini istiyorsunuz?

Pişman falan olmaz. Aksine tam da bunun için barışmak istiyordu, suçu attı sana, rahat eder artık. Hayatına mis gibi devam eder.

Ilişkisi biten kadınların sonunda pişman olur mu sozleri beni deli ediyor. Bitmiş kardeşim hala neyin pesindesiniz. Kufur var adam ekiyor umursamıyor. Kadınlarda bu konuda ariza var yapıştı mi bırakmıyorlar pes!

Eski eskide kalır,unutamadigi seyler varsa o zaman hic baslamayacakti yeni bir iliskiye.
Hepimizin yasanmisliklari var,kafasini toplayip sizinle bir yola cikmis olsaydi boyle kiyaslanmalara maruz kalmazdiniz..

Kafasi karisikliga cok yatkin gibi duruyor kimi neyi ozledigini bilmeyen hal ve tavirlar icinde, merak etmeyin kesin yazar...

Asıl bu iliskiden pisman olup artık yoluma bakmaliyim demesi gereken sizsiniz..

Eski sevgiliyle kıyaslamak ne münasebet ya? Kıyasladığı anda "iyi, ona geri dön mutluluklar" deyip ayrılmanız lazımdı. Cinsiyetten bağımsız söylüyorum hiç kimse ilişki yaşadığı insanın yüzüne eskinin iyi yönlerini sayamaz. Çok büyük bir terbiyesizlik.

baştaki olaylara yorum yapmayacağım çünkü gereksizce hepsini unutup affetmişsiniz tekrardan.
fakat son olay bile birinden ayrılmam için çok geçerli bir sebep. şu saçma sapan "bana soracaksın, ben istemezsem arkadaşınla görüşemezsin" tavırlarını gördükten sonra bir "sen kimsin?" diye soramadınız mı. yani birini hayatımıza alınca, arkadaşla görüşmesine bile karışmaya nasıl hak buluyor kendinde bende buna inanamıyorum. hala pişman olur mu ıvır zıvır.. olsa ne olmasa ne.

Arkadaşın mı ben mi? Baştan aşağı okudukça ne kadar ezikçe. Sağlam duran adamlarla olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…