- 23 Şubat 2018
- 12
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi izmirli1234
-
Sohbet ettik ama maddi konulara bu kadar dahil olmamıştım açıkçası6 yılı nasıl birlikte geçirdiniz? hiç sohbet etmediniz mi?
Evet dert ediyorum şuan. Çünkü sonrasında her şey daha da geri dönülmez bir hal alacak6 sene boyunca aile,kültür,maddi durum falan düşünmeden flört etmişsiniz. Şimdi bunları düşünmeniz garip.
Bence evliliğe kadar beklemeniz mantıksız zira şimdiden dert etmişsiniz gibi duruyor bakınca
Benim ailem nişanı bile yemekli yapmak istiyorlar , her şeyin en iyisi olacak diyorlar. Nasıl olacak ki benim ailem nişanı yapacak sonra ben ve o çalışıp düğün içim mi para biriktiricez? O zaman benim ailem açısından hoş olmuyor amaO halde aileden beklentiniz olmasın
Beraberce birikim yapın,
Evlilik işini erteleyin...
Sohbet ettik ama maddi konulara bu kadar dahil olmamıştım açıkçası
Bende onu diyorum işte.Dert edinmişsiniz.Bu söyledikleriniz düzelecek iş deg il.Babasi bu yaştan sonra zenginmi olacak mesela?Ya da kaç yaşında insanlar siyasi gorusmu değiştirecek?Sizin canınız isterse içkimi içecek?Evet dert ediyorum şuan. Çünkü sonrasında her şey daha da geri dönülmez bir hal alacak
Benim ailem nişanı bile yemekli yapmak istiyorlar , her şeyin en iyisi olacak diyorlar. Nasıl olacak ki benim ailem nişanı yapacak sonra ben ve o çalışıp düğün içim mi para biriktiricez? O zaman benim ailem açısından hoş olmuyor ama
Neden parazitlik olsun ki? Örf afetlerimizde de bu böyle değil mi ? Evlenirken aileler yardım eder bunun nesi parazitlikmaddi konuya girmiyorum çünkü çok afedersiniz ama evlenirken her şeyi ailelerden beklemeyi ben parazitlik olarak görüyorum. siz de okulunuzu bitirin, çalışmaya başlayın, sevgilinizle gücünüz neye yeterse onu yaparsınız.
beni düşündüren kısım hayat görüşlerinin farklılığı oldu, sizi de düşündürse iyi olur.
Evliliğe maddiyat olarak bakmıyorum ama taktir edersiniz mi maddiyat da evlilikte önemli bir unsurevlenmeyi maddiyat olarak baktığınız sürece zaten yürütemezsiniz!
6 yıllık süreçte takılıp bir başkasının hayatını bu kadar gasp etmek doğru değil
Ne istediğinizi bilecek yaştasınız bari bu saatten sonra bu işi uzatıp da iyice çıkmaza sokmayın hayatlarınızı!
Maddiyat seçtiğin koltukta ya da giydiğin gelinlikte değil. Aileyi geçindirmekte; doğacak çoçuğuna iyi bir yaşam sürdürmekte gerekli olacaktır.Evliliğe maddiyat olarak bakmıyorum ama taktir edersiniz mi maddiyat da evlilikte önemli bir unsur
Yoksa ne yapacak insanlar? Sizin için kole pazarında kendini mi satacak? Şu zihniyetle adamın başını yakmayin.Neden parazitlik olsun ki? Örf afetlerimizde de bu böyle değil mi ? Evlenirken aileler yardım eder bunun nesi parazitlik
Neden parazitlik olsun ki? Örf afetlerimizde de bu böyle değil mi ? Evlenirken aileler yardım eder bunun nesi parazitlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?