ilişkim var mı yok mu

birderdiolankiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
28
3
1
25
Ablalarım merhaba,eminim benden çok daha tecrübelisiniz. Kafamı karıştıran bir durum var. Sevgilim 26 yaşında ve çok yakışıklı ben de 18 im ve tipim normal sayılır. Farklı bir şehirde eczacılık okuyorum. Onun da bi işi var ve çok yoğun çalışıyor. Genel olarak sık görüşemiyoruz. Görüştüğümüzde genelde sevişiyoruz. Tabi ki başka şeyler de yapıyoruz. Sıkıntım kendisi beni sevdiğini pek dile getirmiyor. Ve benle pek ilgilenemediğini düşünüyorum o yüzden mutsuz hissettiriyor. Bazen ona benle ilgilenmediğini söylüyorum ama kendine bile pek vakit ayiramadigini soyluyor. Aslında istese çok daha fazla ilgilenebilir ama acaba yaştan mı kaynaklı anlamış değilim. Sizce nasıl davranmalıyım

Sevişmek sonuçta bir eylem yani sırf o iş olmuyor diye senden faydalanmamış olmuyor

Uzaksınız, kafası esince gelip kullanabileceği biri var niye ilgi göstersin ki? Orda başka birileri bile olabilir söyliyim canım, gençsin dikkat et. Karşına daha çok kişi çıkacak, hem yakınında olacak hem ilgilenecek..

Cevabı sorunun içinde saklı
‘Görüştüğümüzde genelde sevişiyoruz,beni sevdiğini dile getirmiyor,benimle ilgilenmiyor istese daha fazla ilgilenebilir.’
Sanırım bunları yazdığın halde yaşından dolayı bu ilişkiye objektif bakamıyorsun yazdıklarına göre seninle ilgilenmek yada sevmek gibi bir düşüncesi yok karşı tarafın yukarıda ki yorumlarda yazılmış zaten derdinin ne olduğu belli.

Valla fuckbuddy diyeceğim ama onlarda bile bir arkadaşça paylaşım oluyordur. İlişkiden daha fazla beklentiniz varsa açık açık konuşun, baktınız karşılamaya yanaşmıyor ayrılın gitsin.

Bir daha gorusmeyin böyle iliski olmaz adamın derdi belli. 18 yaşındaki bi kız icin 26 yaşında sevgili bence olmaz. Siz daha cok kucuksunuz toysunuz. Adamın niyeti belli demedi demeyin

Daha 18 yaş ve fuckbuddylik.niye neden yapıyorsun demem, demekde bana düşmez ,
Belki(kesin) heyecanlı bile olur da sonrası sonrası yok kuzum.
Kullandırma kendini!

Dersenki bende keyif alıyorum,yakışıklı adamı aslında ben kullanıyorum ona bişey diyemem.O zaman ilgi sevgi beklememen gerektiğinide bilecek kadar rahat olmalısın.

Ortada bir ilişki yok.net olan bu!
yaşına göre birini bulmalısın.hem aynı yaşlarda aynı açlık seviyesinde olmanız muhtemel olduğu için daha fazla zevk almanda büyük ihtimal!

Fuckbuddysiniz işte.
Ama adam adam değil gitmiş 18 yaşındaki kızla görüşüyor.
Aç gözünü kız aç.
Seni sevdiği yok.
Ama sen de onunla sadece sevişmeyi seviyorsan tabii görüşmeye devam edebilirsiniz.
Yok tersiyse üzülürsün. Bu tür ilişkilerde duygusallığa çok yer verilmiyor.

Ablalarım merhaba,eminim benden çok daha tecrübelisiniz. Kafamı karıştıran bir durum var. Sevgilim 26 yaşında ve çok yakışıklı ben de 18 im ve tipim normal sayılır. Farklı bir şehirde eczacılık okuyorum. Onun da bi işi var ve çok yoğun çalışıyor. Genel olarak sık görüşemiyoruz. Görüştüğümüzde genelde sevişiyoruz. Tabi ki başka şeyler de yapıyoruz. Sıkıntım kendisi beni sevdiğini pek dile getirmiyor. Ve benle pek ilgilenemediğini düşünüyorum o yüzden mutsuz hissettiriyor. Bazen ona benle ilgilenmediğini söylüyorum ama kendine bile pek vakit ayiramadigini soyluyor. Aslında istese çok daha fazla ilgilenebilir ama acaba yaştan mı kaynaklı anlamış değilim. Sizce nasıl davranmalıyım
"Tabii ki başka şeyler de yapiyoruz"
Tabii ki? Yapman gerekeni yapmışsın gibi belirtmen?
Kafanda boyle bi soru varsa zaten ortada bi sorun vardir, ilişki filan da yoktur..

Back
X