• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim yolunda gitmiyor kendimi değiştirmem lazım :/

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
[/B]Kızlar hemen konuya gireym uzun zamandr buraya yazmayı sizlerden fikir edinmyi düşünüyordum kısmet bugüneymş.üç yıllık ilişkim var aramzda bir yaş var öğrencyken tanştık tek bir sorun dışında hiçbir sıkıntımız yok çok şükür.tek sıkıntı da benm :( kızlar ben paranoyaklk derecesnde kıskancım üç yıldır çok bile dayandı kendisi pdrci haliyle insanlarla ilişkisi ama ben o kdar kıskanıyorumki onu facemiş okulda konuşmasymış vs bir kız göreym yanında çıldırıyorm.kendsi ben istiyorum diye hayallernden vazgeçip memleketme atandı.ama bana yetmiyor.kendisine çok güveniyorum daha önce ayrılıklar yaşadık onunla sevgili olmak isteyen kızlar olmş ve erkek arkadaşm o kızlara, hayatımda olursa birtek sahlep olur şuan ayrıyız ama ikimzde biraz kafamızı dinliyoruz ondan başkası olmaz vs diyormuş.ortak arkadaşımız söyledi bunu bana.bizim tartışmalarımız sadece üçüncü şahıslar yüzünden çıkıyor kızlar onu da ben çıkarıyorum.daha önce iki kez ilişkim olmuştu ikisinde de aynı sorunları yaşamıştım.ve nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.bugün yine tartıştık ve tartışma konumuz şuydu: onun yakın bir kız arkadaşı var ve ben okuluna birkaç kez gittiğimde kızla bir türü tanışamadk.dün yine okuluna gitmiştim tam okul çıkışıydı erkek arkadaşm beni bekliyordu okulun kapısında kız da gitmişti ben sinirlendm tanışmak istemiyor mu bu kız ndn beni beklemedi diye bir de erkek arkadaşm kızın bir resmni beğenmşti facede.ben tabii bu konudan da bahsedince çıldırdı.meğer kızla her daim kanka modunda arkadaş değillermiş ve okul çıkşnda karşılaşırlarsa selamlaşıp eve dağılıyorlarmış dün karşılaşmadkları için bnm geleceğimden bahsetmemiş arkadaşına.bu arada kız arkadaşı sevgilimden on yaş büyük ben paranoyak gibi neden tanışmıyo bu kız benle diye sorun yapıyorum.kızlar bugün bu nedenle ciddi ciddi kaybediyordum onu ve bir daha böyle bir şey olmamalı kesnlkle gururu çok incindi çünkü bir dahakine ayrılabilirz :26:
En kısa şekliyle anlatmaya çalıştım kızlar cümleleri toparlayamıyorum dağınık da yazmış olabilirim kusura bakmayın.sizce ne yapmalıyım bir daha böyle bir şey yaşamamak için.neden yapıyorum anlamıyorum erkek arkadşm öyle ortamlara akan bir çock bile değil okulundaki herkes benm için bu şehre geldiğini biiyor.ona çok hakszlk ediyorum vicdan azabı duyuyorum.böyle bir şey yapınca çok üzülüyorum ben de sonra ne yaptm ben diye; ama iş işten geçmiş oluyor.böyle yaptıkça onu kendmden soğutuyorum eskisi gbi bakmıyor bana sanki onun güvenini ve bana karşı azalan sevgisini tekrar nasıl kazanabilirim? Fikirlerinizi paylaşrsanız çok sevinirim...
Ay bu arada çok uzun olmuş özür dilerim her şeyi apaçık yazmak istedm de :26:

Son düzenleme:
Him.. bence önce derin bir düsün, sen neden onu kiskaniyorsun? Eger seçim yapmak zorunda kalirsa birgün, birak digerini seçsin, diye bir söz var.. çünkü senin degerin daha yüksek. Lütfen kendine bunu yapma, ve erkek arkadasinin üzerine fazla gitme.. Bence bunu sadece kendin yapabilirsin, baskasi senin icin yapamaz.. Güçlü ol, ve eger o senin icin seçerse, ki seçmis.. Ozaman sorun yok ortada. Unutma, dogru bir insan bulmak kolay degil.. Basarilar dillerim. Birde, benim bildigim.. erkekler fazla hoslanmaz, bir kizin surekli onu 'takip' ettigi.. üzerine gitmesi..

Him.. bence önce derin bir düsün, sen neden onu kiskaniyorsun? Eger seçim yapmak zorunda kalirsa birgün, birak digerini seçsin, diye bir söz var.. çünkü senin degerin daha yüksek. Lütfen kendine bunu yapma, ve erkek arkadasinin üzerine fazla gitme.. Bence bunu sadece kendin yapabilirsin, baskasi senin icin yapamaz.. Güçlü ol, ve eger o senin icin seçerse, ki seçmis.. Ozaman sorun yok ortada. Unutma, dogru bir insan bulmak kolay degil.. Basarilar dillerim. Birde, benim bildigim.. erkekler fazla hoslanmaz, bir kizin surekli onu 'takip' ettigi.. üzerine gitmesi..

Evet canım haklısın bunu sadece ben yapabilirim.bende kıskançlık sebeplerini araştırıyorum internetten acilen kurtulmam lazım bu durumdan. O da hiç memnun değil tabii,sürekli baskı altında olmaktan :17:

onu kaybetme korkun sana bu paranoyayı yaşatıyor bence.senin için memleketine gelen kişi seni seviyordur.onun seni sevdiğini ve seni bırakmayacağını (inşallah) düşün.rahatla, kendine güven. :34:

Allah ayırmasın.hep mutlu olursunuz inşAllah. :nazar:

sevgiler.

onu kaybetme korkun sana bu paranoyayı yaşatıyor bence.senin için memleketine gelen kişi seni seviyordur.onun seni sevdiğini ve seni bırakmayacağını (inşallah) düşün.rahatla, kendine güven. :34:

Allah ayırmasın.hep mutlu olursunuz inşAllah. :nazar:

sevgiler.

İnşallah canım çok teşekkürler fikirlerin ve iyi dileklern için:31:

Beni anlatmışsın sanki. Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Benim sorunum da bu. onu çok seviyorum ama kıskançlıktan yaptığı her şeyi başka kız var, sen beni aldatıyorsun diye şüpheye kavgaya yoruyorum. Sonra oturup benim için yaptıklarını düşünüyorum, beni sevdiğini düşünüyorum, ona güveniyor muyum diyorum kendi kendimi yiyorum. Ben de bir çözümünü bulamadım. Adam askerde bir gün beni aramadığında dediğim şey bir gün o kızı bir gün beni arıyorsun oldu. Hatta orayı aradım o gün telefon görüşmesine izin vermemişler çavuşları söyledi. Seni tam bilmiyorum canım da benimki tam bir hastalıklı durum. :37: Sevgilim görünüş, karakter, her şeyinle benim hayalimdeki insansın sana aşığım ama şu halini görünce soğuyorum ayrıl bitsin diyorum ama yapamıyorum der.

Beni anlatmışsın sanki. Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Benim sorunum da bu. onu çok seviyorum ama kıskançlıktan yaptığı her şeyi başka kız var, sen beni aldatıyorsun diye şüpheye kavgaya yoruyorum. Sonra oturup benim için yaptıklarını düşünüyorum, beni sevdiğini düşünüyorum, ona güveniyor muyum diyorum kendi kendimi yiyorum. Ben de bir çözümünü bulamadım. Adam askerde bir gün beni aramadığında dediğim şey bir gün o kızı bir gün beni arıyorsun oldu. Hatta orayı aradım o gün telefon görüşmesine izin vermemişler çavuşları söyledi. Seni tam bilmiyorum canım da benimki tam bir hastalıklı durum. :37: Sevgilim görünüş, karakter, her şeyinle benim hayalimdeki insansın sana aşığım ama şu halini görünce soğuyorum ayrıl bitsin diyorum ama yapamıyorum der.

Benimki de hastalık gibi bir şey canım internetten baktım da sağlıksız kıskançlık bu zaten biliyodum da çözümü için bir şey bulamadım ama :43: ne güzel senin erkek arkadaşın ayrılamıyormuş.biz sona geldk artık diye hissediyorum bir dahakine güm :14: o nedenle acil çözüm bulmam lazım :31:

Benimki de hastalık gibi bir şey canım internetten baktım da sağlıksız kıskançlık bu zaten biliyodum da çözümü için bir şey bulamadım ama :43: ne güzel senin erkek arkadaşın ayrılamıyormuş.biz sona geldk artık diye hissediyorum bir dahakine güm :14: o nedenle acil çözüm bulmam lazım :31:

Canım bizim daha 10 ay oldu o yüzden belki düzelirim diye ayrılmak istemiyordur. Düzelmem de lazım. Ben de senin gibi biliyorum beni çok seviyor üzmez, dediğim şeyler mantıklı değil biliyorum ama bir şey dürtüyor. Askerde mümkün mü iki kişiyi idare etmesi. Nasıl mantıksızım burdan yak yani. :(

seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende çok kıskanırım sevgilimi ama Allah a şükür öyle face si kız arkadaşları filan yok bir de onlar olsaydı düşünemiyorum kendimi...Bende birçok kez aşmaya çalıştım bu sorunu kendimi tutucam sinir olsam kıskansam da ona belli etmiycem dedim ama olmuyo işte insan o an mantıklı düşünemiyor kişilikle ilgili bişey çok sevdiğimiz için sahipleniyoruz paylaşamıyoruz başkasına bakmasına başkasıyla samimi olmasına dayanamıyoruz bence konş onunla bende böyle olmak istemiyorum ama dayanamıyorum çok kıskanıyorum de

seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende çok kıskanırım sevgilimi ama Allah a şükür öyle face si kız arkadaşları filan yok bir de onlar olsaydı düşünemiyorum kendimi...Bende birçok kez aşmaya çalıştım bu sorunu kendimi tutucam sinir olsam kıskansam da ona belli etmiycem dedim ama olmuyo işte insan o an mantıklı düşünemiyor kişilikle ilgili bişey çok sevdiğimiz için sahipleniyoruz paylaşamıyoruz başkasına bakmasına başkasıyla samimi olmasına dayanamıyoruz bence konş onunla bende böyle olmak istemiyorum ama dayanamıyorum çok kıskanıyorum de

Benim sevgilim de çok kıskançtır, iş yerinde bardağımdan biri su içse neden senin bardağın der ama çok nadir belli eder kıskançlığını. Asla beni kısıtlamaz ki zaten ben kıskanmaması için çabalırım. Kıskanılmayı da sever ama ben de çok çok aşırıyım artık. Kısıtlıyorum onu, bunalıyor. Huzursuz olmayım diye çabalar üstelik. Bir yere oturmaya gitsek karşı tarafta bir kız olsa ters yönüne oturur, bayan elemanlarla konuşmaz, arkadaşlarımızla iyi geçinmez, kız öğrencilerine bile ters davranır. Ama ben illa bir şey bulurum ve bulduğum her şeyi beni aldatıyorsun diye yorarım :14::14: Kötü beni de çok yıpratıyor, çok yoruyor. :14:

Canım bizim daha 10 ay oldu o yüzden belki düzelirim diye ayrılmak istemiyordur. Düzelmem de lazım. Ben de senin gibi biliyorum beni çok seviyor üzmez, dediğim şeyler mantıklı değil biliyorum ama bir şey dürtüyor. Askerde mümkün mü iki kişiyi idare etmesi. Nasıl mantıksızım burdan yak yani. :(
O kadar mantiksizlasiyoruz iste bazen :( dualar var canm internette okumak lazim aslnda cunku onlardan once kendimize zarar veriyoruz.bir de ben ozguven eksikliginden olabilir mi bu yaptiklarimiz diye dusundum.imkanim olsa psikolojik destek alirdim.senin imkanin varsa al bence canim :)

ya canım k.bakamada aşırı bi kıskançlık seninki sende zaten farkındasın ne güzel.Bende kıskancım tamam seviyoruz sahipleniyoruz ondan bu kıskançlık ama bence bu kadar da olmamalı.Senin kendine güvenin varsa bukadar kıskançlık olmaz.Biraz sevgilini kendi haline bırak senin için çok şey yapmış o yani kıskansan bile ona belli etme bence.

yaaa bendee hiç öyle kıskanç değilimdir, hani çok abartılı durumlarda tabi kıskanırımda bu derece değilimdir olamamda :44:

Gerçi ben biraz safım , çok sevdimmi kolay kandırıyodu beni o şöyle arkadaşım bu böyle arkadaşım diye :9: valla kızlar kendinizi karşıdaki insanın yerine koyun bir günde olsa o nasıl hissediyosa öyle hissedin (Tam bir gün) belki bi etkisi olur nebiliim :44:

hani erkek arkadaşınıza deseniz bir gün benm sana davrandığım gibi davran bana diye konuşsanız, çözermisiniz bilemem ama, belki biraz azaltabilirsinz bu kıskançlık olayını :42:

Benim sevgilim de çok kıskançtır, iş yerinde bardağımdan biri su içse neden senin bardağın der ama çok nadir belli eder kıskançlığını. Asla beni kısıtlamaz ki zaten ben kıskanmaması için çabalırım. Kıskanılmayı da sever ama ben de çok çok aşırıyım artık. Kısıtlıyorum onu, bunalıyor. Huzursuz olmayım diye çabalar üstelik. Bir yere oturmaya gitsek karşı tarafta bir kız olsa ters yönüne oturur, bayan elemanlarla konuşmaz, arkadaşlarımızla iyi geçinmez, kız öğrencilerine bile ters davranır. Ama ben illa bir şey bulurum ve bulduğum her şeyi beni aldatıyorsun diye yorarım :14::14: Kötü beni de çok yıpratıyor, çok yoruyor. :14:

AAyy evet ya biz de kafe ye gittiğimizde falan karşıda kız varsa ters yönde oturur , bir kere atm de sıra bekliyoruz yan tarafta bir kız para göndermeye çalışıyor beceremedi bi yardımcı olabilir misiniz dedi benmki şaşırdı bana baktı bende tamam yardım et dedim tabi o arada kıza nasıl baktıysam kız giderken çok çok teşekkür ederim kusura bakmayın rahatsız ettim falan dedi :1:

O kadar mantiksizlasiyoruz iste bazen :( dualar var canm internette okumak lazim aslnda cunku onlardan once kendimize zarar veriyoruz.bir de ben ozguven eksikliginden olabilir mi bu yaptiklarimiz diye dusundum.imkanim olsa psikolojik destek alirdim.senin imkanin varsa al bence canim :)

Psikolojik destek değil de kendi kendimi telkinle yenmeye çalışıyorum. Ne tür dualar canım araştırmadım hiç. Özgüven eksikliği değil de aşırı sevme, kaybetme korkusu bence. Düşünüyorum da ne olur diyorum aldatsa, ya da başkasına baksa sonuçta o beni gözden çıkarmış ayrılırım biter diyorum düşüncesi bile perişan ediyor beni. Bence ben ayrılmak istemediğim için baştan yanlış bir şey yapmasın diye kendimce onu boğarak önlem alıyorum. SEnde de böyle mi acaba?

Allah seni napmasın yaaa :60: çocuğa bi komutanlamı aldatıyosun beni dememişsin, askerde çocuk bi gün aramadı diye nasıl senaryo kurdun öyle hemen :1: okurken ben bunaldım ya yapma okadar ,yazık çocuk zaten askerde zorlanıyodur tut kendini azcık nolur ya , bak üzüntümden yalvarıcam nerdeyse :52: şaka biyana sonra çok üzülürsün canım ya cidden tut kendini biraz :12:

Konustum canim.yani ben krize girincecok kotu sozler soyluyorum ondan nefret ettigimi bile soyluyorum o da cok rahatsz oluyo tabii.ogretmenlerle konusmak zorunda zaten benim kiskanclgm yuzunden iki tanesyle arasi acik.onceden de cok yakin arkadaslaryla arasi acilmsti lise arkadaslarndan.anlamadimki deli miyim neyim.ben cocukluktan beri guven ortamnd yetismedm belki bundan da kaynaklaniyordur bilemiyorum ama normalde bir gorsen cok sakinimdir kolay kolay tartismam ama bu cocuga cok kotu sozler sarfediyorum.ve ben ogretmenim biliyo musun bu durumda ogretmen olur mu hic bazen cok utaniyorum kendimden.ama cozmeliyiz bunu sevgililerimizden ayrilsak baska birileri girse hayatimiza ayni seyleri yine yasariz biz degismedikten sonra :( yalniz olmadigima da sevindim canim ben birkac dua buldum bu durum icin sen de bak istersen.ay bi debiz bu durumda haset yapmis oluyoruz sanirim gunaha giriyoruz :/

yaaa bendee hiç öyle kıskanç değilimdir, hani çok abartılı durumlarda tabi kıskanırımda bu derece değilimdir olamamda :44:

Gerçi ben biraz safım , çok sevdimmi kolay kandırıyodu beni o şöyle arkadaşım bu böyle arkadaşım diye :9: valla kızlar kendinizi karşıdaki insanın yerine koyun bir günde olsa o nasıl hissediyosa öyle hissedin (Tam bir gün) belki bi etkisi olur nebiliim :44:

hani erkek arkadaşınıza deseniz bir gün benm sana davrandığım gibi davran bana diye konuşsanız, çözermisiniz bilemem ama, belki biraz azaltabilirsinz bu kıskançlık olayını :42:

Benim yaptıklarımı bana yapsa kıyameti koparırım. Ama gel gör ben kendimi frenleyemiyorum. Aynı konu sahibi gibi biz de iyi geçiniriz ama benim bu durumum her gün kavga ettiriyordu

AAyy evet ya biz de kafe ye gittiğimizde falan karşıda kız varsa ters yönde oturur , bir kere atm de sıra bekliyoruz yan tarafta bir kız para göndermeye çalışıyor beceremedi bi yardımcı olabilir misiniz dedi benmki şaşırdı bana baktı bende tamam yardım et dedim tabi o arada kıza nasıl baktıysam kız giderken çok çok teşekkür ederim kusura bakmayın rahatsız ettim falan dedi :1:

Ben onunla yürürken bile etraftaki normal kızlara bile öyle bakıyorum ki yanına yaklaşamaz sanırım kimse. İkimizin ortak arkadaşı bile onunla adamakıllı konuşamıyor. Sevgilim sen beni sevdiğin için tüm kızlar peşimden düşmüyor sanıyorsun diyor artık kendini böyle teselli ediyor herhalde garibim :52:

Benim yaptıklarımı bana yapsa kıyameti koparırım. Ama gel gör ben kendimi frenleyemiyorum. Aynı konu sahibi gibi biz de iyi geçiniriz ama benim bu durumum her gün kavga ettiriyordu

Çok klişe olacak ama sana yapılmasını istemediğin birşeyi keşke sende yapmasan:44: valla erkek arkadaşının yerinde olsam aynısını sana yapardım siz ancak öyle düzelirsiniz bence, çivi çiviyi söker hesabı :9: biraz irade meselesi sanırım, sigarayı bırakmak gibi :1::1: nediimmm inş ikinizde çoook mutlu olursunuz konu sahibide sendeee :16:

Back
X